Horoscop 29 august 2024. Mercur revine în mers direct în zodia Leu, Venus intră în Balanță. Se termină necazurile pentru zodii

Horoscop 29 august 2024. Mercur revine în mers direct în zodia Leu, Venus intră în Balanță. Citește horoscopul zilei și află ce ți-au rezervat astrele. Previziuni pentru toate zodiile.

Contextul astrologic vine cu vești bune astăzi. Mercur și-a încheiat retrogradarea și revine în mers direct în zodia Leu, unde ca rămâne până pe 9 septembrie. Zodiile își vor putea recăpăta echilibrul și claritatea mentală. Vor avea ocazia să vadă dintr-o perspectivă nouă situațiile cu care s-au confruntat în această perioadă și să tragă niște concluzii. Totodată, Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Balanță. Acest tranzit va dura până în data de 22 septembrie 2024.

Horoscop 29 august – Previziuni pentru toate zodiile

Mercur revine în mers direct în zodia Leu și Venus intră în Balanță. Citește horoscopul zilnic și află ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodia ta, dar și cum va influența contextul astrologic restul zodiilor. Previziuni pentru toate zodiile, potrivit astrostyle.com.

Horoscop zilnic Berbec – Previziuni pentru 29 august 2024

Stabilitatea revine odată ce Mercur își reia mersul direct în casa ta a creativității și a romantismului. Lucrurile se vor așeza la locul lor și vei putea să recuperezi timpul pierdut. Dacă ești singur, este un moment bun pentru întâlniri romantice. Dacă îți place de cineva, ar trebui să preiei inițiativa. Dacă ai o relație, te poți concentra pe gesturile pline de afecțiune, care pot reaprinde flacăra pasiunii. Venus în Balanță te va ajuta să aprofundezi conexiunea sufletească cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Taur – Previziuni pentru 29 august 2024

În perioada următoare te poți aștepta la mai multă stabilitate emoțională și răbdare cu ceilalți, chiar și cu cei care te enervează. Poate fi un moment excelent să reiei orice proiect legat de casă și să îl finalizezi cu succes. Contextul astrologic susține tranzacțiile imobiliare. Venus îți activează casa bunăstării, a serviciului și a organizării. Poate fi o oportunitate excelentă să îți schimbi rutina și dieta. Setează-ți obiectivele și alege calea potrivită pentru a ți le îndeplini. Astrele te încurajează să îi oferi corpului tău dragostea pe cae o merită.

Horoscop zilnic Gemeni – Previziuni pentru 29 august 2024

Toate aspectele vieții ar trebui să revină la un ritm mai stabil. Este momentul să dezvolți sau să întărești alianțe, să împărtășești un mesaj profesional sau să îți reiei viața socială normală. Mercur în Leu poate adăuga stil și strălucire modului tău de comunicare. Dacă ai fost în conflict cu cineva, va fi ocazia perfectă să faci pace cu acea persoană, chiar dacă aveți puncte de vedere diferite. Venus în casa ta a pasiunii va duce romantismul la cote înalte. Poți avea parte de distracție și aventură dacă ești singur. Dacă ai o relație de cuplu, poate fi o perioadă excelentă pentru activități diverse în doi. Există și șansa de a-ți mări familia.

Citește și: Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru luna septembrie 2024. Gemenii vor avea tensiuni în viața de cuplu, iar capricornii vor fi suprasolicitaţi la muncă

Horoscop zilnic Rac – Previziuni pentru 29 august 2024

Contextul astrologic aduce vești bune legate de sectorul financiar și profesional. Te poți bucura de noi oportunități de progres în carieră, ceea ce te va ajuta să obții și venituri mai mari. Fii însă atent la ușile care se deschid pentru că nu toate vor fi potrivite pentru tine în acest moment. Folosește-ți intuiția pentru a determina care ar trebui să fie următorul tău pas. Venus în casa locuinței și a familiei va aduce o atmosferă plăcută acasă, în care să te simți în siguranță. Poate fi un moment bun pentru a-ți transforma spațiul locativ într-un loc și mai confortabil. Poți avea parte și de surprize frumoase din partea persoanei iubite.

Horoscop zilnic Leu – Previziuni pentru 29 august 2024

Mercur revine în sfârșit în mers direct în zodia ta, iar semnalele care au fost atât de încurcate vor reveni la normalitate. Poți lăsa în urmă toate neînțelegerile și poți accesa noi resurse de energie și de inspirație, după ce ai fost nevoit să menții lucrurile sub control atât de mult timp. Te vei bucura de îmbunătățiri atât în ceea ce privește proiectele tale, cât și relațiile cu cei din jur. Contextul astrologic va anima și viața ta socială, iar cheful de distracție va fi la cote înalte. Dacă ești singur și deschis să mergi la întâlniri romantice, ai putea prefera modelul „prietenie cu beneficii”. În schimb, în relația de cuplu, fii precaut și încearcă să nu încalci limitele. Poate fi un moment excelent pentru surprize romantice.

Horoscop zilnic Fecioară – Previziuni pentru 29 august 2024

Cea mai bună veste a săptămânii vine astăzi, când planeta comunicării, Mercur, revine în mers direct și dizolvă blocajele legate de un proiect de suflet pe care ai fost nevoit să îl oprești. Dezamăgirea este rapid înlocuită de entuziasm și poți aduce lucrurile pe drumul cel bun. Vei putea recupera cu adevărat timpul pierdut sau oportunitățile ratate. Cu Venus în Balanță vei simți nevoia să te răsfeți, dar ar fi bine să eviți cheltuielile excesive. Stabilește-ți limite pentru a te asigura că bugetul tău nu va fi puternic afectat. În ceea ce privește dragostea, îți va fi mai ușor să comunici cu persoana iubită. Ai putea avea o discuție serioasă despre finanțele comune și de stabilirea unor planuri pentru viitor.

Citește și: Ce zodii vor fi afectate de trecerea din vară în toamnă. Cu ce probleme de sănătate se vor confrunta

Horoscop zilnic Balanță – Previziuni pentru 29 august 2024

Cu Mercur în mers direct te vei bucura de mai multă claritate și vei putea comunica mai ușor cu cei din jur. Va fi activă casa colaborării și este un moment bun să transmiți mesaje detaliate, să rezervi o călătorie sau să pui la cale niște planuri legate de sectorul profesional. Neînțelegerile și problemele tehnice ar trebui să se rezolve în această perioadă. Vei putea să îți îmbunătățești relațiile cu cei apropiați. Acordă-ți timp pentru a vedea cum îți poți eficientiza munca. Cu Venusîn tranzit prin semnul tău zodiacal, carisma și puterea ta de atracție vor fi la cote maxime. O persoană specială ar putea să apară în viața ta și să te cucerească. Nu te grăbi însă să faci o alegere. Bucură-te din plin de ceea ce trăiești și lasă lucrurile să se așeze de la sine.

Horoscop zilnic Scorpion – Previziuni pentru 29 august 2024

Îndoielile încep să dispară și te vei simți mai sigur pe tine. Blocajele legate de planul profesional vor începe să se dizolve. Este posibil să poți relua niște proiecte, dar și să începi noi colaborări. Este un moment excelent să îți pui în mișcare planurile ambițioase de a avansa în carieră. În următoarele săptămâni s-ar putea să fii dornic să lași garda jos și să îți folosești energia pentru a crea conexiuni profunde cu cei din jur. Atenție însă, pentru că s-ar putea să fii mai sensibil și să atragi persoane care nu sunt compatibile cu tine. Din cauza entuziasmului poți să ratezi unele semnale de alarmă evidente. Dacă ești într-o relație de lungă durată, încearcă să îți faci mai mult timp pentru a te relaxa cu partenerul. Dacă ai evitat să discuți despre niște probleme, acum este momentul să fii sincer și să-ți exprimi sentimentele deschis.

Horoscop zilnic Săgetător – Previziuni pentru 29 august 2024

Stresul și conflictele la locul de muncă se vor diminua în următoarea perioadă. Vei avea ocazia să îndrepți lucrurile și să îți concentrezi atenția asupra unor obiective pe termen lung pe care le-ai pierdut din vedere din cauza problemelor. Este un moment bun să reprogramezi anumite întâlniri sau interviuri. De asemenea, vei putea finaliza niște sarcini cu care ai rămas în urmă. Venus în Balanță îți va amplifica dorința de socializare, dar s-ar putea să nu fii interesat de o relație stabilă, ci mai degrabă să îți explorezi opțiunile. Pe de altă parte, dacă ai un partener de cuplu, ar putea fi o ocazie bună să faceți noi planuri pe termen lung.

Citește și: Neti Sandu a spus ce se va întâmpla cu zodiile până pe 22 septembrie. Cine va scăpa de problemele cu banii în următoarele săptămâni

Horoscop zilnic Capricorn – Previziuni pentru 29 august 2024

Mercur te va ajuta să te redresezi în ceea ce privește relația de cuplu, chiar dacă pericolele vor continua să existe. Îți va fi mai clar dacă îți dorești să continui alături de persoana iubită sau vrei să pui capăt relației. Nu te grăbi însă să iei o decizie pentru că te-ai putea afla încă sub influența unui entuziasm care ar putea dispărea curând. Vei ști care sunt adevăratele motivații din spatele acțiunilor tale. Venus îți activează sectorul carierei și îți amplifică abilitățile sociale. Vei putea să îți îmbunătățești relațiile cu colegii. Este posibil să te simți atras de o persoană pe care o cunoști la un eveniment legat de muncă. Fii însă atent să nu încalci limite.

Horoscop zilnic Vărsător – Previziuni pentru 29 august 2024

Dinamica relațiilor tale se resetează odată ce Mercur revine în mers direct în casa ta a parteneriatelor. Ai oportunitatea de a reflecta asupra lucrurilor care s-au petrecut în ultima vreme și asupra modului în care te simți cu adevărat alături de persoanele apropiate. Poți vedea totul dintr-o perspectivă diferită și poți deschide anumite subiecte pe care le-ai evitat de frică că îți vor sabota relația de cuplu. Venus va activa casa ta a aventurii și a explorării și poate fi o ocazie bună să îți cauți sufletul pereche sau casa visurilor tale. Vei fi dornic să cunoști oameni, locuri, culturi și stiluri noi de viață.

Citește și: Ce zodii vor avea parte de reușite profesionale la începutul toamnei. Nativii pentru care succesul e garantat

Horoscop zilnic Pești – Previziuni pentru 29 august 2024

Mercur revine în mers direct și lucrurile se vor redresa atât în relațiile tale, cât și în ceea ce privește sănătatea. Te vei simți inspirat și motivat să te reconectezi cu propriul tău corp și să acorzi mai multă atenție nevoilor tale. Stabilește câteva obiective realiste și apoi ia măsuri concrete care pot aduce rezultatele dorite. Venus îți pune în prim-plan latura ta seducătoare, așa că pregătește-te să dai tot ce ai mai bun. Poți întâlni pe cineva față de care să simți o atracție magnetică. Fii însă atent ca persoana respectivă să își dorească același lucru ca și tine.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton