Neti Sandu a făcut horoscopul până pe 22 august: „O să apară situații care s-ar putea să fie de neînțeles!” Ce le așteaptă pe zodii

.

Neti Sandu a făcut previziunile astrologice pentru sfârșitul lunii iulie și începutul lui august. Ne aflăm în zodia Leului în această perioadă (22.07 – 22.08), iar nativii din zodiac se vor confrunta cu diverse surprize, mai mult sau mai puțin plăcute, din cauza modificărilor pozițiilor planetelor.

„În perioada asta avem un Mercur retrograd, care intră un pic în Fecioară, se întoarce și până la sfârșitul lui august tot retrograd va fi. (…) Vor fi niște cuadraturi dinspre Gemeni înspre Pești și din zodia Leului spre Taur și atunci vor fi cam toate zodiile afectate într-o oarecare măsură. (…)

O să apară niște situații care pentru noi s-ar putea să fie de neînțeles, dar trebuie să le luăm ca atare, să nu renunțăm la planuri. E o lecție pe care fiecare trebuie s-o învățăm, să trecem prin ea ca să ajungem la nivelul următor” – a spus Neti Sandu, la Pro TV.

Haideți să aflăm ce le așteaptă pe zodii în următoarea perioadă.

Neti Sandu, horoscop 22.07 – 22.08 – Berbec

Berbecul primește energia de foc a Leului și imediat croșetează ce are el nevoie. În casa banilor, avem în zodia Taurului o cuadratura Soare din Leu cu Uranus care îl pune să cheltuiască.

În dragoste totul este bine, la început, cu Venus acolo. Sfera sentimentală se activează frumos și dintr-o dată vine Mercur retrograd înapoi și dă peste cap totul în relație.

Neti Sandu, horoscop 22.07 – 22.08 – Taur

La Taur e de zis că pleacă Marte și se mută în casa banilor. Jupiter stă tot anul acolo ca să-i găsească finanțe Taurului, care e zodia banilor, și vine Marte și praf îi pe toți, îi aruncă pe geam. Accent pe casa banilor, dublu accent și cu cuadraturi. Dar ce înseamnă că el va cheltui pe ce și-a propus. Vrea să se mute, se mută, vrea să ceară credit, primește îl și de imediat pe casă, pe mașină, vrea să plece undeva, plătește biletele de avion.

Neti Sandu, horoscop 22.07 – 22.08 – Gemeni

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pentru Gemeni e complicat. Ei se descurcă, ei știu ce să facă, au promptitudine, reacționează la moment și au Jupiter acolo care le dă o încredere în ei. Vine Marte și dintr-o dată le dă toate stările deodată. Trebuie să ia o decizie, vrând-nevrând, dar oricum va fi în avantajul lor că trebuie să se facă acest lucru. Mercur, patronul lor, e retrograd la început în casa asta din zodia Fecioarei, care e cumva cu niște decizii legate de casă, de mutat. E un an decizional pentru Gemeni.

Acum, pentru că Mercur retrogradează în zodia asta a Leului, probabil că sunt niște lucruri legate fie de acte, fie de deplasări, fie de școală, fie de regimul de școală al copiilor. Acolo sunt multe lucruri de trecut în revistă și probabil pentru fiecare e de făcut câte ceva. Cei din Gemeni acum dau un examen serios și până anul viitor mai au de parcurs restul de materie de studiu ca să își dea doctoratul, masteratul, să ajungă la un nivel superior.

Neti Sandu, horoscop 22.07 – 22.08 – Rac

A fost o perioadă de acalmie pentru Rac, cu beneficii și acum planetele intră în zodia banilor lor, a câștigurilor.

Marte împreună cu Jupiter sunt în casa problemelor de sănătate cronică. Acolo sunt niște scanări profunde ca să se vadă dacă sănătatea e bună sau mai sunt semne de întrebare.

Cu banii mai sunt și alte taxe, poate mai sunt niște restanțe. Ei de obicei nu le lasă neplătite, dar cine știe, dacă au uitat, se rezolvă. Nu pare să fie ceva capital. 

Citeşte şi: Zodii pe care le așteaptă schimbări majore până la sfârșitul verii

Citeşte şi: 3 zodii care vor fi la un pas de concediere la mijlocul lunii august. Gemenii trebuie să aibă grijă cu cheltuielile

Citeşte şi: Cele trei zodii feminine care vor fi cerute în căsătorie la începutul lunii august. Leoaicele se numără printre norocoase

Citeşte şi: 3 zodii care vor pune capăt relațiilor toxice până la sfârșitul anului. Scorpionii vor renunţa la devotament

Neti Sandu, horoscop 22.07 – 22.08 – Leu

Leul are de renunțat la orgolii. Asta e tema lui de viață, că el este foarte orgolios.

Soarele și Mercur retrograd, în opoziție cu Luna Plină, înseamnă și niște probleme de sănătate la care musai trebuie să fie atent. Poate să fie probleme cardiace sau cu circulația sau diverse alte lucruri care mai țin și de ascendent și e bine să fii atent că Mercur retrograd, care arată și probleme cu mâinile sau cu plămânii.

Deci atenție la sănătate și la orgolii și în rest totul o să fie perfect, pentru că după ce trece acest val de lupte pe scenă a Leului, lucrurile se așează frumos și el află ce e înăuntru lui, care e natura lui, dacă e adevărată și care sunt adevărații prieteni.

Neti Sandu, horoscop 22.07 – 22.08 – Fecioară

Sunt iarăși niște probleme de sănătate și niște probleme cu actele, probabil de serviciu, sau cu școala. Unii mai au restanțe, alții au o pregătire ca să intre într-un alt nivel de învățământ. Poate e ajutorul pe care ei îl dau copiilor și lucrurile se vor așeza frumos, dar cu răbdare.

Fecioara oricum avea răbdare, dar e e foarte critică, asta o încurcă.

Saturn e și retrograd în casa partenerială și atunci, poate, comunicarea cu șefii e mai deficitară. Și combinația Jupiter-Marte în sfera carieră a Fecioarei s-ar putea să îi dea o nouă orientare, spre un alt proiect, spre alt job.

Neti Sandu, horoscop 22.07 – 22.08 – Balanță

CONȚINUT VIDEO UNICA

La Balanță avem o posibilitate de a reînnoi echipa de prieteni. Au fost niște lupte pe acolo, la Balanță s-au cam ales apele și acum pot să apară niște discuții despre o posibilitate de a continua niște relații. După aceea, Balanța are în continuare accent pe deplasare pe tot parcursul anului. Poate trebuie să meargă prin țară să rezolve ceva sau în străinătate. Plecarea asta poate avea legătură cu școala, cu serviciul sau cu o căsătorie. E cineva acolo care o așteaptă pe Balanță să vină, să se cunoască, să experimenteze sau invers, e cineva din străinătate care vine.

Apoi apar șansele de a se ocupa mai mult de ea, pentru că a obosit, e epuizată, s-a săturat de atâta neînțelegere sau neacceptare. Și vine Venus în zodia ei.

Neti Sandu, horoscop 22.07 – 22.08 – Scorpion

Pentru Scorpion, în sfera partenerială, avem această coadratură dinspre Leu. Câtă vreme suntem în Leu, Scorpionul este încordat, nemulțumit, stârnit. Și nu avea chef de așa ceva. Dar acest lucru înseamnă că șefii au niște idei cu el, au niște propuneri.

Și fix aici, în sfera carieră, ori se schimbă echipa de conducere, ori el îi înfruntă pe cei din conducere și s-ar putea să câștige, dar s-ar putea să iasă și cu vreo aripă rănită de acolo, e riscant. Mercur e retrograd și poate spune ce nu trebuie.

Neti Sandu, horoscop 22.07 – 22.08 – Săgetător

Cei din Săgetător decât Scorpionii pentru că Mercur este retrograd printr-o casă a actelor, a deplasărilor, a lucrurilor care sunt la un interval pozitiv.

Dar acest Mercur retrograd, care pornește din sfera carierei pentru Săgetător, poate să atragă atenția asupra unor discuții pe tema banilor.

Pe plan sentimental, cineva din trecut vine să ceară niște explicații sau vrea drepturi așa din senin.

Neti Sandu, horoscop 22.07 – 22.08 – Capricorn

Această cuadratură dinspre Leu spre Taur este ca o aripă protectoare deasupra Capricornului și el ar trebui să rezolve ceva care să-i dea un confort. Că e acasă, că e la serviciu, că e undeva, el are de câștigat un profit.

După aceea, mai sunt niște lucruri de făcut în colectivitate, dar nu vor ieși prea bine, pentru că Saturn e retrograd și în casa rudelor apropiate, a colegilor și a prietenilor și îl cam enervează toți.

La serviciu, mulți pot face o schimbare dacă și-o doresc cu adevărat,. Pe de altă parte e sfera familială, unde intervine, probabil, o problemă, care trebuie rezolvată. Și poate avea legătură cu membrii familiei sau cu locuința. Acolo trebuie făcut ceva.

Neti Sandu, horoscop 22.07 – 22.08 – Vărsător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vărsătorul se află și el pe scena asta actoricească, pentru că planetele din Leu sunt în casa opusă și Vărsătorul încasează acești actori în casa partenerială, care vor să îi spună câte ceva, că trebuie să muncească mai mult, mai atent, mai corect.

La Vărsător retrogradează Pluton și se întoarce cât mai spre Capricorn, e pe gradul zero, dar retrograd, iar atunci sunt tot felul de răscoliri interioare. El o să încaseze, poate, niște reproșuri, poate el are de cerut câte ceva, sunt mai multe aspecte care intră în joc în funcție de felul fiecăruia, de nevoile lui.

Mercur îi dă ceva de furcă ori cu serviciul, cu relația partenerială, ori cu sfera socială.

Mai e și Luna Plină din zodia Vărsătorului, în opoziție cu Soarele și Mercur retrograd, deci o suprasolicitare pe corpul fizic și pe cel emoțional, că îl deranjează că niște lucruri nu se așează ca la puzzle.

Neti Sandu, horoscop 22.07 – 22.08 – Pești

Peștii îl au pe Saturn retrograd. Saturn înseamnă și vechitură, și obiect greu, vechi, antic. Tot felul de lucruri înseamnă acest Saturn: și dărâmătură, și faptul că pornesc de la temelie și construiesc ceva pe vechea casă, pe o ruină.

Mai avem această Lună Plină care nimerește pe sfera sănătății și a lucrurilor ascunse. El a tot înghițit bule de aer ca să nu spună ce era de spus, dar s-ar putea să fie dezvăluite acum și să trebuiască să își asume niște lucruri ca să depășească situația mai ușor.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton