Horoscop chinezesc pentru noiembrie 2023. Ce le rezervă astrele zodiilor în Luna de Câine / Video

.

Anca Dimancea, specialist în horoscop chinezesc, a anunțat că luna noiembrie, luna de Câine, element Apă Yang, începe pe 14 octombrie și se termină pe 13 noiembrie. A menționat că zodia Câine este o zodie familistă și că în această perioadă vom asista la foarte multe căsătorii, dar și la formarea unor grupuri la locul de muncă.

Invitată în emisiunea WowZodiac, Anca Dimancea a menționat și la ce anume trebuie să fim atenți în această lună, dar și ce zodii sunt bine aspectate în Luna de Câine.

Horoscop chinezesc pentru zodia Șobolan

În luna noiembrie, cei din zodia Șobolan vor dori să încheie anumite capitole din viața lor, pentru a se orienta către noi începuturi. Fie că este vorba de locul de muncă, sau de o relație de prietenie, este bine să te bazezi pe intuiția ta. Este bine să reflectezi asupra greșelilor din trecut, pentru a-ți face ordine în viață. Pregătește-te pentru noi începuturi!

Horoscop chinezesc pentru zodia Bivol

Cei din zodia Bivol vor avea o lună benefică, din punct de vedere profesional. Poți avea parte ocazii unice în viață, astfel că trebuie să fii hotărât și încrezător, atunci când ușile se vor deschide pentru tine. Pe plan sentimental, relația cu partenerul de viață este una specială și profundă, care va evolua în mod excepțional. Nu te speria de sentimentele pe care le experimentezi și vei fi fericit în luna noiembrie.

Horoscop chinezesc pentru zodia Tigru

În acestă lună, cei din zodia Tigru vor avea parte de mai multe probleme. Chiar dacă răbdarea îți este pusă la încercare, fă un pas înapoi și respiră adânc, apoi încearcă să rezolvi situația cu calm. Este bine să ceri ajutorul persoanelor apropiate, atunci când te vei simți depășit. Nativii singuri, au șanse mari de socializare și pot lega o relație specială cu cineva pe aceeași lungime de undă.

Citește și: Cinci zodii care își văd visul cu ochii până la sfârșitul lunii octombrie. Ei sunt nativii norocoși

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici pentru a doua jumătate din octombrie: „E fantastic de bine! Șansa e de partea lor”. Ce nativi sunt favorizați

Horoscop chinezesc pentru zodia Iepure

Nativii zodiei Iepure vor avea o lună liniștită, atât la birou, cât și acasă. Vei avea șansa de a lucra la un nou proiect, în colaborare cu un prieten. Este bine să iei în calcul toate minusurile pe care le poate aduce, astfel încât să nu ai așteptări mai mari decât este cazul. În ceea ce privește sănătatea, este esențial să te concentrezi mai mult pe odihna zilnică, în luna noiembrie.

Horoscop chinezesc pentru zodia Dragon

Cei din zodia Dragon vor avea o lună aglomerată, la locul de muncă. Este esențial să nu mai amâni unele sarcini și să încerci să le rezolvi la timp, pentru a fi mai relaxat. Este indicat să ceri ajutorul colegilor, atunci când ai nevoie. Pe plan sentimental, unii nativi pot relua legătura cu prieteni din copilărie sau cu unele rude îndepărtate, cu care nu s-au mai văzut de multă vreme, iar acest lucru îi va emoționa.

Horoscop chinezesc pentru zodia Șarpe

În luna noiembrie, cei din zodia Șarpe vor avea momente dificile, pe care le vor depăși în cele din urmă, cu ajutorul unor prieteni sau al familiei. Pe plan financiar, te poți bucura de un venit suplimentar. În ceea ce privește relația cu partenerul de viață, unii nativi au tendința de a ascunde ceea ce simt, de teama unei reacții negative. Fii încrezător și deschis, astfel puteți crea o conexiune stabilă.

Horoscop chinezesc pentru zodia Cal

Cei din zodia Cal vor acorda mai mult timp propriei persoane în această lună, după o perioadă în care au fost mereu pe fugă. Este bine să faci ceea ce îți place în zilele libere și să nu te lași influențat de familie sau prieteni. Pe plan financiar, pot apărea câștiguri suplimentare, datorită unor proiecte mai vechi. Ai grijă cum îți gestionezi venitul și bucură-te de timp de calitate cu propria persoană.

Citește și: Unde a fost planeta norocului la naşterea ta şi cum te influenţează asta

Citește și: Zodiile şi încrederea în oameni. Care sunt cele mai suspicioase zodii

Horoscop chinezesc pentru zodia Capră

În această săptămână, nativii zodiei Cal vor avea ocazia să socializeze mai mult, în locuri publice sau la birou. Este bine să fii natural, iar lucrurile vor veni de la sine. Pe plan profesional, cariera ta va fi pe locul doi în această lună, după o perioadă lungă în care ai dedicat fiecare zi proiectelor tale.

Horoscop chinezesc pentru zodia Maimuță

Cei din zodia Maimuță vor avea o lună echilibrată, pe toate planurile. Chiar dacă vei avea multe lucruri de rezolvat în primele zile, spre finalul lunii te vei relaxa și vei uita de stres. În ceea ce privește relația de cuplu, apar mici tensiuni din cauza unor noi responsabilități. Fii deschis și încearcă să ajungeți la un numitor comun.

Horoscop chinezesc pentru zodia Cocoș

Cei din zodia Cocoș vor avea multe oportunități pe plan profesional. Este bine să le analizezi cu atenție și să alegi ceea ce ți se potrivește pe termen lung. Pe plan financiar, ar fi bine să renunți la cheltuielile inutile și să te gândești la un cont de economii, pentru zile negre.

Horoscop chinezesc pentru zodia Câine

Luna noiembrie este o perioadă bună pentru a-ți extinde aria de cunoștințe, pe plan profesional. Este posibil să primești unele sfaturi de la o persoană cu experiență, care îți vor prinde bine în viitorul apropiat. Pe plan sentimental, relația cu partenerul de viață va evolua treptat în luna noiembrie, ceea ce vă oferă o stare de siguranță și confort.

Horoscop chinezesc pentru zodia Mistreț

În această lună, cei din zodia Mistreț vor avea multe lucruri de pus la punct, dar se vor încadra în termene limită. Este o perioadă bună pentru alegerea vacanței pentru sărbătorile de iarnă, dacă vrei să achiți un preț decent. În ceea ce privește sănătatea, o răceală de sezon poate da bătăi de cap nativilor din zodia Mistreț.

Sursă foto: Captură video, Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton