Horoscop august 2024. Mercur retrograd vine cu răsturnări de situație. Luna Nouă în Leu și Luna Plină în Vărsător aduc noi experiențe de viață

.

Horoscop august 2024. Se anunță o perioadă agitată pentru zodii. Citește horoscopul lunii și află ce ți-au rezervat astrele. Previziuni pentru toate zodiile.

Cuprins

Luna august aduce o serie de evenimente astrologice importante. În data de 4 august se va forma Lună Nouă în zodia Leu, care aduce oportunități noi și susține zodiile să își seteze noi intenții. Nativii pot avea parte de noi începuturi.

În data de 5 august, Venus intră în Fecioară, iar Mercur intră în mers retrograd. Acest tranzit care va dura până pe 29 august le poate da planurile peste cap zodiilor. Nativii se pot confrunta cu situații imprevizibile și ar fi bine să nu ia decizii majore în această perioadă de retrogradare.

În data de 15 august, Mercur intră în Leu și amplifică creativitatea, susținându-i pe nativi să îți exprime ideile. Ziua de 19 august aduce Lună Plină în zodia Vărsător, care le poate oferi zodiilor noi experiențe de viață. Data de 22 august marchează trecerea Soarelui în zodia Fecioară.

Horoscop august 2024 – Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop august 2024. Citește horoscopul lunii august și află ce ți-au rezervat astrele pentru această perioadă și cum te vor influența principalele aspecte astrologice, în funcție de zodia ta. Previziuni pentru fiecare zodie în parte, potrivit stylecaster.com și skyhoroscope.com.

Horoscop luna august 2024 Berbec

Luna august îți poate aduce provocări legate de sănătate și planul profesional, dar partea bună este că vei avea șansa să rezolvi multe probleme. Este o perioadă în care va trebuie să îți revizuiești rutina, concepțiile de viață, să te concentrezi mai mult pe ceea ce îți aduce fericire. Vei avea ocazia să reiei niște proiecte creative. Va fi o perioadă excelentă și pentru dezvoltarea personală.

Horoscop luna august 2024 Berbec – Carieră și Bani

Este o perioadă care îți poate aduce provocări pe plan profesional, care te pot determina să reiei niște proiecte neterminate, să devii mai organizat și mai responsabil în îndeplinirea sarcinilor. Dorința ta de progres te va determina să îți faci deja planuri pentru lunile următoare și să găsești modalități de a-ți atinge obiectivele pe care ți le setezi. Nu ar trebui să te grăbești pentru că este posibil ca intențiile tale să se mai schimbe. Din punct de vedere financiar, luna august va fi o perioadă stabilă. Nu vor fi câștiguri suplimentare semnificative, dar nici pierderi.

Horoscop luna august 2024 Berbec – Dragoste

Contextul astrologic îți va amplifica dorința de distracție și îți va cere să te gândești la ceea ce te atrage și te inspiră. Vei avea oportunitatea să călătorești mai mult și să petreci timp alături de cei dragi. Dacă ai o relație de cuplu stabilă, ai șansa să devii părinte. Pe de altă parte, există posibilitatea să te întorci într-o fostă relație și să reaprinzi flacăra iubirii și a pasiunii. Sunt mari șanse să ajungi la un numitor comun cu persoana iubită și lucrurile ar putea să se îndrepte de această dată într-o direcție bună. De noi începuturi poți avea parte și dacă nu ai o relație. Poți începe o nouă poveste de iubire cu cineva special.

Horoscop luna august 2024 Berbec – Sănătate

În luna august pot apărea unele probleme de sănătate pe care vei avea ocazia să le rezolvi. Mercur retrograd în casa ta a sănătății și a muncii îți cere să îți revizuiești obiceiurile. Trebuie să te gândești cum te influențează rutina ta și ce schimbări este necesar să faci pentru a-ți crește nivelul de energie. Vei avea ocazia să îți îmbunătățești stilul de viață.

Horoscop luna august 2024 Taur

Te poți aștepta la o lună plină de evenimente interesante. Poți întâmpina o serie de blocaje legate de casa ta a plăcerii, a dorinței și a creativității. Pot apărea probleme în relațiile cu cei dragi, care să îți redeschidă niște răni vechi pe care trebuie să le vindeci. De asemenea, există posibilitatea să reapară în viața ta o fostă iubire.

Horoscop luna august 2024 Taur – Carieră și bani

Contextul astrologic te va încuraja să reiei niște proiecte creative pe care le-ai abandonat și să îți revizuiești strategiile legate de obiectivele tale profesionale. Este posibil să apară schimbări legate de direcția profesională pe care dorești să mergi. Ai putea începe să te pregătești pentru schimbarea profesiei sau pentru aplicarea la un nou loc de muncă. Pe de altă parte, dacă ai muncit din greu pentru a fi promovat, sunt mari șanse să reușești. Poți obține o funcție mai înaltă și te poți face remarcat în domeniul tău de activitate. Succesul pe plan profesional îți poate aduce și câștiguri financiare mai mari. În schimb, dacă este o perioadă de tranziție în cariera ta și nu ai economii, este posibil să te confrunți cu niște dificultăți legate de bani.

Horoscop luna august 2024 Taur – Dragoste

În luna august ai putea avea parte de provocări legate de sectorul sentimental. Este posibil ca pasiunea în relația ta de cuplu să se diminueze și să te îndepărtezi de persoana iubită. Ar putea apărea în viața ta o persoană de care să te simți extrem de atras și într-un moment de impulsivitate să pui punct relației tale. De asemenea, se pot relua niște conflicte în relațiile cu cei dragi până la sfârșitul verii, iar atmosfera de acasă poate deveni extrem de tensionată. Acest lucru poate deschide răni din copilărie pe care nu ai reușit să le vindeci. În schimb, poți avea posibilitatea de a te reconecta cu o fostă iubire, ceea ce ar putea trezi în tine sentimente de care-ți era dor.

Horoscop luna august 2024 Taur – Sănătate

În luna august vei fi într-o formă fizică de invidiat. Poate fi un moment excelent să te bucuri de experiențe noi, să încerci un sport sau alte activități ce implică efort fizic pe care în mod normal nu ai îndrăzni să le faci. Ai șansa să îți depășești limitele și să prinzi mai multă încredere în tine.

Citește și: Neti Sandu a făcut horoscopul până pe 22 august: „O să apară situații care s-ar putea să fie de neînțeles!” Ce le așteaptă pe zodii

Horoscop luna august 2024 Gemeni

Luna august poate veni cu răsturnări de situație și schimbări dramatice pentru tine. Va fi o perioadă extrem de agitată pe plan personal. Încearcă să nu te lași dominant de emoții și de impulsivitate. Pot apărea tensiuni și conflicte atât în relația de cuplu, cât și pe plan profesional.

Horoscop luna august 2024 Gemeni – Carieră și bani

Mercur retrograd în casa comunicării te poate determina să faci unele greșeli care ar putea să te coste mult. Ai mare grijă la modul în care te exprimi pentru că există riscul să spui lucruri nepotrivite în momente nepotrivite, iar acest lucru să îți afecteze serios imaginea și parcursul profesional. Dacă ai nemulțumiri, nu face acuzații fără să ai dovezi concrete, altfel îți poți pierde locul de muncă. De asemenea, trebuie să fii atent la ce documente semnezi pentru că poți omite detalii importante. De modul în care gestionezi provocările din planul profesional va depinde și siguranța ta financiară. Fii prudent și încearcă să anticipezi consecințele acțiunilor tale.

Horoscop luna august 2024 Gemeni – Dragoste

Mercur retrograd va activa sectorul casei și al familiei și te poți confrunta cu o serie de provocări. Pot apărea niște probleme neașteptate legate de locuință care te-ar putea forța să investești timp și bani pentru a reuși să le rezolvi. De asemenea, pot ieși la suprafață neînțelegeri în relația de cuplu. Dacă lucrezi prea mult și nu acorzi suficient timp persoanei iubite, lucrurile s-ar putea schimba radical. Problemele în cuplu ar putea fi amplificate de gelozii și neîncredere. Totodată, se pot relua niște conflicte cu membrii familiei. Va trebui să te confrunți cu traumele tale pentru a putea să aduci vindecarea în relațiile tale și să schimbi dinamicile nesănătoase.

Horoscop luna august 2024 Gemeni – Sănătate

În luna august te vei simți motivat să îți îmbunătățești condiția fizică și s-ar putea să începi o nouă etapă în ceea ce privește stilul de viață. Stresul ar putea cauza probleme digestive și ar fi bine să îți asiguri o dietă echilibrată și să te odihnești corespunzător.

Horoscop luna august 2024 Rac

Luna august poate fi o perioadă extrem de provocatoare. Poți avea parte de situații tensionate și probleme la locul de muncă. Va trebui să îți revizuiești prioritățile și să fii pregătit pentru niște schimbări radicale în viața ta, nu doar în carieră, ci și în plan personal.

Horoscop luna august 2024 Rac – Carieră și bani

Mare atenție la modul în care comunici în luna august pentru că este posibil să apară discuții extrem de tensionate cu colegii și superiorii. De asemenea, va trebui să fii foarte atent la negocieri pentru că este posibil să nu se desfășoare în termeni amiabili și să pierzi unele proiecte sau avantaje. Ai grijă la problemele legate de tehnologice care pot apărea în perioada de retrogradare a lui Mercur. Asigură-te că îți faci copii de siguranță la toate documentele importante. Pe de altă parte, poți relua conversațiile despre o schimbare de job. Dacă ai dat interviuri, este posibil ca angajatorii să înceapă să te caute din nou. Nu te grăbi însă să iei o decizie până la finalul lunii august. Provocări pot apărea și în plan financiar. Stresul legat de lipsa banilor s-ar putea accentua în această perioadă în care este posibil să apară cheltuieli neașteptate.

Horoscop luna august 2024 Rac – Dragoste

Pot apărea probleme sentimentale în luna august. Partenerul de cuplu ar putea să te trădeze, lucru care te poate afecta serios și va fi necesar să îți acorzi timp pentru a procesa totul treptat. Practicile spirituale îți pot fi de folos pentru a reuși să ierți și să mergi mai departe. S-ar putea să nu fii foarte deschis la ideea de a primi sfaturi din partea celor din jur. Ar putea fi totuși un lucru pozitiv să le asculți părerile. Este posibil ca această situație dramatică să te determine să faci o schimbare radicală, cum ar fi să începi o viață nouă într-o altă țară. Dacă nu ai o relație de cuplu, fii precaut în privința unei noi povești de iubire. Oricât ai fi de îndrăgostit, încearcă să fii realist cu privire la șansele pe care le are relația tale să evolueze într-o direcție bună. Dacă ignori ceea ce nu vrei să vezi, ai putea fi dezamăgit mai târziu.

Horoscop luna august 2024 Rac – Sănătate

Previziunile astrologice aduc vești bune în ceea ce privește sănătatea. Luna august va fi o perioadă favorabilă sportului, activităților în aer liber, călătoriilor. Vei avea numeroase ocazii să te încarci cu energie și bună dispoziție.

Citește și: 3 zodii care vor fi la un pas de concediere la mijlocul lunii august. Gemenii trebuie să aibă grijă cu cheltuielile

Horoscop luna august 2024 Leu

Luna Nouă care se va forma în zodia ta îți poate aduce noi începuturi în plan sentimental. Pe de altă parte, Mercur va fi în mers retrograd în semnul tău zodical în a doua jumătate a lunii și ar trebui să fie o perioadă de reflecție asupra propriei persoane și a scopului tău în viață. Confuzia legată de cine ești, ce gândești și cum te simți cu adevărat se poate risipi și poate lăsa loc autenticității. Ai o șansă mare să faci schimbări majore în viața ta și să te aliniezi cu valorile și credințele care reflectă adevărata ta personalitate.

Horoscop luna august 2024 Leu – Carieră și bani

În această perioadă vei avea șansa să avansezi pe plan profesional. Poți primi propuneri de muncă din partea unor persoane pe care le admiri. Oriunde vei merge vei face o impresie bună, iar atitudinea ta pozitivă te va ajuta să câștigi respectul celor din jur. Dacă ai de luat decizii, bazează-te pe gândirea rațională, dar ascultă-ți și instinctul. În schimb, Mercur retrograd în casa posesiunilor materiale și a cheltuielilor ar putea să îți aducă provocări legate de planul financiar. Încearcă să fii cumpătat în această perioadă pentru că vei fi tentat să nu te uiți la bani când vine vorba de distracție. Este un moment bun să reflectezi asupra valorii de sine și să revizuiești modul în care îți folosești banii.

Horoscop luna august 2024 Leu – Dragoste

Poate fi o perioadă cu schimbări în plan sentimental. Luna Nouă poate aduce o etapă nouă în relația de cuplu. Poate fi vorba de trecerea la următorul nivel, dacă legătura dintre tine și partenerul de viață este una solidă. Dacă au existat neînțelegeri care pot fi rezolvate, acum vei avea ocazia să îți îmbunătățești relația cu persoana iubită. Pe de altă parte, pot ieși la iveală lucruri care nu funcționează în relația de cuplu și care ar putea duce la o despărțire. Situațiile prin care treci în luna august, oricât ar fi de dificile, te vor ajuta să evoluezi și să te reechilibrezi emoțional. Dacă nu ai o relație, te-ai putea îndrăgosti, dar vei avea de depășit niște bariere pentru a putea fi împreună cu persoana iubită.

Horoscop luna august 2024 Leu – Sănătate

Se anunță o lună favorabilă în ceea ce privește sănătatea. Nu ar trebui să apară probleme majore. În plus, vei avea ocazia să găsești remedii eficiente pentru afecțiuni mai vechi. Dacă nu ai un stil de viață sănătos, va fi o perioadă excelentă pentru a face niște schimbări.

Horoscop luna august 2024 Fecioară

Mercur retrogradează în zodia ta și îți cere o reevaluare a sinelui. Este momentul să te gândești la modul în care ai evoluat și ce ai de făcut pentru a progresa. Te poți confrunta cu o scădere semnificativă a energiei, care te va îndeamna la introspecție. Ai ocazia să îți revizuiești modul în care vorbești cu tine însuți. Ești încurajat să renunți la vină, regrete, furie. Nu este o perioadă bună pentru a lua decizii majore.

Horoscop luna august 2024 Fecioară – Carieră și bani

Este o perioadă în care ambiția ta va fi la cote înalte și ai șanse mari să te bucuri de succes în plan profesional. Vei putea să îți impui punctul de vedere în orice situație și să îți faci ideile cunoscute, ceea ce te poate ajuta să te afirmi în domeniul tău de activitate. De asemenea, poți prelua un proiect mai vechi pe care alții l-au abandonat și îl poți transforma într-o mare reușită. Vei fi atât de concentrat pe obiectivele tale, încât nu vei ține cont de opiniile celor din jur, aspect care poate avea atât consecințe negative, cât și pozitive. Va fi o lună bună și din punct de vedere financiar. Succesul în carieră îți poate crește câștigurile. De asemenea, vei avea ocazia să obții și noi surse de venit.

Horoscop luna august 2024 Fecioară – Dragoste

Poate fi o lună cu multă agitație interioară, neliniște, frustări, furie. Încearcă să nu îi faci vinovați pe ceilalți de sentimentele tale pentru că relațiile tale pot fi foarte afectate de această perioadă. Nu va fi ușor să pătrundă cineva în spațiul tău personal. Vei avea tendința să faci exact așa cum simți, dar ține cont că luna august îți poate aduce schimbări de dispoziție frecvente. Acest lucru poate crea tensiuni în cuplu dacă nu încerci să echilibrezi situația. Partenerul tău de viață poate fi înțelegător, dar și răbdarea lui are o limită. Fii atent și la nevoile lui, dacă nu vrei să îl rănești. Dacă ești singur, s-ar putea să nu îți dorești ceva mai mult. Să îți deschizi sufletul în fața cuiva străin ar putea părea imposibil în această perioadă. Cu toate acestea, dacă există o persoană care îți va atrage atenția, încearcă să nu o îndepărtezi.

Horoscop luna august 2024 Fecioară – Sănătate

În luna august va trebui să fii atent la modul în care îți gestionezi stările fizice și emoționale. Va fi o perioadă intensă din punct de vedere emoțional și ar fi bine să găsești modalități de a-ți regla energia. De asemenea, încearcă să nu îți ignori simptomele pentru că se pot agrava.

Citește și: 3 zodii protejate de Divinitate în august 2024. Ce nativi vor fi binecuvântaţi

Horoscop luna august 2024 Balanță

Mercur retrograd îți va influența subconștientul și poate scoate la suprafață acele aspecte din interiorul tău pe care ai nevoie să le procesezi. Cu toate acestea, dorința ta de a reuși este mai puternică decât orice frici ai putea avea, mai ales când emoțiile tale sunt și cea mai motivantă forță a ta. Pe de altă parte, ai putea să te întorci la anturaje din trecut.

Horoscop luna august 2024 Balanță – Carieră și bani

În luna august s-ar putea să te implici în noi proiecte profesionale. Vei prinde curaj să îți dezvălui talentele și abilitățile, aspect ce îți poate aduce noi colaborări sau parteneriate. Norocul va fi de partea ta și poți ajunge pe culmile succesului datorită ideilor tale inovatoare și a creativității tale. Poate fi o perioadă bună și pentru a urma niște cursuri de formare profesională dacă îți dorești să studiezi un domeniu nou. În ceea ce privește sectorul financiar, sunt șanse mari să obții câștiguri suplimentare. De asemenea, va fi un moment bun să schimbi strategia de administrare a veniturilor pentru a elimina dezechilibrele financiare. Poți găsi moduri mai eficiente să te folosești de banii și resursele tale.

Horoscop luna august 2024 Balanță – Dragoste

În august, vei fi extrem de sociabil și dispus să dedici mult timp prietenilor tăi, să le asculți problemele, să îi ajuți, să le oferi sprijin și soluții. Foarte puternice vor fi și sentimentele pentru persoana iubită. Cu toate acestea, va trebui să te controlezi puțin dacă nu vrei să exagerezi cu dovezile de dragoste. Ce este prea mult poate deveni copleșitor. Pe de altă parte, dacă ești singur, s-ar putea să fii indecis și ezitant în alegerea unui nou partener de cuplu. S-ar putea să nu se ridice nimeni la nivelul așteptărilor tale, lucru care ar putea să îți dea de gândit despre propria persoană. Ar trebui să te gândești serios dacă pretențiile prea mari nu sunt de fapt un mod de a evita iubirea și apropierea de cineva.

Horoscop luna august 2024 Balanță – Sănătate

Ar trebui să acorzi o atenție deosebită sănătății tale. Este important să menții un echilibru între muncă și odihnă, deoarece ești predispus la suprasolicitare. Activitatea fizică regulată, somnul corespunzător și o dietă sănătoasă te pot ajuta să îți crești nivelul de energie și să scapi de stres.

Horoscop luna august 2024 Scorpion

Luna august îți va aduce o doză mai mare de încăpățânare și determinare. Vei fi concentrat pe obiectivele tale, fie ele profesionale sau personale, și vei fi capabil să depășești orice obstacol apare în calea ta. Va trebui să fii atent la impulsivitate și tendința de a critica aspru orice greșeală pentru că îți poți crea probleme în relații.

Horoscop luna august 2024 Scorpion – Carieră și bani

Mercur retrogradează în casa ta a carierei, a moștenirii și a imaginii publice. S-ar putea să întâmpini probleme în relațiile tale și modul în care ești perceput de cei din jur, mai ales dacă nu ești autentic. Pe de altă parte, poate fi un moment bun pentru revizuirea unor proiecte, mai ales dacă nu ai primit promovarea la care te așteptai sau nu te-ai simțit apreciat la locul de muncă. Acum ai ocazia să rezolvi în sfârșit ceea ce trebuie rezolvat în cariera ta. Dacă ai tendința de a nu ține cont de ceilalți și de a nu avea limite, pot apărea probleme. Încearcă să te adaptezi la grupul din care faci parte. În plan financiar pot apărea unele îmbunătățiri, dar asta dacă ești dispus să lucrezi suplimentar sau să îți folosești talentele pentru a câștiga mai mulți bani.

Horoscop luna august 2024 Scorpion – Dragoste

Poți profita de retrogradarea lui Mercur pentru a descoperi ce a mers greșit în relațiile tale de cuplu anterioare. Vei avea ocazia să lași în urmă trecutul, să vindeci acele răni și să schimbi acele credințe care te împiedică să formezi o legătură sănătoasă cu cineva. Luna Nouă ți-ar putea oferi o nouă etapă în viața sentimentală, dar încearcă să nu te entuziasmezi prea tare. Bucură-te de moment, dar fii vigilent pentru că lucrurile oricând pot lua o turnură neașteptată. Pe de altă parte, poate fi un moment bun pentru a te reconecta cu prieteni vechi sau membrii ai familiei cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Fii totuși atent pentru că se pot reactiva emoții mai vechi și poți deveni destul de vulnerabil.

Horoscop luna august 2024 Scorpion – Sănătate

Dacă vrei să te bucuri de o sănătate de fier și o stare de spirit excelentă, încearcă să găsești metode eficiente de a te elibera de stres și de tensiunile din corp. Fă-ți timp pentru activități de relaxare și pentru o viață socială mai activă.

Citește și: Zodiile care vor avea parte de schimbări dramatice la începutul lunii august. Vieţile lor nu vor mai fi la fel

Horoscop luna august 2024 Săgetător

Luna august poate aduce probleme în plan profesional care te vor forța să îți revizuiești planurile și strategiile. În schimb, viața ta sentimentală va fi animată de contextul astrologic și pasiunea va fi la cote înalte. Este o perioadă excelentă pentru călătorii și pentru explorarea unor locuri noi.

Horoscop luna august 2024 Săgetător – Carieră și bani

Mercur retrograd îți cere să îți revizuiești latura competitivă a personalității tale. Acest lucru va da peste cap unele dintre planurile tale profesionale. Este momentul să gândești în afara tiparelor obișnuite când vine vorba de probleme legate de statutul tău social și de imaginea ta publică. Nu te poți baza întotdeauna pe aparențe. S-ar putea să te confrunți cu conflicte la locul de muncă. Aceste provocări te vor ajuta să îți regândești strategiile și modul în care alegi să îți promovezi abilitățile. Este posibil să reiei niște proiecte neterminate și să reanalizezi direcția în care te îndrepți. Încearcă să nu te concentrezi doar pe imaginea de ansamblu, ci și pe detalii. În ceea ce privește planul financiar, este posibil ca pierderea unor venituri să te determine să cauți noi surse de câștig.

Horoscop luna august 2024 Săgetător – Dragoste

În luna august pasiunea va fi la cote înalte. Pentru a profita la maxim de această energie, ar fi bine să îți planifici o vacanță alături de persoana iubită. Vei avea oportunitatea să te relaxezi, dar și să petreci momente romantice. Vei avea și șansa să devii părinte, dacă îți dorești. Dacă ești singur, ai toate șansele să te îndrăgostești de un străin pe care l-ai cunoscut într-o destinație turistică. Această întâlnire îți poate da viața peste cap și este posibil să faci niște schimbări majore. Nu ar fi exclus să te muți în altă țară pentru a da o șansă relației.

Horoscop luna august 2024 Săgetător – Sănătate

Această lună va fi o oportunitate bună pentru tine să te gândești la stilul tău de viață. Cu siguranță există multe lucruri pe care poți să le îmbunătățești. Încearcă să incluzi mai multe legume și fructe în dieta ta și să reduci consumul de dulciuri.

Horoscop luna august 2024 Capricorn

Luna august va aduce schimbări de dispoziție care îți pot afecta relațiile cu cei din jur. Mercur retrograd poate veni cu răsturnări de situație și o cale nouă în viață care te va duce exact acolo unde ai nevoie. Este posibil să reiei unele activități pe care le-ai abandonat și să îți întărești niște angajamente. S-ar putea să reapară niște probleme emoționale pe care va trebui să le înfrunți pentru a te putea vindeca și pentru a te detașa de trecut.

Horoscop luna august 2024 Capricorn – Carieră și bani

Dacă de obicei ești dedicat muncii tale și extrem de concentrat pe sarcinile tale, în luna august s-ar putea să te surprindă și pe tine detașarea cu care îți îndeplinești responsabilitățile. Vei fi mai axat pe viața personală, lucru care îți poate crea probleme la locul de muncă. Colegii ar putea fi nevoiți să finalizeze niște sarcini pe care tu nu ai reușit să le faci, ceea ce va provoca tensiuni și indignare. Încearcă să te aduni atunci când ești în mediul profesional și să nu te lași distras de emoțiile și gândurile tale. Nu va fi o lună excelentă nici din punct de vedere financiar. Este posibil să nu poți obține finanțarea sau creditul la care sperai. De asemenea, pot apărea cheltuieli neașteptate, care să te forțeze să faci unele datorii.

Horoscop luna august 2024 Capricorn – Dragoste

Va fi o lună cu multe provocări pe plan sentimental. Vei avea tendința de a fi exigent în relațiile tale și de a controla totul. Gelozia și nevoia de atenție pot provoca niște reacții exagerate care îți pot afecta relația cu partenerul de viață. Dacă lucrurile nu se pot redresa, este posibil să se ajungă la o despărțire. Ar trebui să găsești o activitate creativă prin care să-ți exprimi sentimentele. În această lună vei fi bun la dans, așa că nu te teme să iei câteva lecții de dans alături de persoana iubită.

Horoscop luna august 2024 Capricorn – Sănătate

Stai bine la capitol sănătate în general. Cu toate acestea, se pot amplifica unele dureri de oase sau probleme ale sistemului digestiv. Nu te forța să faci prea multă mișcare și încearcă să adopți o dietă echilibrată.

Citește și: 3 zodii care vor pune capăt relațiilor toxice până la sfârșitul anului. Scorpionii vor renunţa la devotament

Horoscop luna august 2024 Vărsător

Luna august va fi o perioadă intensă și plină de provocări. Vei avea tendința să iei totul prea personal și să devii perfecționist. Să nu îți atinge obiectivele va fi inadmisibil pentru tine. Fii atent la modul în care gestionezi emoțiile pentru că te poți confrunta cu un dezechilibru major.

Horoscop luna august 2024 Vărsător – Carieră și bani

Ambiția și determinarea ta vor fi la cote înalte, dar ai grijă la tendința de a duce totul la extremă. Poți deveni rigid în gândire și orice eșec în atingerea obiectivelor te poate doborî. Ai putea pierde din vedere ceea ce îți dorești cu adevărat în viață și ai putea cere mult prea mult de la tine, ceea ce îți poate aduce stări de anxietate. Încearcă să îți ordonezi prioritățile. Mercur retrogradează în casa ta a datoriilor emoționale și financiare, forțându-te să-ți plătești datoriile și să-ți reevaluezi investițiile. Sunt anumite aspecte legate de bani care ți-au creat probleme și este nevoie să le revizuiești pentru a te redresa din punct de vedere financiar.

Horoscop luna august 2024 Vărsător – Dragoste

Vei avea un puternic simț al dreptății și ai putea fi extrem de categoric în discuțiile cu cei dragi, ceea ce poate crea tensiuni. Ar trebui să îți folosești abilitățile de negociator pentru a reuși să rezolvi disputele cu membrii familiei și pentru a ajunge la un numitor comun. Pe de altă parte, poți avea parte de un nou început în plan sentimental. Ai putea lua niște decizii importante împreună cu partenerul de viață legate de viitorul relației voastre. Vei fi dispus să îți asumi noi angajamente, ceea ce poate duce la planuri de căsătorie. Dacă ești singur, poți avea parte de un început de relație neașteptat. Te poți îndrăgosti atunci când te aștepți mai puțin.

Horoscop luna august 2024 Vărsător – Sănătate

În luna august te-ai putea confrunta cu instabilitate emoțională. Să nu iasă totul așa cum îți dorești poate declanșa stări de anxietate și dacă nu îți controlezi emoțiile poți ajunge la depresie. Este important să te eliberezi de stres și să ceri ajutor dacă ai nevoie.

Horoscop luna august 2024 Pești

Luna august poate fi luna iubirii pentru tine. Norocul în dragoste îți va surâde și ai mari șanse să îți găsești marea iubire. Dorința de a socializa va fi puternic amplificată și îți vei dori să-ți petreci timpul liber cu cei dragi sau să îți faci prieteni noi.

Horoscop luna august 2024 Pești – Carieră și bani

Va fi o perioadă în care vei da dovadă de multă răbdare, dar încearcă să nu fii prea relaxat pentru că este posibil să nu reușești să îți îndeplinești responsabilitățile. Mercur retrograd în casa ta a îndatoririlor, a locului de muncă și a rutinei îți poate aduce o serie de provocări. S-ar putea să descoperi că ai realizat anumite proiecte greșit și este nevoie să îndrepți lucrurile. Dacă întârzii tot timpul sau amâni mereu, această retrogradare îți va atrage atenția asupra obiceiurilor care trebuie schimbate. Pe de altă parte, poți găsi noi activități de pe urmă cărora să câștigi mai mulți bani sau poți prelua mai multe atribuții, ceea ce poate duce la o creștere salarială.

Horoscop luna august 2024 Pești – Dragoste

Este timpul să evaluezi întreaga ta înțelegere a armoniei și a unității în cuplu, deoarece Mercur retrogradează în sectorul parteneriatelor. Acest lucru ar putea aduce în prim-plan trauma despărțirilor și amărăciunea dezamăgirilor anterioare în relațiile tale, dar doar pentru a vedea cât de departe ai ajuns de atunci. Nu vei mai avea nevoie de nimeni pentru a te completa. Modul tău de a iubi și de a te comporta într-o relație vor fi diferite. De asemenea, poți avea parte de noi începuturi în plan sentimental. Ai mari șanse să îți găsești sufletul pereche și să începi o nouă poveste de dragoste. Fie că este vorba de o relație mai veche sau de una nouă, devotamentul va fi baza legăturii cu persoana iubită, dar nu va lipsi nici romantismul.

Horoscop luna august 2024 Pești – Sănătate

Este o perioadă în care vei fi susținut de astre să îți îmbunătățești stilul de viață. Posibilitatea să apară probleme de sănătate este mică, în schimb se pot agrav probleme mai vechi dacă nu ai grijă de tine în mod corespunzător.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton