Cristina Demetrescu: „Pot să calculez până la moartea unui om ce se întâmplă cu el”. Previziuni pentru 2024 / Video

.

Cristina Demetrescu, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România, a făcut dezvăluiri uluitoare din cariera sa și legătura pe care o are cu astrologia. Aceasta a precizat că are harul de a intui când o persoană pățește ceva și chiar poate afla data morții altor oameni.

Invitată în emisiunea „În Oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, aceasta a dezvăluit că, de multe ori nu mai are nevoie să consulte astrograma pentru a ști ce îi așteaptă pe oameni în viitor. De asemenea, ea a făcut previziuni pentru anul 2024.

Cristina Demetrescu, despre astrologie

Cristina Demetrescu a explicat, în primul rând, conceptul de astrologie pe înțelesul tuturor.

„În primul rând, astrologia, pentru mine, este o vocație. Astrologia, din punctul meu de vedere, este cea mai complexă știință, care poate să răspundă la orice gen de problemă, cu considerentul ca astrologul respectiv trebuie să-și ia timpul, răbdarea, calculele după el și să studieze acea problemă. Se poate răspunde la absolut orice întrebare. La un moment dat, dacă vrei, astrologia poate fi o formă de divinație”, a explicat Cristina Demetrescu.

Aceasta a precizat că, deși este o persoană credincioasă, nu se dă în lături de la nicio luptă.

„Sunt o persoană credincioasă, dar si o persoană războinică. Când mă confrunt cu anumite lucruri și am participarea persoanei de lângă mine, adică nu simt ostilitate în fața unor situații care sunt foarte dificile, lupt cu ele. Nu mă uit la o problemă și o văd cum capătă un fel toxic, nociv, fără ca eu să iau atitudine”, a mai spus astrologul.

Mai mult, Cristina Demetrescu a dezvăluit că, de cele mai multe ori, nu are nevoie să consulte astrograma, întrucât simte imediat ce o așteptă pe o anumită persoană.

„Viteza asta a mea este imprimată și intuiției. Uneori văd sau simt mai repede decât citesc o astrogramă”, a afirmat ea.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu: Șase nativi își schimbă viața până la final de an. Cine sunt norocoșii zodiacului / Video

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu. Ce le așteaptă pe zodii în această toamnă. „Se schimbă axa vieții!”

Cum poate afla data morții unei persoane

Totodată, Cristina Demetrescu a explicat că un astrolog poate calcula data morții unei persoane și că, la un moment dat chiar i-a prezis moartea unei persoane. Totuși, nu mulți astrologi se încumetă să facă aceste calcule.

„Există o tehnică în astrologie, numită direcții primare, care este foarte complicată pentru că s-au pierdut foarte multe informații, foarte multe tabele. Astrologii tratează foarte superficial aceste lucruri. Pot să calculez până la moartea unui om ce se întâmplă cu el. Problema este că aceste lucruri sunt atât de complicate încât ele s-au pierdut în timp. Foarte puțini le fac. Există programe astrologice care calculează lucrurile de genul acesta. Dacă noi am avea răbdarea necesară să calculăm pentru fiecare persoană lucrul ăsta, dar eu nu cred că lucrurile astea ar trebui să se desfășoare așa. (…) Eu când fac anumite predicții nu îi spun asta. Eu îi calculez drumul optim în așa fel încât să ocolească un punct din acesta”, a afirmat Cristina Demetrescu.

Astrologul a povestit cum, o dată s-a enervat pe cineva care venise să îi ofere niște soluții, spunându-i că va muri dacă nu va renunța.

„Am avut cazuri în care am văzut că omul ăla moare. O singură dată m-am supărat foarte tare că nu mă înțelegeam cu persoana respectivă. Fiica dumneai era lângă mamă, eu nu am știut că este bolnavă, fata dădea nervos din picior neconvenindu-i soluția pe care i-o dădusem, de renunțare. Moartea este de multe ori egal cu renunțarea. Era vorba de un proces. Și în momentul în care îi dădeam soluția asta, fata era nervoasă, mama era derutată și la un moment dat am explodat. Și atunci am strigat, pur și simplu, vrei să mori? Persoana chiar a murit. Nu a renunțat, am aflat de la o altă persoană. Și m-a sunat după o perioadă, mi-a zis că persoana era bolnavă de cancer, nu a renunțat la proces, fata voia banii nu vedea logic. Evident, nerenunțând, mă duc la fund cu toată povestea asta”, a mai spus Cristina Demetrescu.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu pentru prima jumătate a lunii octombrie: „Se întorc roți karmice față de oamenii cărora le-am greșit”

Citește și: Horoscop 2024. Care vor fi cele mai bogate 5 zodii în anul care urmează

Previziuni pentru anul 2024

Tot în emisiunea lui Mihai Ghiță, Cristina Demetrescu a vorbit și despre ceea ce îi alteaptă pe români în anul 2024.

„Previziunile pentru români. Sunt oameni care se așteaptă să curgă lapte și miere. Dacă le spui că nu o să fie așa sau că sunt niște situații astrale care te pun la încercare, dar care te ajută și să te regăsești într-o oarecare măsură, oamenii aceia nu sunt centrați pe ce pot face ei. Predicțiile astrale și toată mișcarea acestor planete este ceva de care noi trebuie să ne folosim. Dar combinând-o cu viziunea noastră”, a spus Cristina Demetrescu.

Cât despre ceea ce se va întâmpla la nivelul zodiilor, Cristina a explicat că sunt anumite cicluri care se vor păstra și în 2024.

„Sunt cicluri care se vor păstra. Și Saturn în Pești, care este un trazit tenebros în viața fiecăruia dintre noi pentru că trebuie să folosim intuiția și trebuie să dăm aparențele la o parte – și dintr-o relație și din sănătatea noastră și din ce se întâmplă în jurul nostru. Se întâmplă lucruri pe care nu le înțelegem, nu le știm, nu le stăpânim. Doar că Peștele dă foarte multe semne pe care le putem interpreta. În prezent se ascund foarte multe lucruri de noi. Se poate la un moment dat să afli ceva, să descoperi ceva ce era acolo, dar nu am dat atenție”, a precizat astrologul.

„Destinul care se va păstra în continuare și e pe zodia Berbecului și care arată spre noi înșine, să nu așteptăm din alte părți idei, să acționăm cu foarte mult curaj”, a mai spus ea.

Sursă foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton