Horoscop chinezesc. Zodii cu ghinion în Anul Dragonului de Lemn

.

Zodii cu ghinion în Anul Dragonului de Lemn. Anul 2024 a început atât cu oportunități, cât și cu provocări pentru fiecare zodie în parte. În timp ce unii nativi vor avea parte de noroc din plin, pe alții ghinionul îi va testa.

Nu vă faceți griji dacă zodia voastră se regăsește în lista de mai jos. În acest articol veți regăsi sfaturi utile prin care să navigați perioadele anevoioase care vor urma. Așadar, continuă să citești dacă vrei să trimiți ghinionul la plimbare în 2024!

Cinci zodii cu ghinion în Anul Dragonului de Lemn

Cinci zodii vor fi provocate să iasă din zona de confort. Un nativ calculat va fi încurajat să se aventureze, iar unul impulsiv să aibă răbdare. Zodiacul chinezesc le rezervă o serie de surprize neplăcute nativilor Câine, Dragon, Bivol, Oaie și Iepure.

CÂINE: (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Nativii Câine vor avea un 2024 mai puțin favorabil din cauza incompatibilității dintre ei și zodia Dragonului. Câinii și Dragonii au personalități și valori diferite, care pot duce la ciocniri.

Dragonii sunt aventuroși și îndrăzneți, în timp ce câinii sunt loiali și precauți. Dragonii sunt carismatici și tind să preia conducerea, în timp ce câinii sunt modești și preferă cooperarea. Dragonii sunt optimiști și încrezători în sine, în timp ce câinii sunt mai realiști și mai circumspecți. Aceste diferențe pot duce la neînțelegeri și dificultăți pentru Câini în diferite aspecte ale vieții în 2024, cum ar fi cariera, relațiile, sănătatea și finanțele.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru luna februarie 2024, cu Anca Dimancea: „Cocoșul e pe val, are o perioadă fantastică”

DRAGON: (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Anul 2024 este al Dragonilor, cunoscut și sub numele de Ben Ming Nian, ceea ce înseamnă că acești nativi împart același semn zodiacal cu zeul conducător al sistemului anului chinezesc, Tai Sui. Tai Sui supraveghează soarta tuturor ființelor vii, se schimbă anual și este sensibil, în special în interacțiunea cu cei care îi împărtășesc semnul zodiacal.

În 2024, nativii Dragon s-ar putea să-l necăjească neintenționat pe Tai Sui. Acest lucru le va aduce ghinion, nefericire și chiar potențiale accidentări. Acest lucru se poate manifesta prin conflicte cu familia, prietenii sau colegii de muncă, probleme de sănătate, pierderi financiare sau eșecuri în carieră. Persoanele născute în Anul Dragonului sunt sfătuite să ia măsuri de precauție și să aibă în vedere remedii pentru a evita aceste necazuri.

Citește și: Zodiacul chinezesc 2024: Ce aduce Anul Dragonului de lemn pentru fiecare zodie

BIVOL: (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

În Anul Dragonului de Lemn, cei născuți sub zodia Bivolului vor parcurge o perioadă de transformare. Vor fi îndemnați să lase în urmă vechile obiceiuri și să îmbrățișeze altele noi. Înfruntarea acestor provocări implică o auto-reflecție profundă. Va trebui să evaluați cu onestitate aspectele personalității, comportamentului și comunicării voastre care necesită îmbunătățiri.

Eliberarea de sub influența ego-ului și nevoii de atenție este crucială. În schimb, concentrați-vă pe sinele vostru interior și pe adevăratul vostru scop. Veți fi nevoiți să vă eliberați de această energie negativă și de influența ei pentru a putea da startul unor schimbări pozitive, care vă vor aduce beneficii pe termen lung.

Citește și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna ianuarie 2024: „Bivolii sunt vedetele”

OAIE: (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Pe măsură ce 2024 avansează, Anul Dragonului de Lemn le cere nativilor Oaie să fie înțelegători și toleranți față de ceilalți. S-ar putea să întâlniți persoane care vă irită sau provoacă neliniște. Nu lăsați nervozitatea, nesinceritatea sau chiar agresivitatea celorlalți să vă împiedice sau întârzie progresul. Este firesc să simțiți nevoia de a reacționa impulsiv, dar este crucial să rezistați acestui impuls. În caz contrar, comportamentul vostru ar putea avea efecte adverse.

În Anul Dragonului de Lemn, nativii Oaie trebuie să cultive raționalitate și calm în fiecare situație. Chiar dacă pare că universul lucrează împotriva voastră, amintiți-vă că acest lucru nu este în întregime adevărat. Exersarea răbdării și îndreptarea atenției asupra celor din jur devine esențială, deoarece nu sunteți singurii care se confruntă cu provocări. Înțelegerea faptului că lumea nu se învârte doar în jurul experiențelor voastre vă va da putere să depășiți obstacolele pe care 2024 le poate prezenta.

Citește și: Horoscop chinezesc 2024: Cele mai norocoase zodii în Anul Dragonului

IEPURE: (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Pentru Iepuri, ultima parte a acestui an poate aduce nenorociri care necesită pregătire. Ciocnirea cu Tai Sui, Marele Duce Jupiter, sugerează potențiale probleme și obstacole în cariera. Fiți conștienți de faptul că persoanele de la care nu vă așteptați pot acționa în moduri menite să vă submineze eforturile.

Intuiția voastră întotdeauna s-a dovedit valoroasă în navigarea situațiilor dificile. Este important să rămâneți cu picioarele pe pământ și concentrați pe prezent pe tot parcursul anului. Trecutul și viitorul nu vă vor fi de prea mult ajutor. Bazați-vă pe puterea voastră interioară și fiți prudenți, mai ales în chestiuni financiare. Atenția la detalii care vă caracterizează va putea fi benefică. Nu vă încredeți în nimeni până când intențiile celuilalt nu sunt clare. Amânarea planurilor ar putea fi o decizie prudentă în această perioadă.

Foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton