Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 26 septembrie – 11 octombrie. Ce se întâmplă cu zodiile odată cu activarea punctului de karmă

.

Camelia Pătrășcanu a vorbit despre cel mai nou eveniment astrologic al toamnei, activarea punctului de karmă, și a precizat că Marte străbate ultimele grade din Balanță și face cuadratură cu Pluto din Capricorn între 25 septembrie și 11 octombrie. În această perioadă, vor exista tensiuni atât personale cât și în relația cu autoritățile, a explicat Camelia Pătrășcanu.

Ce aduce pentru zodii Marte în conjuncție cu punctul de karmă

„Se activează foarte multe lecții din experiențele trecute și vom avea chiar sentimentul că traversăm situații smiliare, că am mai fost puși în situații asemănătoare, ,că am mai avut aceste provocări, că am mai avut aceste teste. E de aplicat mai multă înțelepciune, o soluție pe care în trecut nu am văzut-o sau nu am aplicat-o corect. Situațiile petrecute între 25 septembrie și 11 octombrie ne provoacă să gândim de două ori”, a afirmat Camelia Pătrășcanu la Canal 33.

„Axa destinului este pe axa Berbec – Balanță. Pentru că destinul e în Berbec, ne cere să gândim cu capul nostru și de a gândi cu conștiința noastră”, a precizat astrologul.

Horoscop Berbec

Se poate întâmpla ceva care are ecou sau relevanță pentru Berbeci pentru că le aduce aminte de o situație petrecută în trecut. Nu neapărat cu aceleași personaje, dar cumva au fost puși într-o situație asemănătoare. De data asta pot da un răspuns mai blând și mai bun, un răspuns cu rezultate mai bune în timp. Au nevoie și vor să găsească această resursă, acest rezervor de înțelepciune în adâncul lor. Se discută mult despre dreptate, adevăr și lege.

Horoscop Taur

Taurii pot fi puși, în raporturile lor profesionale în situații care s-au mai petrecut cândva și de data aceasta pot fi și ei inspirați să analizeze mai bine persoanele cu care se confruntă. Poate că răspunsul cel mai bun acum este să aibă smerenie și răbdare și să își recunoască greșelile și părțile bune ale celuilalt, chiar dacă le displace persoana. Asta nu înseamnă să îi nege valoarea. Este momentul să fie mai corecți. Trebuie să fie realiști și să recunoască când muncesc cu adevărat și când se fac că muncesc. Trebuie să fie atenți să nu întârzie cu plățile.

Horoscop Gemeni

O conjuncție Marte – destin, adică karma – multe lecții legate de iubire și trebuie să fie onești și să recunoască că uneori au greșit. Dacă au făcut promisiuni pe care nu le-au putut acoperi, dacă s-au prezentat într-o lumină mai bună decât cea reală, dacă și-au ascuns niște defecte și și-au potențat prea mult niște calități pe care nu le-au dovedit în totalitate. Atunci trebuie să recunoască aceste lucruri. Își caută inima pe care o consideră pierdută, locul lor de bucurie, de dezinvoltură. Mulți Gemeni vor să se întoarcă în acel loc unde au fost fericiți și s-au simțit cel mai bine.

Horoscop Rac

Pentru Raci este o perioadă tensionată atât în ceea ce privește raporturile de familie. Nu pot face prea multe lucruri, asta nu înseamnă să nu se străduiască, dar nu pot schimba soarta. Se străduiesc să se comporte cât de frumos pot, dar nu înseamnă că vor obține și rezultate. Asta le va sentimentul datoriei împlinite, a corectitudii morale și împăcării personale. Lecția pe care și-o asumă este o gândire pe termen lung. Această privire pe termen lung este un progres.

Horoscop Leu

Pentru Lei, Marte conjunct cu punctul de karmă poate aduce reevaluarea unor meșteșuguri la care se pricep, acțiuni și activități pe care le pot evalua mult mai corect și se evaluează pe ei mult mai corect. Este o selecție a îndemânărilor lor. În relația cu autoritățile e vorba de reguli mai mult decât de persoane. Ca să poată să aibă inițiativă să desfășoare anumite proiecte este nevoie să respecte cutumele administrative.

Citește și: Ce te face să plângi ușor, în funcție de zodie. Cele mai plângăcioase zodii

Citește și: Cele două zodii care pot cuceri lumea dacă își unesc forțele. Nimic nu le stă în cale!

Horoscop Fecioară

Au de învățat cum să își apere avutul sau să își promoveze atuurile. Vor realiza că au pierdut niște ocazii că nu au avut încredere în ele, au fost timide. Pentru că nu s-au evaluat corect, mai ales în secțiunea de performanță sau în ceea ce nu știu foarte bine, de data aceasta nu mai au voie să greșească. Acest Marte conjunct cu punctul de karmă vorbește și de sănătate și trebuie luate aici niște măsuri legate de felul în care se îngrijesc corporal și de calitatea sănătății lor.

Horoscop Balanță

O autoanaliză foarte puternică legată de gânduri, convingeri și credințe pe care le-au avut în trecut și acum pot vedea efectele. Lecția este să țină mai mult cont de natura omului din fața lor, ce este prielnic acelei persoane și ce nu. Trebuie să accepte că fiecare are un ritm de evoluție diferit. Se pot trezi că sunt puse în situații similare ca în trecut cu persoanele apropiate și sunt gata să facă aceeași greșeală.

Horoscop Scorpion

Scorpionii lasă în urmă niște greșeli, sentimenul de vină și vinovăție. Poate că au avut niște regrete, resentimente și e cazul să le lase în urmă. Au o luptă de dus cu acele aspecte din viața lor care nu mai pot fi îndreptate, schimbate, nu mai pot aduce oameni înapoi, ființe dragi înapoi. E un mare este de blândețe, de iertare, de îmbrățișare, de acceptare, de conștientizare, de iubire. Atât în raport cu persoanele din jurul lor cât și cu situațiile petrecute. Învață din această lecție a trecutului.

Horoscop Săgetător

Acest Marte conjunct cu punctul de karma poate însemna că se întoarce karma în relațiile colective. Pot afla că li se dă peste nas sau li se întoarce o vorbă. Dacă în trecut au exagerat sau s-au lăudat acum se pot confrunta cu niște rezultate care nu sunt deloc bune. Și trebuie să recunoască că au tendința să se supraaprecieze. E posibil ca cineva să îi pună să probeze. Ori vor trece la punerea în practică ori să recunoască că nu pot pune în pra ctică, nu pot proba și au exagerat sau aveau altă dispoziție decât au acum și lucrurile s-au schimbat și pentru ei.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici pentru perioada 25 septembrie – 1 octombrie. Schimbări importante pentru zodii în ultima parte a lunii septembrie

Citește și: Top 3 cele mai invidioase zodii, potrivit lui Mihai Voropchievici: „Vor face tot posibilul ca să te saboteze” / Video

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorn vorbim de autoritate și autoritarism. Lucrul acesta este legat și de relația conjugală sau un parteneriat foarte strâns pe care îl formează. Trebuie să recunoască că anumite responsabilități pe care și le-au asumat au făcut-o trunchiat din anumite perspective foarte subiectiv. Sunt puși acum să dea înapoi. Capricorni care și-au asumat mai mult decât pot face, nu pentru că nu pot face ci pentru că s-au supraaglomerat, Capricorni care au crezut că e de la sine înțeles ca și celălalt să facă anumite lucruri. Reanalizează cantitatea de implicare din partea lor.

Horoscop Vărsător

Pentru Vărsători conjuncția Marte destin implică o analiză a convingerilor și credințelor. Sunt foarte critici, înțeleg că nu trebuie să se ia după himere, după imagini prea luxoase sau strălucitoare care se pot dovedi dezamăgitoare. Nu pot răspunde la toate așteptările, nu au toate răspunsurile. Trebuie să își recunoască limitele. Răspunsurile și soluțțile vin dintr-o gîndire nouă sau o înțelepciune nouaă care acum se descarcă. Sunt momente de inspirație în care nu pot fi aplicate rețetele vechi.

Horoscop Pești

Pentru Pești, conjuncția Marte în punctul de karmă are legătură cu relațiile de dependență. Că sunt părinți, frați, surori, cu care se ajută sau dependență energetică față de persoanele pe care le urâm sau nu ne plac. Legăturile acestea foarte purtenice care devin de co-dependență fură foarte multă energie. Cu cât sunt mai dependenți, cu atât ei slăbesc. Iau la analizat dependențele și co-dependențele. Asta îi costă, le fură creativitatea și energia. Înțeleg că o prea mare dependență le blochează destinul și nu este cazul să meargă mai departe pe această linie.

Sursă foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton