Horoscop Camelia Pătrășcanu. Marte este în Fecioară până la sfârșitul verii și aduce spor, bani și progres

.

Vești mari pentru toți nativii din zodiac. Planeta Marte este în semnul Fecioarei și va poposi acolo până la sfârșitul acestei veri, pe 27 august.

Camelia Pătrășcanu spune despre acest eveniment astrologic că este unul foarte interesant, ce ne va aduce tuturor forță, energie și multe, multe schimbări.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum sunt influențate zodiile de Marte care este în zodia Fecioară, până la finalul verii

Berbec

„Este un moment excepțional pentru a-și pune la punct toate treburile pe care le urmăresc acum. Și în vacanțe dacă sunt, vor ca totul să fie organizat, toată lumea să fie în siguranță. Cel mai probabil, foarte mulți Berbeci muncesc și pot scoate bani de pe urma muncii lor. Cumva, au spor, progresează. Cei care sunt preocupați de sănătate se ambiționează prin forțele lor psiho-energetice să însoțească terapiile pe care le urmează. Cei care sunt la lucru trebuie să fie atenți să coopereze cu colegii lor.”

Taur

„Este o perioadă bună cu Marte în zodia Fecioară. Sunt ambițioși, își dau chiar deadline-uri. Au realizări pe care vor să le termine într-un anumit moment. Se mobilizează. E un aspect intens de muncă, dar într-o zonă recreativă pentru ei. Se implică foarte mult. Au ambiția să se priceapă foarte bine la ceea ce fac. În dragoste, pentru că este activat acest domeniu pentru cei din Taur, sunt foarte tranșanți și directivi. Pun piciorul în prag, spun ce vor, fac curte insistent.”

Gemeni

„Au nevoie de un spațiu de liniște. Unii se întorc acasă sau merg în locurile de care se simt legați sufletește și așa își încarcă bateriile. E un tranzit bun pentru încărcarea bateriilor. Trebuie să lase în urmă tot ce i-a mâhnit cândva pentru a fi eficienți în această perioadă. Poate că merită să caute un sprijin, persoane care îi pot îndruma, terapeuți sau membri ai familiei care îi pot ajuta.”

Citeşte şi: Care sunt cele mai dorite femei din zodiac. Mihai Voropchievici: „Alături de ea nu te plictisești niciodată”

Citeşte şi: Horoscop Cristina Demetrescu: Șase nativi își schimbă viața până la final de an. Cine sunt norocoșii zodiacului / Video

Citeşte şi: Horoscop Cristina Demetrescu. Două zodii se confruntă cu probleme financiare în ultimele săptămâni din iulie / Video

Citeşte şi: Camelia Pătrășcanu, horoscopul ultimelor luni de vară. Stări schimbătoare și tensionate pentru zodii

Rac

„Perioada este foarte dinamică. Au multe lucruri de făcut în această perioadă, multe drumuri. Unii se uită prin hârtii. Se pun birocratic la punct cu diverse dosare sau alte acte pe care le au de clarificat. Pot primi și sfaturi de la pricepuți, se pot uita pe tutoriale. Învață lucruri urmărindu-i pe alții, caută modele.”

Leu

„Pentru Lei, Marte în Fecioară este foarte atentă la bani. Bani care pot veni și de la alte activități decât cele principale. E un Marte în Fecioară foarte eficient, foarte harnic. Dacă rămân la locul de muncă, după niște furtuni poate apărea soarele pe strada lor. În sensul că se confirmă teoriile lor. De asemenea, pentru Lei, Marte este și foarte tonic pentru sănătatea lor.”

Fecioară

„Marte aduce curaj, încredere în sine, implicare, acțiune. Sunt mai rapide și voluntare în acțiune, mai implicate. E o poziție foarte bună la muncă. Pot folosi mult energia marțiană, progresând foarte repede în ce și-au propus. Fecioarele care sunt mai mult în vacanță pot avea inițiative năstrușnice pentru ele.”

Balanță

„Pentru acești nativi, Marte în Fecioară le conservă de energie. Trebuie să sesizeze aspectele din viață care le consumă mai mult decât le încarcă: pot fi situații sau chiar persoane. Au nevoie să fie mai calme în această perioadă, să nu se agite, să stea în elementul lor. Au nevoie de locuri liniștite, locuri în natură. Își pot căuta sănătatea la mare distanță.”

Scorpion

„Scorpionii au un tranzit dinamic, aducător de public, de oameni cu care au ceva de împărtășit. Se remarcă, se afirmă prin lucrurile pe care le au de realizat. Au chef de muncă, chiar dacă sunt în vacanță. Iau lucrurile în serios, vor ca totul să iasă bine. De asemenea, pot fi interesați de tot ce e mai avangardist în munca lor, se documentează, se inspiră, pun întrebări, poartă discuții.”

Săgetător

„Săgetătorii au un Marte în zodia Fecioară foarte bun pentru cei care lucrează în perioada aceasta. Rămân lucruri pe umerii lor și se descurcă foarte bine. Alții pot demara niște proiecte și pot veni cu toată creativitatea lor. Dar sunt și unii care pot avea confruntări din care ies biruitori. Cei care sunt în vacanță sunt atenți, prudenți.”

Capricorn

„Au un Marte în zodia Fecioară care implică legea, actele, documentația, pentru a ști cum să rezolve lucrurile. Depinde de ce sunt ei preocupați în acest moment, dar caută soluțiile cele mai sofisticate. Merg pe căi bătătorite, caută specialiști. În tot cazul, indiferent de ce au de rezolvat, totul se bazează pe planificare, documentare.”

Vărsător

„Un Marte care îi avertizează că lucrurile bune se pot obține cu efort puțin. Pentru că au ce face cu timpul lor liber. Marte în Fecioară aduce implicare, muncă, efort. Își speculează excepțional atuurile profesionale. Sunt discuții pentru o colaborare. Își cântăresc foarte atent resursele, cunoașterea. Se pune accent pe cooperare, lucrul cu oamenii specialiști.”

Pești

„Pot avea mai multă vizibilitate profesională. Se remarcă prin lucrurile pe care le fac foarte bine. Poate că alții vorbesc despre ei, dar ei trebuie să fie acolo și să nu facă pe modeștii. Sunt apreciați, lăudați pentru rezultatele și atuurile lor. Poate deveni o ocupație să ajute, să sprijine, le place acest rol.” – a explicat Camelia Pătrășcanu, pentru fanatik.ro.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton