Horoscop cu Mihai Voropchievici. Top 3 zodii protejate de divinitate în 2024 / Video

.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea „Adevăruri ascunse”, care zodii sunt protejate de divinitate în anul 2024.

Munca pentru atingerea obiectivelor personale trebuie însoțită, fie că vrem sau nu să admitem, de un gram de noroc.

Top 3 zodii protejate de divinitate în 2024 cu Mihai Voropchievici

Cu toții ne dorim sănătate, bunăstare financiară, un serviciu care să ne împlinească, dragoste și armonie în cuplu și în familie, iar trei zodii au toate șansele să atingă toate aceste țeluri în 2024, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

CAPRICORN

Pentru nativii Capricorn, protecția divină din 2024 vine cu o serie de atenționări. Pentru a nu pune bețe în roate norocului, Capricornii trebuie să acorde atenție micilor detalii, în primul rând, în special sarcinilor pe care le delegă, dacă ocupă poziții de conducere. S-ar putea, în urma unei realizări importante, să ajungeți într-un punct de cotitură din viață.

Citește și: Top 5 zodii care sunt vampiri emoționali. Se hrănesc din energia celorlalți

Totodată, nativii acestei zodii trebuie să se asigure că abordează toate dialogurile cu un strop de compasiune. Deoarece Capricornul este corect și la obiect, deseori uită să fie și empatic. Pentru a vă transmite mai eficient punctul de vedere mai departe trebuie să o faceți cu zâmbetul pe buze și compasiune.

Citește și: Top 5 cele mai iubite semne zodiacale. Nativii pe care toată lumea vrea să-i aibă în jur

BERBEC

Berbecul ocupă a doua poziție în top 3 zodii protejate de divinitate în 2024. Acest lucru va fi ușor de remarcat, dacă veți fi deschiși la lecțiile pe care universul vrea să vă ajute să le învățați. Berbecul și Scorpionul, un semn de foc și celălalt de apă, împărtășesc același guvernator planetar, respectiv Marte, planeta acțiunii și a patosului. Marte vă ajută, pentru că a avansa în viață nu înseamnă întotdeauna lipsa obstacolelor. Provocări vor fi, însă le veți depăși cu brio.

Citește și: Anul Nou Chinezesc 2024. Ce aduce Dragonul de lemn pentru fiecare zodie!

Pentru a putea fi un sprijin de nădejde pentru ceilalți, nu uitați să vă conservați energia. De asemenea, nu vă lăsați cuprinși de impulsivitate în interacțiunile cu ceilalți, chiar dacă sunteți întâmpinați cu ostilități. Aveți răbdare și ascultați cu atenție și până la final interlocutorul înainte de a vă pronunța. Cu cât obstacolele din 2024 vor fi mai mari, cu atât va trebui să fiți mai diplomați și flexibil, să analizați atent rădăcina problemei ca să puteți să o rezolvați.

Citește și: Minerva, horoscop 2024. Jupiter amplifică tot ce e mai bun pentru Taur. Surprize pentru patru zodii, în prima jumătate a anului

FECIOARĂ

Pe nativii zodiei Fecioară îi așteaptă reușite în plan profesional, printre care și câștiguri financiare mai mari. În 2024, Fecioarele își vor alege locul de muncă în funcție de salariu, chiar dacă respectivul job le va solicita dublu. Chiar dacă munciți mult, aveți satisfacția unei sume mai consistente și de aceea profitați de binecuvântarea pe care ați primit-o anul acesta pentru a realiza tot ceea ce vă doriți în viitorul apropiat.

Citește și: Neti Sandu, horoscopul anului 2024. „Începe cu Mercur retrograd, avem trei eclipse și două seturi de combinații astrale. Nu va fi ușor!”

Nu fiți absurzi, nativilor Fecioară! Nu vă transformați într-un robot. Nu munciți până cădeți pe brânci. Norocul vostru vă va ajuta să găsiți oportunități, chiar de a vă crește valoarea sau de a fi mai căutat de alți angajatori care vă pot oferi beneficii mai avantajoase. Dar nu vă lăsați duși de val într-o extremă periculoasă sănătății.

Citește și: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru 2024. Care sunt cei mai norocoși nativi ai anului. „Oamenii pot profita de pe urma lui Jupiter!”

Foto: Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton