Gemeni – cea mai băgăreață zodie. Este zodia gură-spartă

.
Zodia Gemeni este una dintre cele mai flexibile zodii. Se adaptează repede, e versatilă, vorbăreață, energică, politicoasă, dar și superficială, șireată și băgăreață (prea curioasă).

Unui Geamăn îi place să rezolve puzzleuri, să dărâme obstacole, probabil că este zodia care va profita cel mai mult dintr-o situație groaznică.

Renumită pentru caracterul dual, zodia GEMENI, își schimbă repede starea de spirit și ajunge să se ceartă cu cineva doar de dragul de a se certa. Fire inconstantă și volabilă, ajunge să înceapă două-trei lucruri și să nu termine niciuna.

Zodia Gemeni e atât de energic, de parcă ar avea energie de consumat pentru două persoane.

Gemenii sunt băgăreți

Un nativ din zodia Gemeni este un adevărat vrăjitor când vine vorba de strâns informații, de săpat în mintea cuiva. De ce face asta? De cele mai multe ori de plictiseală.

Dorința de a cunoaște nu se limitează doar la acumularea de informații din cărți sau documentare. De obicei, acest obicei se dovedește dăunător, pentru că se transformă în bârfă, în șușoteli. Un Geamăn va reuși să facă dintr-o informație fără valoare despre cineva într-o adevărată știre de împărtășit printre colegi și prieteni. Trebuie doar ca persoana respectivă să-i atragă atenția și va căuta imediat o bârfă bombă.

Este o gură spartă și nu are deloc simțul discreției sau al moderației.

Una dintre cele mai comunicative zodii, Gemenii își îndreaptă pașii spre cariere în media sau telecomunicații. Pot deveni buni jurnaliști de investigație.

Din cauza pasiunii lor de a descoperi, de a cunoaște uită deseori că trebuie să mănânce, să doarmă. Zodia Gemeni este zodia ce este responsabilă de sistemul nervos, ceea ce îi face pe nativii acesteo zodii sensibili la epuizare mentală.

Sursa foto 123rf

Citește și Gemenii își schimbă norocul din decembrie. Ce îi așteaptă până în 2023

Citește și  5 secrete de dragoste ale nativilor din Gemeni

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton