Eclipsă parțială de lună în noaptea de 17 spre 18 septembrie 2024. Cum se schimbă destinele zodiilor după acest fenomen

.

Eclipsa parțială de lună din noaptea de 17 spre 18 septembrie (marți spre miercuri), va avea un impact semnificativ asupra tuturor semnelor zodiacale.

Deoarece planetele Saturn, Uranus și Neptun se unesc cu punctul de eclipsă, ne vom simți obligați să declanșăm o revoluție personală. Ne vom da seama că ne putem schimba și că este momentul să fim deschiși tututor oportunităților care ne vor ieși în cale.

Iată cum sunt afectate zodiile de eclipsa parțială de Lună din 17 septembrie

Berbec

Te poți baza pe intuiție în deciziile pe care le luați în timpul eclipsei de Lună. Este posibil să descoperi adevăruri despre tine și despre ceilalți în acest moment și să înțelegi mai bine situațiile în care au apărut tensiuni între voi în trecut. Nu amâna planurile de viitor și încearcă să le pui în aplicare cât mai repede pentru a obține ceea ce îți dorești.

Taur

Realizezi că nu există spațiu în viața ta pentru „prietenii” care te folosesc doar ca să le fii lor punte peste apele tulburi, motiv pentru care începi să renunți la unele relații nocive. Conectarea cu cei care s-au dovedit a fi prietenii tăi adevărați îți va aduce bucurie și un sentiment de confort.

Gemeni

CONȚINUT VIDEO UNICA

Faci ordine în lista cu proiecte profesionale și decizi care sutn prioritățile în momentul de față. Acest demers te va duce mai rapid spre atingerea obiectivelor și îți va asigura succesul în domeniul de activitate. Gândirea practică și dedicarea sunt atuurile cu ajuotrul cărora te vei face remarcat la locul de muncă..

Rac

Îți lași minte să zboare către noi posibilități și acum ești mai dispus ca niciodată să ieși din zona ta de confort. Este un moment bun să-ți planifici următoarea vacanță cu prietenii și familia. Și ai mai multă grijă cu sănătatea.

Leu

Ultimele luni au fost epuizante pentru tine și abia acum le simți efectele. Ia-ți câteva zile libere pentru a te deconecta de la problemele cotidiene și pentru a-ți reîncărca bateriile. Cu cât îți acorzi mai mult timp pentru a te vindeca, cu atât îți va fi mai ușor să pui la punct noi proiecte interesante.

Citeşte şi: Zodiile care vor avea probleme cu somnul în luna septembrie. Stresul își va face simțită prezența

Citeşte şi: Zodiile care vor avea cea mai norocoasă toamnă din ultimii ani. Universul le sprijină acum mai mult ca oricând

Citeşte şi: 2 cupluri de zodii care vor avea probleme în relație toamna asta. De la pasiune intensă la războaie emoţionale

Citeşte şi: 3 zodii care vor fi cerute în căsătorie până la sfârşitul toamnei. Trebuie să pună bani deoparte pentru nuntă

Fecioară

Dacă ai avut până acum suișuri și coborâșuri în relație, eclipsa îți oferă încrederea și puterea de a depăși toate problemele și de a reconfigura traseul amoros. Este un moment bun pentru a discuta cu partenerul/partenera despre lucrurile care vă frământă pentru a stabili ce aveți de făcut pe mai departe.

Balanță

CONȚINUT VIDEO UNICA

Te lovești de multe provocări pe plan personal. Dar eclipsa de Lună te ajută să găsești soluții eficiente pentru a ține lucrurile sub control. Ia-ți timp și ocupă-te mai mult de propria persoană pentru a evita probelmele de sănătate.

Scorpion

Este un moment bun de meditație și pentru a-ți manifesta creativitatea care deja a atins cote maxime. Nu lăsa pe planul doi activitățile artistice, care îți hrănesc sufletul. Și concentrează-te mai mult asupra familiei și asupra lucrurile care chiar contează cu adevărat pentru tine.

Săgetător

Treci printr-un șoc emoțional care te va face să privești lucrurile dintr-o perspectivă diferită. S-ar putea să simți că este nevoia de o schimbare în viața ta și să îți dorești lucruri la care nu te-ai fi gândit până acum. O abordare proaspătă asupra vieții este tot ceea ce ai nevoie pentru a te elibera de trecut.

Capricorn

Ai multe pe acum. Dar nu trebuie să eziți să ceri ajutor pentru a-ți rezolva problemele. Simplul gest de a cere sfatul cuiva nu trebuie să te facă să te simți inferior, pentru că nimeni nu poate să le facă pe toate pe cont propriu.

Vărsător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Te gândești la o modalitate prin care să poți prospera pe plan financiar. Aștepți cu nerăbdare o mărire de salariu și este un moment prielnic să le spui acesat lucru superiorilor, pentru a te asigura că primești ceea ce meriți. Vin vești bune pe plan financiar.

Pești

Ai ocazia rară de a face schimbări semnificative în viața ta, ce te vor ajuta să te eliberezi de modurile de gândire învechite care te-au ținut în loc până acum. Acest lucru îți va oferi șansa de a evolua și de a crește pe toate palnurile în timpul eclipsei de Lună.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton