Horoscop chinezesc 2024 cu Anca Dimancea. Anul Dragonului de Lemn aduce schimbări importante pentru fiecare semn zodiacal / Video

.

Horoscop chinezesc pentru anul 2024. Anul Dragonului de Lemn începe în data de 10 februarie și aduce schimbări importante pe plan profesional. Influențele noului an încep mai devreme însă, din 21-22 decembrie anul acesta. Astfel din a doua jumătate a lunii decembrie și până în prima jumătate a lunii februarie energiile anului precedent de Iepure se întrepătrund cu energiile anului nou de Dragon.

Din 4 februarie 2024 începe o perioadă de foc, sub steaua 9, singura stea care ne leagă de Divinitate. Astfel, dacă nu ne vom întoarce spre noi și spre spiritualitate, ci vom continua să ne concentrăm pe a acumula lucruri, vom avea surprize neplăcute în perioada următoare.

Horoscop chinezesc 2024 cu Anca Dimancea. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Anca Dimancea a dezvăluit horoscopul chinezesc pentru anul 2024, pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop chinezesc 2024: Șobolan

Cei născuți în zodia Șobolan vor avea un an motivant mai ales în ceea ce privește studiile și cariera. Sunt ingenioși și maleabili și își vor urmări obiectivele cu determinare și ambiție. Șobolanul este una dintre zodiile foarte fericite ale anului 2024. Pot să demareze și să realizeze proiecte mărețe, să facă tot ceea ce își propun. Pot să se căsătorească, să facă un copil.

Persoanele guvernate de această zodie vor accepta noi provocări și își vor stabili aspirații mai înalte. Nativii zodiei Șobolan se pot confrunta cu stres crescut sau concurență în diferite aspecte ale vieții lor. Este important pentru ei să mențină echilibrul și să gestioneze eficient stresul, pe parcursul Anului Dragonului de Lemn.

Citește și: Zodii care au mereu noroc. Universul este întotdeauna de partea lor

Horoscop chinezesc 2024: Bivol

În următorul an, nativii zodiei Bivol sunt favorizați. Sunt puternici și inspirați. Trebuie să învețe să-și asculte intuiția și să fie mai puțin impulsivi în luarea deciziilor. Vor fi mai ambițioși în ceea ce privește cariera și vor accepta noi provocări care le vor pune răbdarea și adaptabilitatea la încercare. Este o perioadă bună pentru investiții pe termen lung, într-un proiect de suflet.

Pe plan sentimental, se vor concentra pe creștere emoțională și dezvoltare personală. Își pot remedia sănătatea și îmbunătăți relațiile de cuplu, prietenie sau profesionale. Nativii singuri vor găsi echilibrul de care au nevoie, alături de o persoană potrivită.

Citește și: Zodii cu abilități înnăscute de leadership. Acești nativi au o determinare de neclintit

Horoscop chinezesc 2024: Tigru

Anul 2024 îi poartă noroc Tigrului. Nativii acestei zodii sunt cunoscuți pentru natura lor neînfricată și încrezătoare. În Anul Dragonului de Lemn, aceste calități se pot intensifica, dând persoanelor născute sub acest semn zodiacal un extraordinar sentiment de curaj și încredere în sine.

Vor fi mai înclinați să-și asume riscuri și să-și îndeplinească obiectivele. Este esențial să gestioneze finanțele cu înțelepciune, să profite de oportunitățile de investiții potrivite și să evite cheltuielile impulsive. Grijă la sănătate, pentru că pot apărea probleme. Tigrii trebuie să-și revizuiască activitatea din ultimii 20 de ani, pentru a avea un început frumos în perioada lui 9.

Citește și: De ce iubim zodia Fecioară. Care sunt punctele forte ale acestor nativi

Horoscop chinezesc 2024: Iepure

Nativii Iepure vor avea un simț extraordinar al creativității și al inspirației. În Anul Dragonului de Lemn vor fi mai înclinați să-și exploreze talentele artistice și să urmeze dorințele creative. Pot apărea probleme emoționale în planul profesional sau în cel social. Poate apărea o problemă în avansarea în carieră din cauza mai multor obstacole.

Anul Dragonului poate prezenta oportunități pentru creșterea bogăției, dar este esențial pentru nativii acestei zodii să-și gestioneze finanțele cu înțelepciune. Pe plan sentimental, unii nativi ai zodiei Iepure vor descoperi noi orizonturi și vor fi deschiși către o relație serioasă.

Citește și: Ce înger păzitor ai, în funcție de zodie? Îți este alături toată viața

Horoscop chinezesc 2024: Dragon

Nativii zodiei Dragon vor parcurge etape semnificative în viața lor profesională, cum ar fi promoții, premii sau proiecte de succes. Abilitățile și determinarea lor de conducere pot duce la rezultate remarcabile. Pot apărea persoane noi, care vor contribui la evoluția lor în domeniul în care activează. Trebuie să aibă multă grijă la sănătate tot anul, pot apărea sau reapărea diverse afecțiuni.

Citește și: Ce trebuie să știi înainte să te întâlnești cu o Leoaică. Adevăruri dure despre femeia Leu

Horoscop chinezesc 2024: Șarpe

Șarpele împarte energia de boală cu Dragonul. Are un an de trezire spirituală. Nativii acestei zodii vor avea un an cu plusuri și minusuri pe toate planurile. Proiectele din ultima vreme vor atrage câștiguri favorabile în viitorul apropiat, dar și cheltuieli neprevăzute.

În 2024, nativii zodiei Șarpe vor avea șansa de a se descoperi mai mult și pot medita asupra alegerilor pe care le fac în viață. În ceea ce privește relația de cuplu, lucrurile vor evolua cu pași mici și siguri, dar este nevoie și de puțin efort din partea ambilor parteneri.

Citește și: 7 secrete ale femeii din zodia Berbecului care o fac unică

Horoscop chinezesc 2024: Cal

Vine un an mai cu obstacole. Au steaua 7, a agresivității, dar nu este puternică în sectorul de foc. Asta nu înseamnă că nu-și pune amprenta. Sunt mai multe energii. Cu toate acestea, anul de Dragon aduce oportunități de creștere în carieră și urmărirea unor proiecte îndrăznețe. Pe plan profesional pot avansa în carieră, pot avea succes antreprenorial sau face schimbări în carieră.

Pentru Cai, anul următor este ideal pentru a se concentra pe dezvoltarea personală, condiția fizică și acuitatea mentală. Perioada următoare poate aduce și provocări, testând adaptabilitatea și rezistența nativilor acestei zodii.

Citește și: Cât de generoase sunt zodiile. Care sunt nativii generoși și nativii zgârciți

Horoscop chinezesc 2024: Oaie

Nativii zodiei Oaie este important să știe că, anul următor, tot ce vine bun se multiplică și tot ce vine mai puțin bun se multiplică de asemenea. Trebuie să profite la maximum de lunile benefice. N-o duc rău deloc, sunt energici în anul următor.

Vor fi creativi și dornici de cunoaștere în 2024. Sunt șanse să apară ocazii unice în viață, cu privire la activitatea profesională și veniturile anuale. Nativii singuri vor avea șansa de a întâlni pe cineva compatibil, dar vor avea momente în care doresc să nu se implice sentimental, din cauza experiențelor din trecut.

Citește și: Cu cine se potrivește femeia Rac. Compatibilități pentru romantica zodiacului

Horoscop chinezesc 2024: Maimuță

Nativii zodiei Maimuță sunt în an de aliat. Sunt intuitivi și cunoscuți pentru mințile inovatoare. Nu înseamnă că nu trebuie să fie atenți și vigilenți. Anul următor sunt pregătiți să facă față provocărilor pe care le întâmpină.

Anul Dragonului aduce acestor nativi sentimente de liniște sufletească și dorința de a întemeia o familie pentru cei care erau nesiguri în ceea ce privea viitorul relației cu partenerul de viață.

Citește și: Ce se schimbă la zodia ta după 30 de ani. Cum te influenţează ascendentul

Horoscop chinezesc 2024: Cocoș

Cei din zodia Cocoș au mici probleme. Au steaua 5, a obstacolelor, care vine cu mici ghinioane, în primul rând în plan profesional și financiar. Pot apărea obstacole și în planurile sănătății și relațiilor. Depinde de luna pe care o străbat. Vor avea parte, totuși, de reușite pe plan profesional, mai ales în a doua parte a anului. Sunt mereu atenți la detalii, astfel că vor încheia cu bine fiecare proiect.

Pe plan financiar, nativii zodiei Cocoș vor avea parte de prosperitate, dar răbdarea lor va fi pusă la încercare. În ceea ce privește relația de cuplu, reușesc să clădească legături strânse și să apeleze mai des la sinceritate.

Citește și: Unde a fost planeta norocului la naşterea ta şi cum te influenţează asta

Horoscop chinezesc 2024: Câine

Nativii zodiei Câine au steaua dragostei și învățăturii. Vor evolua în anul Dragonului, atât pe plan profesional, cât și spiritual. Vor urma examene grele, care atrag emoții și sentimente de nesiguranță, dar la final de an toate se vor așeza așa cum își doresc.

Pe plan sentimental, nativii singuri vor avea nevoie de o perioadă de explorare și vor căuta răspunsuri.

Citește și: Cadouri pentru zodii. Cadoul ideal, în funcție de zodie

Horoscop chinezesc 2024: Mistreț

Anul Dragonului de Lemn aduce schimbări benefice pentru cei din zodia Mistreț. Anul trecut au avut mai multe probleme de sănătate care anul acesta se rezolvă.

Apar noi colaborări cu persoane importante, care pot atrage aprecieri din partea profesorilor sau angajatorului. Perioada următoare este potrivită pentru a explora noi orizonturi, pentru a se redescoperi și pentru a-și gestiona sentimentele.

Multă grijă la relațiile de cuplu. Pot fi îmbunătățite cu răbdare și comunicare.

Foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton