Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii aprilie 2024. Berbecii câștigă mai mulți bani, Gemenii se vindecă

.

Horoscop aprilie 2024. Cristina Demetrescu a făcut previziuni astrologice pentru a doua jumătate a lunii aprilie, în emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV. Potrivit astrologului, conjuncția dintre planetele Jupiter, marele benefic, și Uranus aduce o infuzie foarte puternică de energie în perioada 17 – 22 aprilie.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii aprilie 2024

Pe data de 26 aprilie Mercur intră în mișcare directă, așadar nu mai este retrograd. Ca o consecință, dintr-un foc ne vor izvorî o serie de idei pentru care va trebui să luptăm. După o perioadă în care, poate, am făcut niște greșeli copilărești, intrăm într-o etapă fără planete retrograde. Pe data de 8 mai, conjuncția Jupiter – Uranus va ajunge din urmă Luna Nouă în Taur rezultând într-o perioadă plină de oportunități.

Planeta Uranus aduce înțelepciune, Jupiter libertate

Planeta Uranus, în plan spiritual, este strâns legată de conștiința noastră. Ne va deschide mintea la un nivel înalt, astfel încât să avem înțelepciune și să ne bucurăm. Uranus ne ajută să înțelegem că bunăstarea și averea noastră intelectuală și sprituală vine din valorificarea tututor oportunităților și din recunoștința noastră față de tot ceea ce suntem și avem deja.

Este un nou start. Gândurile către generațiile viitoare sau către o investiție pe termen lung sunt bine venite în perioada următoare. Pot fi și speculații pe termen scurt, așadar oportunități pentru acest an, pentru cei care cred mai mult în ce le va aduce anul 2024.

Cei care au senzația că norocul lor va veni de la sine sau prin intermediul celor din jur sunt atenționați de Jupiter că libertatea este mai presus de bunurile materiale. Așadar, pentru a ne bucura cu adevărat de experiențele sau bunurile noastre, trebuie mai întâi să muncim pentru ele.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Horoscop aprilie 2024: Berbec

Nativii din zodia Berbec ar trebui să monetizeze tot, respectiv să-și valorifice toate oportunitățile. În ceea ce-i privește, conjuncția Jupiter – Uranus se situează în zona banilor, pentru care muncesc să-i obțină. Pot să primească o mărire de salariu sau să-și schimbe jobul. Acum e momentul să câștige bani mai mulți.

Taur

Momentul acela unic în viață se întâmplă chiar acum pentru Tauri. Totul se bazează pe viziunea creativă pe care o au. Nu este indicat să se aglomereze în perioada următoare. Stați cu voi înșivă! Conjunctura Jupiter – Uranus se formează în Taur, ceea ce-i impulsionează pe Tauri să creeze. Deși Taurul este o zodie pasivă, conjuncția este magnetică și atrage spre el tot ce are nevoie pentru a primi tot ceea ce-și dorește.

Gemeni

Pentru Gemeni, a doua jumătate a lunii aprilie aduce vindecări prin terapii care analizează cauzele și subconștientul. Este posibil ca unele probleme de sănătate sau dezechilibre să fie provocate de felul în care gemenii gândesc. Este momentul perfect pentru acești nativi să caute o astfel de terapie și să întâlnească omul potrivit pentru a-i ghida.

Citește și: Zodii nemiloase în dragoste. Îți pot frânge inima când te aștepți mai puțin

Horoscop aprilie 2024: Rac

Racii sunt ajutați să facă un pas important. Sunt îndemnați să se deschidă către oameni și să ceară ajutorul. Cineva este acolo să-i asculte și să le dea mai multă încredere în ei.

Leu

Perioada vine cu oportunități și recunoaștere profesională pentru acești nativi. Acei Lei care nu văd de unde ar putea să vină aceste opotunități se află de foarte multă vreme într-un loc mort. E timpul să plece. Leii care știu că au potențial și nu au parte de apreciere trebuie să se reorienteze.

Fecioară

CONȚINUT VIDEO UNICA

Fecioarele trebuie să spargă o graniță și să descopere necunoscutul, chiar dacă le este frică. E vorba de un drum, o călătorie, o vizită, poate chiar de o schimbare de meserie prin studii. Nu contează domeniul în care s-au pregătit. Trebuie să-și depășească frica și să se îndrepte către ceva la care se pricep și care le aduce bucurie.

Citește și: Top 5 zodii de femei uimitoare. Sunt îndrăznețe, independente, irezistibile

Balanță

E o perioadă bună din punct de vedere financiar pentru Balanțe. S-ar putea să apară o moștenire sau să înregistreze un profit din vânzări. Uranus le aduce surprize peste noapte. S-ar putea chiar ca cineva să le încurajeze să investească.

Scorpion

Scorpionii au șanse de împăcare, dar doar cu condiția schimbării, după ce au experimentat tensiuni în zona relațiilor. Dacă în aceste două săptămâni nu fac o schimbare, se poate ajunge la o ruptură.

Săgetător

Pentru Săgetători e o perioadă bună să se ocupe de metabolism și de sănătate în general. Poate schimbă un tratament sau încep unul nou, mai benefic pentru ei. Au parte și de oportunități profesionale, atât la job, cât și pe cont propriu.

Citește și: Pești, cea mai complicată zodie. Care sunt caracteristicile acestor nativi

Horoscop aprilie 2024: Capricorn

Capricornii dau pe dinafară de talent, chiar dacă unii dintre ei nu sunt artiști. Dacă se simt creativi, e momentul ideal să dea frâu liber imaginației. Iubirea s-ar putea să le intre pe geam. În orice caz, sunt într-o fază de creație și chiar de procreere.

Vărsător

Vărsătorii pot face schimbări de casă, domiciliu. Pot beneficia de reduceri și pot primi vestea că li se mărește familia, eveniment pentru care vor trebui să se pregătească.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pești

Peștii ar putea să-și cumpere o mașină. Este o perioadă bună pentru revelații și pentru a citi. Totodată, nativii acestei zodii ar putea primi vești surpriză. Nu în ultimul rând, se pot apuca de o școală și pot obține niște acte pe care le așteptau de multă vreme.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton