Cristina Demetrescu, horoscopul pentru prima jumătate a lunii iulie. Nativii Leu sunt prinși în jocuri periculoase, Peștii într-un tsunami emoțional

.

Cristina Demetrescu a făcut previziuni astrologice pentru nativii fiecărei zodii, pentru primele două săptămâni ale lunii iulie. Potrivit acesteia, Mercur a intrat pe zodia Rac, Soarele Mercur care e planeta comunicării, trece din registrul laturii raționale a planului mental în registrul emoțiilor.

În această perioadă, este posibil ca zodiile să se încarce cu diferite stări și să își dezvolte partea de comunicare. Vor fi două săptămâni mai emoționalet, înconjurate de nostalgie și de șantaj emoțional.

Cristina Demetrescu, previziuni pentru prima jumătate a lunii iulie

În prima jumătate a lunii iulie, nativii trebuie să acorde mai multă atenție emoțiilor, odihnei, somnului, relației cu sinele divin, potrivit Cristinei Demetrescu, care a făcut previziunile în emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV.

În această perioadă, Leul este prins în jocuri periculoase, foarte greu să îți dai seama ce este adevăr și ce este teatru, atât în dragoste, societate, la muncă cât și în plan politic.

Pe de altă parte, Racii sunt concentrați asupra casei, a familiei și patrimoniului.

Berbec

Berbecii vor avea o atenție sporită pe partea domestică, atât din punct de vedere administrativ cât și din punct de vedere emoțional. Fie că e vorba de tot felul de modificări, de aranjamente, acte, decoruri, desing de interior etc, dar este vorba și despre a lua legătura cu familia. Sunt mulți care sunt plecați și se gândesc să se întoarcă în țară, se gândesc cu nostalgie. Este bine ca Berbeci să aibă grijă de metabolismul lor, există niște factori interni emoționali.

Taur

Taurii pot face unele călătorii, unele drumuri, pot lua legătura cu membrii familiei, sau se duc unde îi cheamă sufletul. Pot rezolva unele acte, documente, poate își găsesc o casă sau o locație de vacanță. În mod temporar, sufletul lor simte că trebuie să fie într-un anumit loc, spune Cristina Demetrescu.

Gemeni

Emoția și intuiția îi ajută mult mai bine să înțeleagă ce să păstreze pentru ei și ce să lase cumva să plece de lângă ei și vorbim de relații, ocazii, care nu au lăsat Geamănul să aleagă. Vor face mai ușor alegeri.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici. Care sunt cele mai fidele zodii feminine

Citește și: Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are o săptămână de foc

Rac

Racii sunt energici, sunt dinamici, aleargă. S-ar putea să devină cam vorbăreți. Energia e de partea lor și își revin din punct de vedere energetic și medical. E posibil să simtă revigorare și să pună capăt unor probleme de sănătate.

Leu

Leii simt nevoia de protecție, fie că e vorba de protecția casei, a patrimoniului, dar și de protecția unor emoții pe care le au. Simt să îndepărteze de lângă ei oamenii care le sug energia, care nu îi înțeleg. E o perioadă de relaxare pentru lei și sunt mai secretoși, nu mai simt nevoia să le spună tuturor ce au ei pe suflet pentru că se simt neînțeleși. Trebuie să dea mai multă importanță odihnei.

Fecioară

Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, Fecioarele se implică prea mult emoțional într-o problemă a prietenilor, se încarcă cu anumite lucruri și s-ar putea să sară limita. Mai mult, consumă foarte multă energie și se pot lăsa influențați emoțional și pot acționa în defavoarea lor.

Balanță

Balanțele este bine să fie atente dacă au funcții de conducere sau când au de luat decizii importante pentru că în această perioadă este posibil să gândească emoțional și subiectiv. E o perioadă care le obosește.

Scorpion

Scorpionul poate face călătorii de suflet, se poate întâlni cu rude în afara granițelor țării. Poate să se gândească să își întemeieze o familie dincolo de granițele țării. Pentru ei e foarte importantă rugăciunea și conectarea la planul divin astfel încât să știe cel mai bine ce au de făcut, să aleagă calea corectă.

Citește și: Camelia Pătrășcanu, despre Saturn retrograd, evenimentul astrologic al momentului. Două zodii vor trece printr-o perioadă grea

Citește și: Horoscop chinezesc iulie 2023. Luna Caprei de Pământ aduce reușite pentru Maimuță și probleme sentimentale pentru Cocoș

Săgetător

Săgetătorii intră într-o perioadă în care nu ar trebui să so obosească foarte mult, energia este foarte slabă pentru ei atunci când Soarele trece prin zodia Rac. Este bine să își ia o vancață, un concediu, să nu cheltuie foarte mult, nici bani nici energie, să nu facă excese.

Capricorn

Capricornii au grupul de planete în zona relațiilor, a căsătoriei și aici apare un soi de șantaj emoțional cu două sensuri. Poate și Capricornul să fie prins la înghesuială, poate fi forțartă o căsătorie, pot fi forțate anumite evenimente. Capricornul are nevoie de înțelegere emoțională din partea celuilalt.

Vărsător

Vărsătorul poate să se încline spre zona creativă a profesiei, să se simtă mai fericit făcând alte lucruri. Are datorii față de familie, trebuie să își facă timp să își ajute părinții, dar să și angajeze pe cineva care să îl ajute la treburile domestice.

Pești

Pentru Pești planetele sunt foarte bine poziționate pentru că îi stimulează. S-ar putea să simtă emoție foarte mare, să se îndrăgostească. Acest tsunami emoțional al Peștilor, din această perioadă, s-ar putea să fie foarte agresiv și s-ar putea să piardă din cauza faptului că degajă emoția, care nu este foarte dozată, pe partener.

Sursă foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton