Horoscop chinezesc pentru luna octombrie, cu Anca Dimancea. Luna de Cocoș ne obligă să muncim / Video

.

Horoscop chinezesc pentru luna octombrie 2023. Anca Dimancea a prezentat zodiacul chinezesc pentru luna următoare, în emisiunea „WOWZodiac”, prezentată de astrologul Ana-Maria Ticea.

„Este o lună foarte interesantă. (…) Fiecare lună vine cu lucruri bune și cu lucruri mai puțin bune. Avem o lună de Metal Yin. Metalul ne trebuie, aceasta este prima veste bună. Este o lună mai așezată, mai puțin tumultoasă, care ne face să ne concentrăm și să muncim. Ne cam obligă să muncim cu spor, mai concentrați și să ne gândim și analizăm mai în detaliu planurile”, a declarat Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc.

Anca Dimancea a dezvăluit horoscopul chinezesc pentru luna octombrie, pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop chinezesc octombrie 2023: Șobolan

Avem o lună mult mai bună, cu dragoste, în primul rând. Poate să apară o persoană nouă în viața lor. Poate să fie o perioadă bună cu partenerul de viață. Este o perioadă de planuri și de soluționări de probleme în cuplu. Este o perioadă cu răbdare și concentrare. Din punct de vedere profesional, sunt ceva mai meticuloși și încep să aranjeze niște lucruri, nu sunt probleme. Trebuie să fie mai puțin incisivi în anumite zile. Cu sănătatea nu s-au simțit grozav. Acum sunt șanse să se remedieze. Puteți găsi un doctor cu care rezonați. E o perioadă bună pentru analize. Zile nefavorabile: 18, 21, 25 și 30 septembrie și 3, 7 și 12 octombrie.

Horoscop chinezesc octombrie 2023: Bivol

Este și el foarte favorizat, intră într-o lună de aliat. Luna aduce multă muncă, dar foarte mult rezultate, puteți fi mai bine remunerat, trebuie să cereți asta, dacă nu se întâmplă. Își pot schimba jobul în această lună, dacă doresc, și nu uitați de ritualul cu bețele de Lună Plină, 3 zile le faceți, seara și vă puneți doar dorința. Puteți găsi pe cineva. dacă sunteți singuri, și este o perioadă bună cu partenerul de viață. Zile nefavorabile: 18, 22 și 30 septembrie și 6 și 12 octombrie. Este una dintre cele mai frumoase luni din an pentru Bivol.

Citește și: Zodii care vor primi o veste bună până la sfârșitul lunii. Iese soarele și pe strada acestor nativi!

Horoscop chinezesc octombrie 2023: Tigru

Este o lună mai bună decât cea anterioară, poate cu anumite slăbiciuni. Uitați să vă odihniți și uitați de familia voastră și s-ar putea să vi se reproșeze asta. S-ar putea și să vă coste cu niște afecțiuni. Nu aveți o stea negativă, este steaua dragostei și a învățăturii. Profitați cât de poate. Pot apărea parteneri la muncă, într-o afacere, va fi mai favorizant decât a fost. Totul să fie într-un echilibru, nu se poate totul din prima, dar nu este o lună grea deloc. Zile nefavorabile: 23 septembrie și 2, 5 și 14 octombrie.

Horoscop chinezesc octombrie 2023: Iepure

Sunt în luna de dușman, dar nu este atât de rău. Steaua 8 care vine acum e o stea de prosperitate și vine ca o salvare, într-o lună de ciocnire. Va fi cu spor la muncă, dar și cu succes, fie cu o remunerare mai frumoasă, fie cu o propunere către ei, legată de planul financiar. Chiar dacă nu se concretizează acum, se va concretiza. În plan afectiv, nu ar trebui să fie rău, dacă sunt atenți. Veți fi provocați, trebuie să vă retrageți din anumite discuții. Raportat la sănătate nu ar trebui să fie probleme. Zile nefavorabile: 19, 24, 27 septembrie și 1, 6, 9 și 13 octombrie.

Citește și: Zodii predestinate succesului pe plan financiar

Horoscop chinezesc octombrie 2023: Dragon

La Dragon este o lună de prieten secret, ceea ce înseamnă că sunt ajutați și atunci când nu cer ajutorul. Multă grijă cu această energie, este steaua 9, care multiplică problemele de comunicare. Asta înseamnă că ne gândim la un remediu care să vă fie favorabil, adică o amuletă pentru o comunicare bună. Atenție la porniri agresive, mai ales la locul de muncă. Puteți avea o relație nouă, dacă vă doriți acest lucru. Zile nefavorabile: 19, 25 și 30 septembrie și 7 și 12 octombrie.

Horoscop chinezesc octombrie 2023: Șarpe

Șarpele este aliatul Cocoșului și sperăm că nu vor avea probleme de comunicare. Ei știu când să tacă față de alți nativi. Atenție la ajutorul pe care îl dați, apoi nu dați bani cu împrumut, dar nici să nu luați, în această lună. Trebuie să comunicați totul cu multă răbdare, pentru că s-ar putea să vi se răstălmăcească cuvintele. Zile nefavorabile: 23, 26 și 29 septembrie și 8 octombrie. Sunteți avantajați.

Citește și: Horoscop Minerva. Previziuni astrale până la jumătatea lunii octombrie. Taurii pot întâmpina probleme de sănătate / Video

Horoscop chinezesc octombrie 2023: Cal

Se confruntă cu o stea de distrugere și dezastre, Cocoșul nu-i ajută mult, dar vă poate crea probleme de sănătate. Puteți să aveți imunitatea scăzută, atenție la sănătate, steaua vine cu lucruri negative legate de sănătate, multă grijă. Nu este o lună extrem de proastă. Legat de planul afectiv, stările de tensiune pot duce la discuții. La locul de muncă nu ar trebui să riscați. Zile nefavorabile: 18, 21, 27 și 30 septembrie și 3 și 12 octombrie.

Horoscop chinezesc octombrie 2023: Oaie

Sunt pe steaua 7, care le creează posibile pierderi, trădări, probleme de sănătate, această energie se hrănește din sectorul Oii și al Maimuței. Foarte mare grijă, ea este o stea puternică. Multă grijă la contracte, acte, nu semnați ceva fără să citiți. Nu vă schimbați jobul acum sau nu vindeți ceva de valoare. Vă pot scăpa anumite lucruri. Culorile albastru și negru vă favorizează, nu purtați culori de pământ, galben, maro, etc. Pot exista accidentări minore. Atenție la membrele inferioare și la articulații, la aparatul respirator și la problemele dermatologice. Zile nefavorabile: 27, 28 septembrie și 1 și 10 octombrie.

Citește și: Top 5 zodii care nu își țin promisiunile niciodată. Nu te poți baza nicicând pe ele!

Horoscop chinezesc octombrie 2023: Maimuță

Este și ea pe o stea de pierdere. Multă grijă la parteneriate, nu este momentul să vă luați un nou partener de afaceri, este riscant. Grijă dacă apare o relație nouă, s-ar putea să nu reziste. Vestea bună este că pot face mai mulți bani, apare prosperitate, dar au și o stea de pierdere financiară, deci îi pot și pierde, dacă nu știu ce să facă cu ei. Nu e o lună bună de investiții. Grijă la relațiile nu ceilalți, nu fiți agresivi verbal. Fiți mai toleranți. Atenție la răceli și accidentări. Zile nefavorabile: 29 septembrie și 7, 8 și 11 octombrie. Nu luați decizii importante atunci.

Horoscop chinezesc octombrie 2023: Cocoș

Intră în luna lor, dar este o penalizare destul de mare pe comunicare. Nu este o lună bună de achiziții, pentru negocieri. Trebuie să știți să comunicați mai discret, mai calm, mai liniștit, nu renegociați un contract, pot fi obstacole date de alte persoane. Comunicarea cu partenerul de viață poate avea probleme. La locul de muncă sunteți atrași în niște bârfe, atenție, părăsiți discuția. Sau puteți fi voi cei bârfiți. Zile nefavorabile: 18, 24 și 30 septembrie și 6, 7 și 9 octombrie.

Citește și: Cinci zodii care se dedică întru totul, pe viață, partenerului

Horoscop chinezesc octombrie 2023: Câine 

Sunt într-o lună de Cocoș, este o relație de neînțelegere și au și steaua 2, a bolilor, care vine destul de puternică și favorizează ce se întâmplă negativ. Trebuie să aibă grijă la sănătate, la relațiile interumane. Nu spuneți lucruri pe care le veți regreta, cereți-vă scuze dacă e cazul și odihniți-vă. Atenție la planul financiar și la cel afectiv. Zile nefavorabile: 19 și 25 septembrie și 1, 4, 6, 7 și 13 octombrie.

Horoscop chinezesc octombrie 2023: Mistreț 

Are și el steaua 2, a bolilor, dar nu e afectat de luna Cocoșului. Trebuie multă grijă la sănătate, mai ales pentru cei vârstnici. Nu dați copiii la sporturi în care se pot accidenta. Aveți grijă în zilele de Șarpe, 20, 23 septembrie. Alte zile nefavorabile: 26, 29 septembrie și 2, 5 și 11 octombrie.

Foto: Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton