Horoscop 2013: Vezi cum stai cu dragostea anul acesta!

.

Majoritatea zodiilor au partea de un an bun în dragoste, sau chiar de schimbări importante în bine. Însă celelate trebuie să aibă grijă cum rezolvă conflictele pentru a nu ajunge la evenimente nefericite. Vezi ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

Berbec

În dragoste, ai parte de un an nici prea bun, nici prea rău. Complicaţiile din viaţa ta intimă duc la anxietate şi griji nefondate, dar cu răbdare şi calm vei trece peste toate. Nativele căsătorite sau implicate în relaţii lungi ar trebui să caute noi moduri de a-şi face partenerii fericiţi. La mijlocul anului este momentul propice pentru a discuta şi a pune la punct probleme mai vechi. Gândeşte-te la toate nemulţumirile tale şi spune-i-le partenerului.

Numerologie: Ce spune data naşterii despre tine

Taur

Viaţa sentimentală este liniştită, fără evenimente importante. Dacă eşti singură poţi să atragi potenţiali parteneri, dar nu vei avea parte de vreo poveste pasională, ci mai degrabă de relaţii liniştite, care se construiesc în timp. Evident, dacă apare cineva pe placul tău. Dacă ai o relaţie, anul 2013 te va aduce mai aproape de partener, într-o relaţie armonioasă, bazată de comunicare. Răbdarea este secretul fericirii anul acesta.

Gemeni

Viaţa ta sentimentală este mai stabilă decât în anii trecuţi, dar asta nu înseamnă că nu vor fi şi schimbări. Descoperi noi modalităţi de a-ţi demonstra sentimentele, ceea ce te ajută să duci relaţia la un alt nivel. La începutul anului, poate apărea o situaţie de criză, dar pe măsură ce trece timpul vei descoperi că a fost doar un foc de paie, uşor de stins. Dacă eşti singură, vara lui 2013 e perioada ideală pentru a-ţi căuta un partener pe placul tău. E posibil chiar să afli ce înseamnă dragostea la prima vedere.

Rac

Ai şansa să-ţi împlineşti visele, dar trebuie să ai răbdare şi să aştepţi momentul potrivit. Ai grijă ca partenerul să aibă libertatea de a-şi exprime trăirile, gândurile şi temerile. Dacă eşti singură, carisma te ajută să atragi atenţia sexului opus şi să începi o relaţie stabilă. E posibil să revină în viaţa ta o dragoste mai veche. Trebuie să decizi rapid dacă profiţi de ocazie sau refuzi pentru că dacă te gândeşti prea mult s-ar putea să pierzi şansa sau să te trezeşti cu tot felul de complicaţii pe cap.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton