Horoscop Cristina Demetrescu, pentru a doua jumătate a lunii martie. Cum sunt afectate zodiile de eclipsa de Balanță

.

Cristina Demetrescu a făcut previziuni astrologice pentru cea de-a doua jumătate a lunii martie. Potrivit astrologului, eclipsa din Balanță, care va începe pe 25 martie, va afecta zodiile, mai ales pe partea de relații, căsătorii și parteneriate, dar și pe parte psihologică, astenia de primăvară intrându-și în drepturi. Totodată, Cristina Demetrescu a explicat, în emisiunea „Vorbește Lumea” de pe Pro TV că axa Fecioară-Pești este foarte încărcată, iar acest lucru are legătură cu sănătatea și dezechilibre în organism.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii martie – Berbec

Eclipsa le afectează căsătoriile, mariajele, eventual parteneriatele. Berbecul poate să spună că schimbă foaia, însă un eveniment de familie poate să îngroape securea războiului, acolo unde există tensiuni. Oamenii se adună atunci când este cazul să rezolve alte probleme. Berbecilor le merge bine din punct de vedere financiar în perioada următoare, începe business-ul să funcționeze.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii martie – Taur

Domnii Tauri sunt rugați să nu care lucruri grele, greutăți, pentru că poate să sufere coloana, să apară mai ales la bărbați, că femeile îi roagă pe bărbați să facă lucrurile astea. Există risc și de colică renală pentru Tauri, dar când au de lucrat ceva delicat prin apartament, să apeleze la persoane mai scumpe, dar mai specializate, jumătățile de măsură nu sunt ce trebuie.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru luna martie 2024 cu Anca Dimancea. Care sunt nativii care vor întâmpina mari probleme pe toate planurile

Citește și: Cele mai norocoase zodii în aprilie 2024. Dau lovitura în carieră și atrag banii ca un magnet

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii martie – Gemeni

Gemenii se află în sezonul flirturilor, al relațiilor, simt nevoia să iubească, se îndrăgostesc, dar acum e o zonă mai tulbure în plan sentimental. Alți Gemeni se pot axa pe copii, preocupându-se de școală, de programul sau anturajul acestora, de sănătatea lor sau poate chiar de o custodie. Acolo pică eclipsa, în zona iubirii și a copiilor.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii martie – Rac

Racii sunt puși pe curățarea energetică a căminului, a casei. Eclipsa nu este o zi bună pentru asta. Racul, în mod special, simte niște probleme. Dar, de fapt, dezechilibrele sunt în sufletul Racului, sau poate chiar în starea lor de oboseală și toată chestia asta Racul o proiectează asupra casei. Acesta are o legătură mai energetică cu propriul cămin. Ei fac curat în casă și cred că o să fie mai bine, dar lucrurile stau exact invers.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii martie – Leu

Leii trebuie să nu fie naivi în perioada asta și să ia o informație la prima mână. Trebuie să verifice de două, trei ori dacă o informație este corectă pentru că poate să fie o minciună, poate să fie o gafă, poate să fie o răutate și atunci ar putea să propage, la rândul lor, o mare poveste care s-ar putea să pice prost și să-i pină într-o lumină proastă, că sunt naivi. Atenție și la condus!

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii martie – Fecioară

Fecioarele cheltuie mulți bani. Cheltuielile exced cumva bugetul, fie că se mută undeva, fie că își schimbă garderoba. Acum e nevoie și de mobilă, dar și de gardeborbă, potrivit Cristinei Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii martie – Balanță

Balanțele trebuie să fie atente la ceea ce le aduce perioada următoare. Trebuie să profite de următoarea perioadă și să-și valorifice oportunități în bani, pentru că sunt într-un moment delicat în care ele cred că banii ăștia trebuie să vină ori dintr-un credit, ba dintr-o vânzare de casă sau a unei bijuterii. Lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. Acolo unde e o abilitate, o calitate, să o valorifice.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii martie – Scorpion

Scorpionii sunt mai delicați cu sănătatea, poate chiar din punct de vedere psihologic, cu depresiile, dar din cauza asta pot revenii niște vicii sau niște obiceiuri nesănătoase – alcool, mâncare, adicții față de jocuri de noroc și așa mai departe. Pot apărea și ceva conflicte în viețile Scorpionilor.

Citește și: Top 7 perechi de zodii care nu se pot înțelege. Se ceartă mereu din orice și nu se pot suporta

Citește și: Horoscop 18-24 martie, cu Mihai Voropchievici. Realizări materiale pozitive și vești bune pentru zodii

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii martie – Săgetător

Săgetătorii stau ceva mai bine. Ei trebuie doar să evite anturajele, prietenii, grupurile, să stea mai singuri, să evite aglomerațiile. Problema este la karma colectivă – dacă depinde de cineva nu este foarte bine, dar dacă stau singuri și își văd de treaba lor, timpul trece și eclipsa poate să fie revelatoarie. Atenție la extremele care se întâmplă în perioada următoare.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii martie – Capricorn

Capricornii sunt un pic iritați de atitudinea femeilor, de o șefă, ar putea chiar să-și dea demisia. Dacă este în fața unei comisii de examinare sau a unui complet de judecată și acolo este o femeie, Capricornul poate să fie foarte iritat de subiectivism. El întotdeauna știe mai bine care este verdictul. Dar, din păcate, acum depinde de autoritatea cuiva.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii martie – Vărsător

Vărsătorii pot fi fie epuizați și au tendința să renunțe la unele studii, mai ales cei care merg la facultate. Sau invers, se supraîncarcă cu anumite lucruri pentru că vor să știe de toate și atunci poate că nu vor putea să le ducă la capăt.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii martie – Pești

În privința Peștilor apare un risc de pagubă, poate chiar de furt. Oricât de multă încredere ați avea în cineva, în perioada asta nu e momentul să bateți palma, să vă fie milă sau să construiți un business unde nu sunt documente. Karma și eclipsa în Balanță, totul trebuie făcut sub litera legii ca totul să fie bine în viitor.

Sursă foto: Captură video, Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton