Ei sunt norocoșii zodiacului! Patru nativi care trag lozul câștigător în luna august

.

Luna august vine cu vești mari pentru patru nativi din zodiac. Chiar dacă este luna care marchează sfârșitul calendaristic al verii, august anunță noi începuturi promițătoare pentru unele zodii.

Așadar, pregătiți-vă pentru ceva spectaculos, cu totul neașteptat și foarte bine venit. Asta dacă vă numărați printre norocoșii nativi pe care îi vom enumera în clipele următoare, desigur.

Gemeni

Cei care s-au născut sub acest semn zodiacal vor avea parte de un sfârșit de vară colosal. Nativii Gemeni vor da lovitura pe plan profesional și vor primi o ofertă de angajare care le va aduce venituri considerabil mai mari decât au în prezent. Acum este momentul să scape de vechiul job, de care și așa începuseră să se sature.

Cei din Gemeni pot pleca într-o călătorie luna aceasta, iar în această escapadă vor întâlni oameni care le vor schimba în bine viața. Norocul le surâde și pe plan amoros. Dacă sunt singuri, sunt șanse mari să-și găsească jumătatea potrivită până la sfârșitul lunii. Iar cei care sunt deja într-o relație, vor avea parte de o surpriză extraordinară din partea partenerului.

Fecioară

Veștile bune vin de la unul dintre prietenii apropiați, care îi va ajuta pe acești nativi să iasă din impasul financiar în care se află. Pot începe o colaborare, un proiect în urma căruia să primească o sumă de bani frumușică, numai bună pentru achitarea datoriilor. În a doua jumătate a lunii august, se anunță ceva interesant și de bun augur legat de sănătate. Poate fi vorba despre finalizarea cu succes a unui tratament, însănătoșirea unui membru al familiei sau de primirea unor rezultate foarte bune în urma analizelor făcute.

Citeşte şi: Nativii din zodiac care primesc binecuvântarea Universului în august. Lor le va merge totul ca pe roate. Ce noroc!

Citeşte şi: Ce ştie şi ce NU ştie să facă în pat, în funcţie de zodie

Citeşte și: Horoscop Cristina Demetrescu pentru prima jumătate a lunii august. Trei zodii trebuie să fie atente la sănătate / Video

Citeşte şi: Cariera ideală, în funcție de zodie. Ce job i se potrivește fiecărui nativ

Scorpion

Cei din Scorpion sunt vedetele lunii pe plan profesional. Ies în evidență acum mai mult ca nicicând și vor fi recompensați pentru rezultatele remarcabile pe care le au. Se anunță o perioadă excelentă și dacă vorbim de călătorii. Pentru că ei vor mai avea parte de o vacanță spre sfârșitul lunii, de care se vor bucura așa cum știu ei mai bine.

Săgetător

Nativii din Săgetător își vor depăși limitele în perioada următoare și reuși să finalizeze un proiect la care lucrează de foarte mult timp și care le va aduce câștiguri importante. Este și o perioadă foarte bună pentru a face schimbări în casă – renovări, reparații, ajustări. Cei din Săgetător se simt acum mai inspirați ca niciodată să reamenajeze spațiul în care locuiesc așa cum visau de mult, iar rezultatele vor fi peste așteptările lor.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton