Horoscop Camelia Pătrășcanu. Tranzitul lui Venus în Capricorn supune zodiile unui test relațional până în martie

.

Horoscop Camelia Pătrășcanu până la jumătatea lunii februarie. Potrivit astrologului, primele două luni din an aduc un test relațional pentru toate zodiile.

Banii și interesele sudează sau periclitează relațiile în această perioadă, spune Camelia Pătrășcanu la Canal 33. Relațiile și iubirea sunt văzute într-un mod mai pragmatic, din cel al scopurilor comune, al conlucrării pentru o bază materială și financiară solidă. Aceasta trage un semnal de alarmă, precizând că în perioada februarie – martie, vor urma despărțiri, de aceea este important să știm ce vrea iubirea Venus în Capricorn. Este o iubirea pragmatică, realistă, nu e deloc romantică.

Horoscop Berbec

23 ianuarie – 16 februarie este o perioadă foarte bună pentru Berbecii care sunt interesați de bani și de reușită materială. Relație bună cu autoritățile sau cu șeful. Aici au sprijin astral din plin. În plan personal e foarte important să se simtă susținuți de partenerul de viață în munca pe care o fac. Să fie apreciați, lăudați, să existe interes, să nu fie criticați sau dați înapoi. În orice situație, omul de lângă ei vede partea lor bună, străduința lor onestă. Cei singuri se bazează mai mult pe relațiile profesionale. Venus în Capricorn fixează pentru Berbeci planuri pe termen lung și strategii financiare.

Citește și: Zodii de bărbați care ar face orice pentru soțiile lor. Ei sunt partenerii de viață ideali!

Citește și: Horoscop japonez: Cum influențează grupa sanguină apetitul sexual al bărbaților

Horoscop Taur

Se pot discuta multe lucruri legate de moralitate, principii, reguli, norme. Unii Tauri discută cu specialiștii și caută sfatul cuiva care poate media o situație. Așteaptă încurajări, susținere, să li se dea dreptate. Sunt convinși că au dreptate și nu fac decât să primească confirmări sau să verifice asta. Există și Tauri mai onești care pot accepta că au greșit, cu demnitate. Au nevoie de multe sfaturi bune și conversații. În relațiile profesionale pot avea conversații cu superiorii sau specialiștii în domeniu care arbitrează o problemă profesională. Iubirea poate avea legătură cu călătoriile sau cariera, care pune probleme noi că unul din parteneri avansează și asta schimbă dinamica din cuplu.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni iubirea este cântărită: ce primesc și ce dau. Dar mai mult sunt interesați de ce primesc sau cum pot să facă să primească. Care e comportamentul care atrage mai multă atenție, cuvinte mai frumoase, priviri mai blânde și daruri mai multe. Încep să fie atenți la corelarea dintre comportamentul lor sau ce transmit și răspunsul pe care îl primesc. Încep să se prindă că oamenii răspund pozitiv sau negativ în funcție de ce simt că vine dinspre Gemeni. Fiind mai atenți și mai clari vor vedea că și răspunsurile sunt mai bune. Cei care sunt într-o relație pot avea discuții materialiste privind bunurile, averea.

Horoscop Rac

Pentru Raci este o perioadă interesantă din punct de vedere relațional. Racii, de obicei emotivi, acum sunt foarte lucizi. Și parcă au chef și provoacă din partea celuilalt, răspunsuri la întrebări grele, foarte profunde, la problematici care zac nerezolvate de ani de zile. Pun întrebări foarte pertinente și țin de felul în care va evalua relația de acum încolo. Sunt probleme mari despre bani, importanța carierei în detrimentul cuplului, cheltuielile. Sunt teme mari care nu au fost discutate la timp și pun perspectivele cuplului pe alte baze. În colaborările profesionale se discută despre onestitate, transparență, norme pe care fiecare trebuie să le respecte.

Horoscop Leu

Pentru Lei se îmbină iubirea cu munca. Cei singuri pot găsi multă susținere la colegii de lucru și pot aprecia calitățile unui om onest care lucrează cu cinste și vor să se înconjoare de astfel de oameni. Nu se naște o relație romantică, ci una de mare încredere. Cei care sunt într-un cuplu au nevoie de servicii din partea persoanei apropiate. Și caută să fie înțeleși, susținuți. Înțeleg iubirea ca fiind probată de acțiune, de activități prin care ei primesc de la partener gesturi concrete. Pentru unii Lei este posibil ca situația să fie pe dos – partenerul să aibă un salt sau niște nevoie speciale și să probeze iubirea Leilor prin acțiune concretă și înțelegere.

Citește și: Zodii care se vor îmbogăți în 2024. Acești nativi se vor umple de bani!

Citește și: Horoscop chinezesc. Zodii cu ghinion în Anul Dragonului de Lemn

Horoscop Fecioară

Multe Fecioare își pot găsi iubirea datorită pasiunilor comune. Acolo unde dezvoltă o temă, un subiect care le place, studiază o materie care le place, acolo se poate deschide în fața lor o comunitate de oameni care sunt preocupați de aceleași lucruri și pot găsi o apropiere față de cineva datorită unor pasiuni comune. Prietenii pot fi cei care prilejuiesc o întâlnire. Pasiunile de timp liber pot să deschidă calea iubirii. Fecioarele care sunt într-un cuplu pot simți nevoia să reaprindă flacăra iubirii petrecând mai mult timp alături de partener, făcând activități noi. Devin mai receptive dacă partenerul e mai interesat de ce fac Facioarele în timpul liber, de universul lor.

Horoscop Balanță

Pentru Balanțe e un timp al iubirii pentru propria persoană. Au nevoie să își arate iubire lor. Își cultivă un mediu liniștit, calm, astfel încât să aibă timp pentru ele, să se îngrijească, să se relaxeze, să își încarce bateriile. Liniștea casei e importantă și felul în care persoanele din casă știu să le ocrotească, să le înțeleagă, să le menajeze. Calitatea relației e testată prin discreție, tihnă, liniște. Alte Balanțe sunt interesate de avere și de felul în care sunt gestionate resursele familiei. Pot fi discuții în casă cu membri familiei legate de investiții, reorganizarea bunurilor materiale. Simt iubirea dacă li se înțeleg planurile și nevoile de a face anumite schimbări. Cele singure pot reflecta mai atent la comunitatea pe care o au sau pe care nu o au și trebuie să și-o creeze.

Horoscop Scorpion

Este o perioadă a iubirii în care se discută mult despre principii, despre cum să facem iubirea să fie mai caldă, relația să fie mai sinceră, să comunicăm mai bine. Este un timp în care Scorpionii pot simți nevoia să discute și despre viitor, dacă există viziune comună, concepte comune. Aceste discuții pot porni de la anumite proiecte, niște acțiuni. Pentru cei singuri poate fi o perioadă în care călătoriile pot prilejui iubirea. Întâlnesc persoane agreabile, fac schimburi de idei și de numere de telefon.

Horoscop Săgetător

Este o iubire foarte pragmatică. Sunt mai atenți la ce câștigă și care sunt beneficiile pentru propria persoană. Aspectele sunt bune și constructive în acest moment de aceea foarte mulți Săgetători care sunt într-un cuplu pot avea mult spirjin în ceea ce își propun să facă din partea partenerului. Alți Săgetători sunt mobilizați pe muncă, pe lucru, apreciază persoanele care le ajută, pe care se pot sprijini. Dacă nu sunt ajutați, preferă să fie singuri. Este o perioadă în care au nevoie să le fie lăudate mai mult atuurile, calitățile. Cei singuri sunt foarte motivați să aibă reușite și realizări, iar cei care sunt într-un cuplu vor ori să fie ajutați, ori să fie lăsați în pace. Relațiile profesionale pot fi foarte calde.

Horoscop Capricorn

Iubirea le trece prin zodie. E o perioadă foarte bună pentru a-și încălzi inima. Se întreabă când a fost ultima dată când li s-a încălzit inima, când a fost ultima dată când au mai făcut un gest de iubire. Pentru că Venus le trece prin semn se poate să li se trezească un dor – vreau o excursie, o aventură, să mă îndrăgostesc sau reîndrăgostesc. Pentru cei liberi e un tranzit foarte bun pentru că au câmp liber de la toate planetele. Pot să facă nebuniile pe care nu le-au visat până acum. Pentru cei care sunt într-un cuplu merită să se gândească când a fost ultima dată când au fost cu adevărat prezenți într-un cuplu, cu ce și-au surprins partenerul, când au făcut un gest cu adevărat înflăcărat, romantic, senzual. Orice strădanie prinde bine, este notată, și de acolo se poate reaprinde iubirea.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii vor avea nevoie mai mult de răsfăț, de alinare, legănare, iertare, îngăduință, duioșie. E o perioadă în care contorizează câte menajări primesc. Chiar dacă pot să-și facă niște servicii singuri sau activități singuri, urmăresc să vadă dacă celălalt sare să îi sprijine, dacă le citește gândurile, dacă sunt serviabili. Sunt foarte atenți la lucrurile delicate. Le place să își marcheze prezența. Venus poate aduce alinare la povești mai vechi care acum au o notă mai optimistă, mai dinamică, mai relaxată, mai detașată. Își au seama că acea problemă s-a vindecat, că nu mai au resentimente. Pentru cei care nu sunt într-o relație poate fi un timp în care își dau seama unde a rămas nodul, unde s-au împiedicat și să-l dezlege pentru a fi pregătiți pentru o nouă relație.

Horoscop Pești

Pentru Pești e o perioadă foarte frumoasă de simpatie publică, de popularitate. Pentru că zona prietenilor e activată de acest astru al iubirii, Peștii vor să știe pe cine au aproape, în ce comunitate își scaldă energiile. E mai important grupul care îi susține decât partenerul de viață. Unii Pești sunt atenți la grupul partenerului de viață. Sau loialitățile membrilor grupului, a prietenilor comuni. Nu pentru că au o problemă, ci pentru că vor știe cum sunt percepuți, pe cine se pot sprijini, dacă au valori comune.

Peștii singuri pot primi multe aprecieri de la oamenii din jur sau pot fi curtați, flatați, apreciați, ceea ce le prinde bine. E o perioadă de ieșire la rampă și de activarea unor invitații sau primire a unor observații care le arată că cineva e atent la ei.

Sursă foto: Shutterstock, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton