„Luna Neagră în Fecioară poate genera erori medicale”. Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru prima jumătate a lunii decembrie / Video

.

Cristina Demetrescu a spus la ce se pot aștepta zodiile în prima jumătate a lunii decembrie, care începe cu o săptămână mai puțin bună, urmată de o săptămână destul de bună în special pentru nativii Taur și Vărsător, potrivit astrologului. Urmează o perioadă mai complicată din cauza unei coadraturi între Luna neagră din Fecioară și conjuncția Soarelui cu Marte din zodia Săgetătorului.

Săgetătorul expansiv ar avansa, însă fricile și calculele Fecioarei îngreunează acest efort. Cu alte cuvinte, prima săptămână din decembrie vine cu un blocaj. Tot în această perioadă, Venus în Balanță va face conjuncție cu Nodul Sud Karmic, iar acest lucru aduce în atenție tot felul de situații din trecut care s-au acumulat.

„Totul este haos inițial”. Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru prima jumătate a lunii decembrie

Astfel, femeilor li se umple paharul și vor deveni neiertătoare din cauza neatenției și indiferenței bărbaților. Planetele feminine și cele masculine sunt așezate un pic strâmb, producând o fisură, o fractură între mentalitatea femeilor și mentalitatea bărbaților, mai spune Cristina Demetrescu.

După 1 decembrie, când Mercur trece în Capricorn, ne organizăm mai bine. Mai mult, majoritatea planetelor care sunt așezate prost în prima săptămână încep să formeze tot felul de armonii frumoase. În ciuda provocărilor pe care le ridică Mercur în Săgetător, în prima săptămână vom reuși să scăpăm de stres și de haos.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru. Previziuni astrologice pentru decembrie 2023. Apare Vesta, un asteroid interesant, care își va pune amprenta pe unele destine

Prima săptămână din decembrie nu este una bună pentru creativitatea, intuiție sau pentru o intervenție chirurgicală care nu este urgentă. Cristina Demetrescu recomandă amânarea unui proiect sau unei operații, dacă se poate acest lucru, deoarece Luna Neagră în Fecioară poate genera unele erori medicale.

Asta nu înseamnă că nu vom face nimic în săptămâna următoare, ce presează și am organizat din timp trebuie îndeplinit cu răbdare și calm. Zodiile duble, Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii resimt mai mult problema asta complicată. Totul este haos inițial, dar lucrurile se rezolvă, a încheiat astrologul, înainte de a începe predicțiile pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru prima jumătate a lunii decembrie 2023: Berbec

Berbecul, într-adevăr, are foarte multe pe cap, are foarte multe lucruri de făcut la serviciu, lucrurile se pot cumva complica, dar și agenda sa personală se poate complica. În aceste condiții, este bine să se organizeze cum trebuie sau să ceară chiar și părerea unui șef, atunci când vede că nu se descurcă. Să nu încerce să lase lucrurile așa pe ultima sută de metri, după care să fie și certat. Este o perioadă cu bani pentru Berbec, atât ca venituri, cât și ca bonusuri. Se bazează el pe niște bani.

Citește și: Cifrele care le vor aduce noroc zodiilor în 2024

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru prima jumătate a lunii decembrie 2023: Taur

Taurii sunt mai bine. În această perioadă nu e bine să facă excese și nu e bine să se obosească. Soarele în Săgetător nu este niciodată o energie foarte bună pentru Taur, dacă încearcă să-i mulțumească pe toți. Taurul își ia energie din faptul că este apreciat și i se recunosc meritele și este și remunerat.

Citește și: Zodii care se despart până la sfârșitul lui 2023. Nativii care vor începe 2024 în lacrimi

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru prima jumătate a lunii decembrie 2023: Gemeni

La Gemeni consumul de energie este foarte mare. Dacă încă au apucat să facă invitații pentru sărbători la ei acasă și să se organizeze deja în acest sens, nu sunt sfătuiți să facă acest lucru. Sănătatea pentru Gemeni merge într-o direcție bună. Se mai liniștesc, pentru că au fost puțin stresați în ultima perioadă și își reglează balanța financiară după o perioadă în care au cheltuit ori s-au îngrijorat din punctul acesta de vedere.

Citește și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna decembrie. Trei zodii vor avea probleme la final de an / Video

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru prima jumătate a lunii decembrie 2023: Rac

Racii sunt un pic critici și puțin nervoși, agitați la locul de muncă pentru că viața lor personală este mult mai interesantă, mult mai colorată. Poate se îndrăgostesc, poate se simt atrași de cineva, poate chiar au niște probleme pe acasă cu copiii și vor să treacă mai repede timpul la locul de muncă. Cumva se simte agitația lor. Dacă aveți coleg un Rac, lăsați-l în pace.

Citește și: Zodii care își vor vedea visul cu ochii în decembrie. Au un final de an fenomenal

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru prima jumătate a lunii decembrie 2023: Leu

Leii cheltuie mult, ca de obicei, ba pentru că au copii capricioși, care nu se bucură de ceea ce Leii le oferă, sau au iubite ori iubiți capricioși care nu se bucură de ceea ce le oferă. De fapt, Leul este foarte concentrat pe muncă și cumva și partenerii și copiii au dreptate, pentru că el încearcă să scape cu cadouri de prezența călduroasă din familie. Oricum finalizează cu bine anul și asta îi aduce foarte multe satisfacții din punct de vedere profesional.

Citește și: Cristina Demetrescu a spus cum acționează karma în fiecare zi: „Nu-i ușor să transmiți o astfel de informație” / Video

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru prima jumătate a lunii decembrie 2023: Fecioară

Fecioarele trebuie să fie atente la niște accidente domestice, să nu cadă, să nu spargă, să nu se rănească și mai ales atenție că conjuncția Soare-Marte în zodia Săgetătorului, două planete de foc în zodie de foc – începe sezonul incendiilor. Atenție la mici incendii, mici flăcări, dar și la opăriri. În același timp, ele trebuie să fie atente și la genul de flăcări care se pot aprinde în familie din cauza unor subiecte mai sensibile. E și la propriu și la figurat, deci răbdare pentru sărbători liniștite.

Citește și: Succesul în afaceri în funcție de zodie. Care sunt cele mai norocoase zodii pe plan financiar

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru prima jumătate a lunii decembrie 2023: Balanță

Balanța, în aparență, se bucură de viață, că nu-i lipsește nimic, dar cu toate astea are ea niște griji și niște frământări. Undeva în interior se preocupă, își face probleme, are anumite temeri. Venus este într-o zonă care se numește Via Combusta, un fel de Triunghiul Bermudelor al zodiacului. Devine foarte curioasă și într-adevăr, s-ar putea să exagereze un pic cu o atitudine în care vrea să afle anumite informații. Pare că forțează un pic adevărul.

Citește și: Zodii predestinate să aibă succes pe plan financiar. Ei sunt nativii pentru care pică bani din cer

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru prima jumătate a lunii decembrie 2023: Scorpion

Scorpionii, din exces de zel și faptul că sunt foarte bine dispuși, sunt puși pe cheltuială. Cheltuie destul de mulți bani, probabil fac chef-uri, dau de băut, însă în același timp, poate nu ar trebui să ofere bani împrumut cuiva care nu îi cere, doar se plânge de problemele pe care le are. S-ar putea să nu-i mai recupereze. Marte, undeva pe sectorul banilor, înseamnă bani care se pierd.

Citește și: Cum să-ți surprinzi partenerul în funcție de zodie. Ce le aduce nativilor zâmbetul pe buze

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru prima jumătate a lunii decembrie 2023: Săgetător

Săgetătorii pot fi superficiali în această perioadă, tocmai din suprapunerea a unor evenimente. Sunt un pic mai agitați, mai nervoși, încearcă să facă lucrurile mai repede și s-ar putea să nu le iasă bine. S-ar putea să le iasă prost. A doua săptămână vine cu mai multe armonii. Prima săptămână vine cu foarte mult consum de energie și s-ar putea chiar să resimtă epuizarea.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în 2024. Le așteaptă un an formidabil!

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru prima jumătate a lunii decembrie 2023: Capricorn

Capricornii se simt cumva salvatorii echipelor în care lucrează. Și chiar și în timpul liber se oferă cumva să fie acolo, să scoată echipa la suprafață, să le ofere sfaturi. Și asta o fac prin consumul vieților personale. Cineva din anturajul Capricornului s-ar putea să-i reproșeze că este mai concentrat pe problemele de serviciu.

Citește și: Zodia care nu știe să rănească. Singurii nativi care nu știu ce este răzbunarea

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru prima jumătate a lunii decembrie 2023: Vărsător

Vărsătorii s-ar putea să aibă niște bani puși deoparte, niște economii pentru lucruri foarte clare pe care le-au de făcut, dar cum începe sezonul sărbătorilor au ispite din partea prietenilor care îi fac invitații de ultimă oră. Vărsătorul ajunge la concluzia că are o viață și trebuie să se distreze.

Citește și: Cum cucerești o femeie din zodia Pești. Ce trebuie să știi despre nativele acestei zodii

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru prima jumătate a lunii decembrie 2023: Pești

Pentru Pești, o întârziere a unei autorizații. Sunt niște dosare sau niște hârtii care nu vin la timp și e puțin nemulțumit că și-ar fi dorit să închidă anul cu toate aceste lucruri făcute și cumva să se apuce de la 1 ianuarie de treabă. Poate să fie vorba, de exemplu, despre o autorizație de construcție. Dar toate întârzierile astea sunt spre bine, îi oferă timp să pună cap la cap unele detalii care i-ar fi scăpat oricum. Adică nu e nimic întâmplător.

Foto: Captură YouTube/Vorbește Lumea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton