Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Schimbări majore pentru toate zodiile începând cu sfârşitul lunii mai

.

Astrologul Camelia Pătrăşcanu a dezvăluit că multe aspecte din viața tuturor zodiilor devin mai clare de pe data de 24 mai 2024. Odată cu intrarea lui Jupiter în Gemeni va fi pregătit terenul pentru un an de zile, pentru şederea lui Uranus care va intra în 2025 în Germeni şi va sta şapte ani. Tocmai de aceea, mintea nativilor va funcţiona la maximum, cu trezirea curiozităţilor de studiu – atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Lumea lor va pune mai mare preţ pe reţelele de comunicare, fiind un aspect care îi va pune să îşi ridice conştiinţa şi să înţeleagă realitatea.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu – Berbec

Este o perioadă foarte stimulativă, cu multe drumuri lungi şi frecvente, în următoarea lună pentru nativii din Berbec. Întâlnirile vor fi extrem de interesante cu persoane de la care vor afla lucruri care le vor schimba viaţa. Au de rezolvat multe aspecte în legătură cu actele. Pot avea idei despre noi proiecte, cu piste avangardiste pe care le pot dezvolta, dar pentru care mai au nevoie de informare. Marte, planeta lor, se instalează la jumătatea lunii iunie, în zona banilor, unde va sta o lună jumătate, potrivit Horoscopului oferit de Camelia Pătrăşcanu pe Canalul 33.

Berbec - 

Horoscop Camelia Pătrăşcanu – Taur

Nativii din Taur pot câştiga bani din zona în care lucrează deja sau pot dezvolta alte mici subdomenii ale industriei în care lucrează. Abilităţile diverse pe care le au şi experienţa acumulată vor aduce o fructificare financiară. Au şansa de acum şi până peste un an să fie foarte prosperi, să câştige foarte mulţi bani. Au tot contextul să se afirme şi să se afişeze public ca persoane care stăpânesc un anumit domeniu, ca să poată fi promovaţi.

Citeşte şi: Zodii care se despart până la finalul verii 2024. Ce nativi vor fi singuri la toamnă

Citeşte şi: Zilele norocoase ale verii, în funcție de zodie. Ce nativ este privilegiat pe toate planurile

Horoscop Camelia Pătrăşcanu – Gemeni

Mulţi nativi din Gemeni au sentimentul că ies dintr-o letargie sau blocaj. Aceştia decid să îşi schimbe atitudinea şi modul în care se raportează la realitate. Dacă înainte erau obişnuiţi să se plângă, să nu se mobilizeze, să fie negativişti, în următoarea perioadă norul negru va dispărea şi se vor schimba radical. Spiritul solar şi optimist se va trezi la viaţă, motiv pentru care unii nativi vor da glas unor visuri mai vechi sau se vor reapuca de studii.

Gemeni - 

Horoscop Camelia Pătrăşcanu – Rac

Pentru nativii din Rac, planetele din Gemeni au rol provocator: de schimbare de perspectivă. Pot învăţa cum să îşi protejeze sănătate din bolile altora, pot învăţa cum să prospere financiar din situaţiile altora de eşec material. Sunt foarte reflexivi, dar într-un mod contemplativ. Vor afla multe secrete pe care înainte nu le înţelegeau, fie că informaţiile au fost ascunse sau pentru că nu au fost atenţi la anumite detalii. Pot avea parte de foarte multe gesturi bune sau chiar de moşterniri, care vin ca urmare a unor investiţii făcute cu foarte mult timp în urmă.

Citeşte şi: Zodiile care n-ar trebui să călătorească niciodată împreună. Care sunt cei mai buni parteneri de călătorie

Horoscop Camelia Pătrăşcanu – Leu

Nativii din Leu pot fi un model pentru cei din jur datorită muncii şi acţiunilor lor. Creează anumite lucruri pe care le oferă celor din jur, vor intra în grupuri mari de oameni şi se vor distinge ca lideri. Lucrează singuri sau generează idei din propria lor minte, dar oamenii vor fi receptivi la ideile lor. Pot lansa produse intelectuale sau materiale prin care se vor face remarcaţi.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu – Fecioară

Intrarea planetelor în Gemeni le vor ridica nativilor din Fecioară cariera la un alt nivel, mai ales dacă în ultimul an au lucrat foarte mult intelectual şi au obţinut diplomele necesare şi au studiat pe lângă profesia lor. Cu cât sunt mai bine informaţi şi cu cât au mai multă hărnicie intelecuală, cu atât vor fi promovaţi mai rapid. În următoarea perioadă vor avea parte de o ascensiune profesională imediată.

Fecioara - 

Horoscop Camelia Pătrăşcanu – Balanţă

Planetele din Gemeni le vor oferi perspective noi, nativilor în Balanţă, care le vor pune în valoare. Pentru multe Balanţe se va deschide o perspectivă pedagogică, iar pentru altele poate exista un alt cadru: ca şi consilieri sau mentori. Perioada aceasta este propice pentru a începe să înveţe despre noi domenii, care pot fi o trambulină pentru cariera lor mai târziu. Toate ieşirile în afară, legate de comunicare, vor fi importante pentru viitorul lor personal.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu – Scorpion

Sunt interesaţi de bani, nu neapărat munciţi, ci inteligent speculaţi. Unii pot câştiga bani din imobile, din zonele în care sunt stăpâni deja sau din moşteniri. O altă metoda este de a obţine bani este din comunicare, contra unor informaţii pe care le oferă oamenilor din jurul lor. Această beneficitate financiară nu vine doar prin propriul lor efort. Pot descoperi obiecte rătăcite care se dovedesc a fi benefice statutului lor financiar.

Scorpion -  

Horoscop Camelia Pătrăşcanu – Săgetător

Pentru nativii din Scorpion este o perioada bună pentru creşterea ideii pe care o au. Devin foarte comunicativi şi uşor de accesat de cei din jur, vor să fie vizibili, vor să contacteze oameni, şi le va face plăcere să fie în contact. Sunt interesaţi de contacte umane şi să facă valuri, iar alţii sunt interesaţi de anumite parteneriate.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu – Capricorn

Nativii din Capricorn au planeta în zona muncii, dar şi în ceea a reorganizării vieţii lor. Vor învăţa să execute lucrurile mai simplu atât pe plan profesional, cât şi pe cea personal. Este o perioadă propice să îşi simplifice acțiunile. La locul de muncă vor veni nişte propuneri şi s-ar putea să lucreze cu echipe tinere şi noi. Aceste unelte îi vor ajuta să rămână în cărţi.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu – Vărsător

Odată cu acest tranzit al planetelor, nativii din Vărsător îşi vor schimba starea de spirit, fiind mai încrezători şi mai optimişti, potrivit astrologului Camelia Pătrăşcanu. Vor vedea partea plină a paharului. Unii se vor gândi să devină părinti, alţii se vor apropia de copiii lor sau se vor bucura de o evoluţie profesională. Unii capătă această energie datorită iubirii, atât pentru cineva sau pentru ceva.

Varsator - 

Horoscop Camelia Pătrăşcanu – Peşti

Este destul de multă agitaţie în jurul nativilor din Peşti, dar Saturn le va da stabilitate, pentru că viaţa lor privată și căminul vor fi în mişcare. Căminul va fi un loc în care multă lume va intra şi va ieşi. Sunt avantajaţi Peştii care lucrează în zona comunicării. Aspectele sunt benefice pentru cei care se mută, care fac schimbări foarte mari şi pentru cei care îşi regândesc ritualurile de viaţă privată, în familie. Peştii, pe plan psihologic, trec prin mari schimbări, de validare a propriilor calităţi pe care vor încerca să le pună în practică, rând pe rând.

Sursa foto: Captură ecran

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton