De ce un Săgetător este cel mai bun prieten pe care îl poți avea

.
Semnele de Foc sunt cu adevărat speciale. Iată de ce ai nevoie de un prieten în zodia Săgetător, un semn de foc.

Un Săgetător este un vânător – caută cunoașterea, adorația, dar mai ales distracția. Semnele de foc urăsc plictiseala, așa că un Săgetător în viața ta este bun semn că nu vei lipsi de la nicio petrecere bună.

De ce e bine să te împrietenești cu un Săgetător

Nu te plictisești niciodată cu un Săgetător

Un Săgetător va dansa, va cânta, va spune glume, va face orice pentru răspândi energia pozitivă pe care o simte. Te va binedispune imediat dacă ești într-o pasă mai proastă.

Săgetătorul este un om al acțiunii

Această zodie nu se plictisește niciodată pentru că nu stă niciodată degeaba. Caută mereu să fie ocupat. Dacă vei avea nevoie de ceva, un Săgetător va fi primul care îți va sări în ajutor.

Săgetătorul împrăștie optimismul

Dacă îți era teamă de o epidemie de optimism, nu trebuie să stai în preajma unui Săgetător. Debordează de bună dispoziție și va contagia pe oricine are nevoie de optimism.

Un Săgetător îți va spune verde-n față orice adevăr, oricât de dureros ar fi

Un prieten adevărat nu te va minți niciodată, iar un Săgetător nu va evita să îți spună chiar și cel mai dureros adevăr. E direct și sincer, așa cum trebuie să fie un Săgetător.

Săgetătorul te împinge să-și depășești limitele

Se știe că Săgetătorii iubesc să călătorească. Curiozitatea lor este infecțioasă, te va face să descoperi lumea, să devii mai deschis și mai înțelegător.

Un Săgetător îți testează răbdarea

Cel mai neplăcut aspect al unui Săgetător este faptul că nu trăiește în prezent, ci în viitor, deci are tendința de a uita. Partea bună este că astfel, îți va testa răbdarea și înțelegerea, deci vei deveni un om mai bun.

Sursa foto 123rf

Citește și Săgetătorii încep un nou ciclu de viață. Ce îi așteaptă până în 2023

Citește și Care este cea mai mare durere din sufletul zodiei Săgetător

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton