Horoscop: Cum să-l cucereşti în funcţie de zodia lui

.

Anumitor bărbaţi le place să fie răsfăţaţi, în timp ce altora le surâde mai multă libertate. Pentru a-l cuceri definitiv, află ce îl caracterizează!

L-ai văzut, l-ai plăcut, ce rămâne de făcut? Doar să te mai iubească. Cum? Învaţă de la noi ce îi face plăcere şi ce nu suportă într-o relaţie de cuplu, în funcţie de semnul zodiacal sub care s-a născut.

BERBEC – Invită-l în excursie
Dacă te-ai îndrăgostit de un bărbat născut sub semnul Berbecului, atunci pregăteş-te-te pentru aventură. Fiind o fire sportivă, îi poţi propune să ieşiţi împreună într-o excursie la munte sau îl poţi invita la o partidă de tenis, de fotbal sau de înot.  Fă-l să se simtă important aducându-ţi aminte de ziua lui de naştere sau de aniversările importante din viaţa lui. Îl fascinează persoanele care iubesc cu pasiune şi îi place să simtă că deţine întotdeauna controlul unei relaţii.

TAUR – Fă-i un masaj special
Bărbatul din zodia Taurului este foarte răbdător cu persoana iubită, dar nu tolerează minciuna, infidelităţile şi niciun alt fel de presiuni exercitate asupra sa. Pentru a-l impresiona dăruieşte-i ceva, invită-l la o cină exotică şi interesează-te de proiectele lui fără a fi însă nici foarte insistentă. Bărbatului din Taur îi plac femeile sincere. Adoră masajul şi să fie mângâiat mai tot timpul.

GEMENI – Şopteşte-i la ureche vorbe dulci
Te-ai îndrăgostit de un bărbat născut în zodia Gemenilor? Atunci acordă-i în permanenţă atenţie. Află ce îi face plăcere şi ce nu, descoperă ce activităţi îl interesează şi apoi încearcă să-i intri în graţii. Nu l minţi pentru că dacă va afla adevărul, atunci nu vei mai avea nicio şansă de împăcare. Nu încerca să-i impui limite şi niciodată nu te aştepta la aceleaşi reacţii din partea lui. Auzul este zona sa sensibilă. Aşadar, îi place să-i şopteşti la ureche vorbe dulci.

RAC – Arată-i afecţiune
Cu bărbatul din Rac trebuie să fii foarte grijulie şi amabilă. Încă de la primele întâlniri interesează-te de preocupările lui pentru a şti cum anume să-i atragi atenţia pe viitor. Arată-i întotdeauna protecţia ta şi nu-l jigni sub nicio formă. Bărbaţilor din această zodie le plac femeile care se interesează de arta textilă. Aşadar, va prefera compania ta atunci când îşi cumpără haine. Adoră săruturile senzuale, iar zonele cele mai sensibile ale corpului său sunt pectoralii şi abdomenul.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton