Horoscop Cristina Demetrescu pentru prima jumătate a lunii octombrie: „Se întorc roți karmice față de oamenii cărora le-am greșit”

.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru prima jumătate a lunii octombrie. Cristina Demetrescu a făcut previziuni astrologice pentru primele două săptămâni ale lunii octombrie 2023. Celebrul astrolog a explicat că prima jumătate a acestei luni nu este una pozitivă din punct de vedere al influențelor astrologice.

Nativii unor zodii trec prin stări de neliniște, iar karma revine asupra celor care au greșit, în trecut, față de alte persoane, în această perioadă.

Cristina Demetrescu, previziuni pentru prima jumătate a lunii octombrie

„E o perioadă foarte bogată.(…) Nu pot să spun că oamenilor nu li se vor îneca corăbiile. Mai degrabă generază o stare de frică de viitor. Ne-or ajunge banii, nu ne-or ajunge. E o stare de frământare mai degrabă. Luna Neagră va sta în zodia Fecioarei vreo 9 luni.(…) Se întorc niște roți karmice față de oamenii cărora le-am greșit, nu neapărat din partea a lor se întoarce. (…) Există risc de ciocneală, atenție inclusiv legat de condus. V-am spus că nu sunt neapărat vești bune”, a afirmat Cristina Demetrescu în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV.

Horoscop Berbec

Berbecii îl vor avea pe Lilith pe sectorul sănătății și a relațiilor de serviciu. Poate apărea un coleg enervant. Atenție la erori medicale, probleme legate de limfă, legate de piele, erupții. Atenție și la probleme de ordin genital. Tot Berbecii au eclipsa pe casa căsătoriei. Așa că mare atenție la discuțiile cu partenerii, apar cheltuieli neprevăzute, să aibă pus deoparte ceva.

Horoscop Taur

Taurii s-ar putea să aibă o perioadă mai puțin creativă. Cumva să nu vină inspirația. Pe de altă parte e o perioadă mai complicată pentru femeile însărcinate. Atenție la medicația incompatibilă cu sarcina și mai ales atenție la ce medicamente dau Taurii copiilor în această perioadă. Să nu meargă după ureche. La locul de muncă apare o persoană, acel Marte, sau o eclipsă, care cumva le strică apele.

Citește și: Mihai Voropchievici, horoscop 2-8 octombrie. Reușite pe toate planurile pentru Gemeni. Leii să fie atenți la trădări!

Citește și: Horoscopul banilor pentru luna octombrie. 6 semne zodiacale sunt sub semnul abundenței

Horoscop Gemeni

La ei apare mai multă îngrijorare față de sănătatea părinților; și atenție la oamenii care vă lucrează în case: zugrav, bone, oricine. Este și Venus care riscă să strice lucrurile. Este bine pentru Gemeni să-și curețe casa de energii negative, e nevoie. Mai ales acum de Luna Neagră. Copiii Gemenilor riscă să facă boacăne, să rămână cu o mică cicatrice undeva

Horoscop Rac

Racii sunt puțin preocupați de anumite discuții cu familia, chiar și cu vecinii. Atenție la drumuri, să fie atenți cum șofează, mai ales dacă au probleme de sănătate.Copiii își vor acuza părinții de lucruri pe care nu le-au făcut.

Horoscop Leu

Leii cheltuiesc. Sunt cheltuieli pentru sănătate, din obligație. Sunt cheltuieli mari. Pentru Lei e important ce vorbesc, Eclipsa e pe comunicare. Să nu se ia după unul sau altul și să rateze un examen sau să rateze vreun contract. Leul trebuie să-și ferească și casa de hoți, e important.

Horoscop Fecioară

Fecioarele scapă de Luna Neagră. Asta înseamnă că se mai relaxează. Nu-și mai fac griji care nu știu de unde vin. Acum vor ști sursa. Va fi o perioadă de extreme, ba comunicative, ba retrase. Să nu facă împrumuturi sau să gireze pe termen lung. Marte e pe limba Fecioarelor.

Horoscop Balanță

Balanțele vor avea multe preocupări. Va intra Luna Neagră pe zona inconștientului, vor avea insomnii. Se gândesc la foarte multe lucruri, dar se pot înșela într-o chestiune legată de dragoste.

Citește și: Zodiacul african, cel mai vechi ghid astrologic din lume. Află ce semn ești și ce spune despre tine

Citește și: Cu ce nativi nu te potriveşti la pat. Două zodii care te vor dezamăgi crunt

Horoscop Scorpion

Scorpionii să lase grupul de prieteni deoparte. Poate nu sunt genul care ies în grupuri, dar vor simți că nu mai au timp de prieteni. Unii vor trebui să-și facă timp pentru carieră sau familie. În timpul Eclipsei apar riscuri de dureri de coloană sau colici renale, că e undeva în zodia Balanței. Scorpionii vor deveni radicali și se vor supăra foarte tare la impuls.

Horoscop Săgetător

Săgetători, atenție în următoarea perioadă la imagine. Atenție la imagine, la decizii, cei care conduc, pentru că Luna Neagră e acolo și există riscul să-ți sară creanga în ochi și să nu vezi pădurea de copaci.

Horoscop Capricorn

Capricornii trebuie să fie mai atenți, mai ales cei care sunt în afara țării, cei care nu au actele în regulă și cei care călătoresc mult. Unii s-ar putea să nu mai aibă chef să călătorească.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii să nu ceară bani cu împrumut pentru mofturi, doar pentru urgențe. Să nu-și facă planuri de investiții pe banii prietenilor. Vor primi sechestre, controale.

Horoscop Pești

Luna Neagră spune „cercetați mai bine”. Cheltuieli mari pentru ei. Atenție mai mare la călătoriile în afara țării.

Sursă foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton