Cristina Demetrescu, horoscopul primei săptămâni a lunii iulie. Schimbări importante se anunță pentru patru zodii

.

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce au pregătit astrele pentru prima săptămână a lunii iulie. Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, astrologul a vorbit despre retrogradarea lui Neptun în Pești, dar și despre Luna Nouă în Rac.

Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru săptămâna 1-7 iulie

„În primul rând avem încă o retrogradare, că așa e acum primăvara, vară încep planetele să retrogradeze și este a 2-a planetă care retrogradează în zodia Pești. Este vorba de Neptun, chiar guvernatorul acestei zodii. Și poate că ar trebui să ne legăm doi săculeț cu nisip de fiecare picior în parte, să rămânem cu picioarele mai pe pământ. Să încercăm să nu ne autoiluzionăm, să nu luăm fiecare informație de bună, adică să încercăm să vedem ce se ascunde în spatele unei informații, pentru că pot apărea foarte multe erori de interpretare. Să nu ne jucăm așa cu energiile subtile cum le place tuturor. Neptun este de obicei bine dozat împreună cu Saturn. Ambele planete sunt retrograde în zodia Pești, deci noi trebuie să rămânem un pic ancorați”, a precizat Cristina Demetrescu la Vorbește Lumea.

Avem o un aspect frumos, săptămâna aceasta avem o Lună Nouă în zodia Rac, pe data de 6 iulie, care se va produce în conjuncție cu planeta Venus, care este micul noroc, micul benefic. Am putea să considerăm nu doar o săptămână bună, ci și o lună bună, de vreme ce lunație se produce împreună cu Venus și oamenii vor simți emoții noi, sentimente noi. Până la urmă, emoția ne aduce aminte că suntem vii, că trăim și cred că atât în dragoste, cât și în alte tipuri de alegeri, este foarte bine să ne ghidăm după ceea ce simțim, după emoție. Este cel mai bun ghid pe sistemul ne place, mergem mai departe, nu ne place, ne vedem fiecare de treaba noastră.

Mercur în zodia Leu ne punem situația să luăm decizii. Este o săptămână în care trebuie să ne hotărâm, ori la bal ori la spital, dar atenție, pentru că în viitor, deși trecem puțin de granițele acestei săptămâni, Mercur va retrograda și se va întoarce în această zodie.

Berbec

Pe 6 iulie avem o Lună Nouă în zodia Rac. Pentru Berbec înseamnă o înnoire în casă, în familie. Poate vrea să se mute, să schimbe ceva în casă sau să renoveze. De asemenea, poate să fie vorba despre un nou membru în familie.

Citește și: Horoscop iulie 2024. Neptun retrograd în Pești trezește zodiile la realitate. Luna Plină în Capricorn întărește niște decizii

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici 1- 7 iulie 2024. Cum încep zodiile a doua lună de vară și ce surprize le așteaptă

Taur

S-ar putea să le placă o mașină frumoasă și să li se pună pata pe ea. De asemenea, este o săptămână în care le vine pofta să se înscrie la cursuri legate de abilitățile lor, vocațiile lor: grădinărit, gătit, fotografie. De asemenea, se reiau unele discuții legate despre o casă de vacanță.


Gemeni

Energia bună este în plan financiar. Nu se îmbogățesc neapărat, dar este o perioadă în care vor face bani. Pot să vină bani din ideile lor, din premii. Fac bani din piatră seacă. Le merge mintea.

Rac

O săptămână foarte bună! Luna Nouă din zodia lor îi deconectează de la confuzie și oboseală. Vor avea idei noi și se bucură de o imagine bună și de credibilitate. Este foarte posibil să aibă un succes răsunător!

Leu

Se apucă de curățenie, fie în plan fizic, fie în plan subtil. Este posibil să arunce lucruri vechi din casă sau din subconștient, în urma unei terapii. Vor descoperi ceva ce părea uitat sau pierdut, deci se bucură.

Fecioară

Sunt prietenoase, au chef de întâlniri. Poate chiar ele sunt cele care reunesc anumite grupuri și organizează anumite întâlniri. Sunt foarte bune în organizare. Își deschid sufletul, nu față de prieteni, ci față de necunoscuți, dar se pot împrieteni. Se produce o chimie între o Fecioară și o persoană nouă, dispusă să asculte.

Balanță

Poate avea o reușită profesională și succes. Poate să devină un om cheie pentru comunitatea din care face parte, adică să devină un lider sau să se apuce să rezolve anumite probleme pentru comunitate din care face parte, pentru familie. De asemenea, s-ar putea să aibă noroc în relația cu autoritățile care au întârziat să le dea o autorizație. Are undă verde pe mai multe planuri! Este un mic noroc în viața lor.

Scorpion

E important să se reconecteze la sinele divin. Toate dorințele pe care le are în această perioadă ar trebui să treacă prin credință și biserică. Acolo este îngerul lor, micul lor noroc.


Săgetător

Simt nevoia să se adapteze permanent la noul din viața lor. Asta s-ar putea să-i epuizeze puțin în această perioadă. Au parte de proiecte mari și de o perioadă profitabilă. Trebuie să se focuseze pe ideile importante. Ideile profesionale și de viitor merită toate sacrificiile.

Citește și: Zodii care încep o nouă viață în iulie. Scapă de traumele trecutului, se vindecă, renasc

Citește și: Cele cinci zodii care se vor despărți până la finalul lunii iulie. Ce nativi vor suferi din dragoste

Capricorn

Atrag oamenii de partea lor. Au o perioadă foarte bună pentru aliați, pentru cei care le susțin cauzele și se bucură de împăcări. Ajung să-i convingă pe cei cu care au parteneriate. Chiar și soțiile lor sunt cooptate de ei în anumite proiecte. Au succes la dezbateri în această săptămână. E posibil să câștige și anumite procese.

Vărsător

Au o perioadă bună din punct de vedere medical. Au soluții noi. Se odihnesc, se relaxează, deci au o stare de bine. Din acest motiv, ei gândesc mai bine. Au idei creative din punct de vedere profesional.

Pești

Se pot îndrăgosti și pot afla de o sarcină, pot avea reușite prin copiii lor mai mari. Au idei interesante, creative, artistice. Ceilalți se pot distra. De asemenea, sportul este o modalitate prin care se pot elibera de anumite energii mai tensionate.

Sursă foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton