Cum îţi dai seama că nu te mai iubeşte în funcţie de zodia lui. Semnele care îl dau de gol

.

Indiferent de zodie, există semne și indicii care pot sugera că partenerul tău nu te mai iubește sau că sentimentele lui s-au schimbat. În acest text, vom explora modul în care fiecare semn zodiacal ar putea să-și manifeste schimbările în sentimente și cum poți îți dai seama că nu te mai iubește în funcție de zodia lui.

Semnele care îl dau de gol că te-a scos din inima lui. Cum îţi dai seama că nu te mai iubeşte în funcţie de zodia lui

Când nu te mai iubeşte, Vărsătorul nu mai stă la poveşti cu tine toată noaptea, iar Taurul nu mai este pasional în pat. Vezi cum îţi dai seama dacă iubitul tău nu mai e atras de tine!

Berbec

Îţi dai seama că nu te mai iubeşte dacă încetează să lupte pentru atenţia ta. Berbecul vede relaţiile ca pe o provocare şi încearcă să-şi cucerească iubita, chiar dacă e deja a lui. Când înccetează să te mai surprindă cu cadouri sau alte dovezi de iubire, înseamnă că nu te mai vrea neapărat lângă el. De asemenea, nu mai este gelos când te vede lângă alt bărbat.

Citește și Cinci zodii care se dedică întru totul, pe viață, partenerului

Dacă un Berbec nu te mai iubește, el ar putea deveni distanțat și mai puțin interesat de tine. Poate începe să petreacă mai mult timp singur sau cu alte persoane și să evite discuțiile despre viitorul vostru împreună.

Taur

Cel mai uşor îi e să-şi demonstreze sentimentele prin sex. Dacă ţi se pare că nu mai e atras de tine, că nu mai e la fel de pasional în timpul sexului sau că vă întâlniţi tot mai rar în dormitor, probabil că iubirea lui s-a stins. De asemenea, lipsa lui de interes se manifestă printr-o grabă inexplicabilă în conversaţiile cu tine şi în orice alt lucru – pare că vrea să scape mai repede de corvoadă.

Taurii sunt cunoscuți pentru a fi stabili și loiali, dar dacă un Taur nu te mai iubește, el ar putea deveni mai rezervat și mai tăcut în ceea ce privește sentimentele lui. Poate începe să se retragă și să petreacă mai mult timp singur, fără a te implica în viața lui.

Gemeni

Nativul din Gemeni se plictiseşte foarte uşor de femei, dar atunci când este cuprins de pasiune, îi place să aibă discuţii lungi cu persoana iubită despre câte în lună şi în stele. Dacă nu mai stă la poveşti cu tine, dacă nu mais tă treaz toată noaptea ca să asculte poveşţile tale din copilărie, înseamnă că nu mai este la fel de îndrăgostit ca altădată.

Citește și Top 5 zodii care nu își țin promisiunile niciodată. Nu te poți baza nicicând pe ele!

Gemenii sunt cunoscuți pentru adaptabilitatea lor, dar dacă un Gemeni nu te mai iubește, el ar putea începe să devină mai capricios și schimbător în comportamentul său. El ar putea să-și petreacă mai mult timp departe de tine și să evite conversațiile serioase.

Rac

Îi place să fie alintat de femeia iubită ca de o mamă. Îţi dai seama că nu te mai iubeşte dacă nu îţi mai cere mângâieri, sfaturi şi alinare aşa cum o făcea odată. Nu mai dă fuga la tine când are o problemă, nu se mai bucură când îl alinţi şi când îi faci surprize? Probabil că s-a întâmplat ceva care i-a zguduit încredea în tine şi nu te mai poate iubi.

Racii sunt cunoscuți pentru emotivitatea lor, iar dacă un Rac nu te mai iubește, el ar putea deveni mai rece și mai distant în ceea ce privește afecțiunea și sprijinul emoțional. El ar putea evita îmbrățișările și săruturile și să nu mai fie la fel de grijuliu ca înainte.

Leu

El este regele, iar femeia iubită este regina lui şi pentru ea nimic nu e imposibil, nimic nu e prea scump sau prea greu de obţinut. Dacă nu îţi mai îndeplineşte toate mofturile înseamnă că nu mai este îndrăgostit de tine ca în prima zi şi nu mai ţine la fericirea ta ca la ochii din cap. Dacă crezi că ar putea fi doar o toană de moment, încearcă să-i aminteşti ce v-a aduc împreună.

Citește și Zodii care au întotdeauna dreptate

Leii sunt cunoscuți pentru nevoia lor de recunoaștere și admirație, și dacă un Leu nu te mai iubește, el ar putea deveni mai preocupat de propria imagine și de dorința de a atrage atenția altor persoane. El ar putea să fie mai egoist și să se concentreze mai mult pe el însuși.

Fecioară

Îţi dai seama că nu te mai iubeşte când devine serios şi protocalr cu tine, aşa cum e cu oamenii pe care nu îi cunoaşte şi la care nu ţine. În plus, când îşi pierde interesul se vede că nu mai luptă pentru perfecţiune în relaţia voastră şi lasă lucrurile la întâmplare sau te lasă pe tine să te ocupi de binele relaţiei.

Fecioarele sunt cunoscute pentru perfecționismul lor, iar dacă o Fecioară nu te mai iubește, ea ar putea deveni mai critică și mai nemulțumită în ceea ce privește relația voastră. Ea ar putea să își exprime nemulțumirea sau să înceapă să-ți critice mai des comportamentul.

Balanţă

Sexul este important pentru el în orice relaţie, este ceea ce ţine relaţiile lui pe lini ad eplutire, chiar şi atunci când sunt probleme mari. Când nu îşi mai iubeşte partenera nu ma dă atâta importanţă vieţii sexuale şi nu se mai străduieşte să fie amantul perfect de fiecare dată – ştie că oricum relaţia nu va mai dura mult.

Citește și 4 zodii care nu uită și nu iartă niciodată

Balanțele sunt cunoscute pentru căutarea echilibrului în relații, iar dacă o Balanță nu te mai iubește, ea ar putea deveni mai indecisă și mai nesigură în ceea ce privește relația voastră. Ea ar putea să se retragă și să înceapă să se gândească la alte opțiuni.

Scorpion

Nativul din Scorpion puse multă pasiune în lucrurile care îi fac plăcere. De la discuţii banale, la alegerea unui obiect pentru casă până la sex, totul este făcut cu pasiune. Îţi dai seama că nu mai ţine la tine, atunci când dispare din relaţia voastră pasiunea, când nu mai pare să-l entuziasmeze nimic din ceea ce ţine de voi doi.

Scorpionii sunt cunoscuți pentru intensitatea lor emoțională, iar dacă un Scorpion nu te mai iubește, el ar putea deveni mai distant și mai secretos în ceea ce privește sentimentele și gândurile sale. El ar putea să ascundă lucruri sau să evite conversațiile sincere.

Săgetător

Acest aventurier înnăscut se bucură cel mai mult de o excursie sau o plimbare atunci când are lângă el cea mai dragă persoană. Dacă nu te mai invită să descoperiţi lumea împreună, dacă nu mai vrea să faceţi împreună planuri de vacanţă, probabil că a dispărut mult din interesul lui pentru tine şi din păcate nu prea mai poţi face nimic pentru a-l recupera.

Citește și Restaurantul preferat în funcţie de zodie

Săgetătorii sunt aventurieri, și dacă un Săgetător nu te mai iubește, el ar putea deveni mai interesat de călătorii și aventuri personale și să ignore nevoile și dorințele tale. El ar putea să dorească mai multă libertate și independență.

Capricorn

Pentru el, iubita este şi soră, mamă, prietenă, parteneră de afaceri, colegă de echipă. Poţi bănui că nu te mai iubeşte atunci când nu mai stă de vorbă cu tine, când nu îţi mai împărtăşeşte problemele, gândurile şi planurile lui. Dacă nu se mai bazează pe tine, dacă nu îţi cere sfaturi şi nu vrea aprobarea ta în orice proiect, înseamnă că nu mai are încredere în tine şi nu se vede alături de tine peste ani.

Capricornii sunt cunoscuți pentru ambiția și responsabilitatea lor, și dacă un Capricorn nu te mai iubește, el ar putea deveni mai concentrat pe munca și responsabilitățile sale și să-și neglijeze relația cu tine. El ar putea să-și petreacă mai mult timp la serviciu sau să evite să vorbească despre sentimente.

Vărsător

Pentru el, comunicarea este mai importantă decât ce într-o relaţie, chiar mai importantă ca sexul. Dacă nu te mai iubeşte vei observa că nu mai stă de vorbă cu tine, nu îţi mai povesteşte ce se întâmplă în viaţa lui şi nu îi mai place să despicaţi firul în patru ca altădată.

Citește și Ce temeri au zodiile când iubesc. De ce le este frică de iubire

Vărsătorii sunt cunoscuți pentru nonconformismul lor, iar dacă un Vărsător nu te mai iubește, el ar putea să devină mai rebel și să încalce regulile sau să înceapă să facă lucruri care îți displac. El ar putea să dorească mai multă libertate și să nu mai fie dispus să se compromită.

Peşti

Iubirea adevărată durează o viaţă întreagă pentru el. Totuşi, dacă nu te mai iubeşte, asta se va vedea în comportamentul lui pentru că nu poate să se prefacă. Va fi lipsit de inters, închis în el şi vei observa că dispare romantismul din viaţa voastră – fără flori, fără cadouri, fără cine romantice la lumina lumânărilor.

Peștii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor, iar dacă un Pește nu te mai iubește, el ar putea deveni mai evaziv și mai secretos în ceea ce privește sentimentele sale. El ar putea să evite să vorbească despre ceea ce simte și să se retragă în lumea lui interioară.

Indiferent de semnul zodiacal al partenerului tău, există semne și indicii care pot sugera că sentimentele lui s-au schimbat sau că nu mai te iubește. Este important să comunici deschis și sincer cu partenerul tău și să încercați să rezolvați orice probleme sau neînțelegeri în relație. În unele cazuri, relația poate fi salvată prin eforturi comune și prin reînnoirea sentimentelor, dar în altele, ar putea fi mai sănătos să vă despărțiți și să vă continuați drumurile separate.

Foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton