Cristina Demetrescu, horoscop 1-15 mai 2024. „Este o perioadă unică în an, de care trebuie să profite toată lumea!”

.

Cristina Demetrescu a făcut previziunile astrologice pentru prima jumătate a lunii mai și anunță surprize de proporții pentru toți nativii din zodiac.

Celebrul astrolog spune că va avea loc un eveniment astrologic important pe 8 mai, care ne va influneța în diverse moduri.

„În următoarele două săptămâni, Venus, care este planeta iubirii, intră în domiciliul său nocturn, în zodia Taurului, şi Marte intră în Berbec. Marele eveniment va fi o Lună Nouă în zodia Taur pe data de 8 mai. Prinde din urmă conjuncția Jupiter-Uranus, există o explozie astrală de energie fertilă în care fiecare sădește ce dorește și, la un moment dat, va culege roade pe termen scurt sau pe termen lung” – a explicat Cristina Demetrescu în emisiunea “Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Astrologul a ținut să sublinieze că începutul lunii mai este o perioadă unică în an, ceea ce urmează în aceste două săptămâni este un eveniment unic al lui 2024, această Lună Nouă pe zodia Taurului, cu Jupiter, cu Uranus este ceva de care ar trebui să profite toată lumea.

Haideți să descoperim ce se se va întâmpla cu zodiile în perioada următoare.

Horoscop 1-15 mai 2024 Cristina Demetrescu – Berbec

Marte intră în zodia Berbecului, iar acest nativ va fi foarte luptător, combativ, în sensul bun, nu mai așteaptă termene, nimic, pleacă la luptă și este foarte bine. Are ceva de făcut în această perioadă și poate fi și recompensat pentru lucrul acesta. Partea negativă este că este tentat să înceapă un război pentru nimic, pentru un lucru minor sau trecător.

Horoscop 1-15 mai 2024 Cristina Demetrescu – Taur

CONȚINUT VIDEO UNICA

Poate să le meargă atât de bine încât, în funcție de situații, își va atrage dușmani sau invidii. Este bine să fie mai discreți, dar trebuie să ne obișnuim că trece la nivelul următor. O mică recomandare pentru Tauri: să se ferească de răni în această perioadă, să nu se taie, să nu se înțepe.

Horoscop 1-15 mai 2024 Cristina Demetrescu – Gemeni

Nativii Gemeni pot avea o mică dispută, un mic conflict cu un prieten. Lărgind un pic tabloul, problema nu este niciodată grupul în care se află ei, ci localizarea acelei persoane, ce caută acolo. A venit momentul pentru Gemeni să facă niște pași înainte, e foarte important, mai ales că urmează Jupiter care intră în zodia Gemeni.

Citeşte şi: Zodii care flirtează cu oricine le iese în cale. Sunt cuceritorii horoscopului

Citeşte şi: Zodii tentate să strice prieteniile de o viață pentru o aventură. Se vor îndrăgosti de jumătatea celor mai buni amici

Citeşte şi: Horoscop Mihai Voropchievici, 29 aprilie – 5 mai. Vești extraordinare! Cel mai norocos nativ va aduce în viața lui lucruri la care doar visa!

Citeşte şi: Zodiile cărora li se vor îndeplini toate dorințele în mai. Ce noroc pe ele!

Horoscop 1-15 mai 2024 Cristina Demetrescu – Rac

Fac pași importanți din punct de vedere profesional cu curaj și apare un ajutor nesperat. Trebuie să aibă să vorbească despre ei, să aibă încredere în ei chiar și acolo unde nu mai există speranță. A valorifica acum o oportunitate îi poate repoziţiona pe Raci într-o altă galaxie, dar depinde de curajul lor.

Horoscop 1-15 mai 2024 Cristina Demetrescu – Leu

CONȚINUT VIDEO UNICA

Dacă nu se bucură de succes profesional, noroc, în momentul de faţă, înseamnă în trecut că nu au făcut virajul care trebuie. Nu este timpul pierut, trebuie să aibă grijă, să se ia după semnele primite. Să nu se aștepte la un rezultat imediat. Leii sunt ca nişte copii şi dacă nu primesc ceea ce vor ei, cum vor, cumva se supără și renunță.

Horoscop 1-15 mai 2024 Cristina Demetrescu – Fecioară

Pentru Fecioară există posibilitatea unor cheltuieli în perioada următoare, dar dacă ele se referă la investiții, sunt binevenite. Să nu dea bani împrumut, pentru că pot rămâne fără ei. Mai pot apărea mici pagube, dar acestea sunt doar amenzi de la Univers, pentru că bat pasul pe loc.

Horoscop 1-15 mai 2024 Cristina Demetrescu – Balanță

Ce este al lor, este pus deoparte. Ele au mult de recuperat, de valorificat, Universul vrea să le dea, tot aşteaptă, doar că ele s-ar putea să nu iasă din zona comoditate. Pentru aceste daruri, uneori trebuie să lupte, să intre într-un proces la propriu, se pot confrunta cu un mic conflict, dar nu vor să intre în aşa ceva. Au foarte mult de recuperat în această perioadă.

Horoscop 1-15 mai 2024 Cristina Demetrescu – Scorpion

CONȚINUT VIDEO UNICA

Previziunile nu sunt așa bune, aprent. Pot fi unele intervenții chirurgicale, pot apărea boli profesionale, un accident, dar toată povestea aceasta îi transformă în victimele perfecte şi pot avea de câștigat de pe urma acestei situații. Pot apărea răsturnări de situaţii şi pot obține bani din asigurări, despăgubiri, un concediu medical, iar cineva îngroapă securea războiului. Scorpionul profită de pe urma acestei perioade.

Horoscop 1-15 mai 2024 Cristina Demetrescu – Săgetător

Pe Săgetători, Marte în Berbec îi face foarte energici, mulți se apucă de sport, alții se apucă de cucerit. Pentru alții mai creativi este o perioadă epuizantă, dar din care rezultă ceva unic. Pot profita și valorifica din punct de vedere profesional această creativitate.

Horoscop 1-15 mai 2024 Cristina Demetrescu – Capricorn

S-ar putea ca tot balamucul să plece de la o mică avarie în casă, poate să fie vorba de o reparație, însă energiile se dau foarte mult peste cap. Pot apărea certuri în casă, au o mică euforie în această perioadă şi ceva îi ţine în loc. Probleme și între generații – tinerii vor să se distreze, părinții vor să îi responsabilizeze.

Horoscop 1-15 mai 2024 Cristina Demetrescu – Vărsător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Trebuie să fie atenți la comunicare. Au și ei energie foarte multă, dar pot face gafe, pot spune lucruri pe care să le regrete mai târziu. Atenție şi la volan, pentru că pot avea dorința de a conduce cu viteză, de la Marte în Berbec. Poate apărea riscul de accidente.

Horoscop 1-15 mai 2024 Cristina Demetrescu – Pești

Peștii pot învăța ceva în aceste două săptămâni, pot asculta pe cineva care le vorbește cu înțelepciune. Ei, la rândul lor, pot spune lucrurilor pe nume şi se pot elibera dintr-o relație toxică, chiar şi cu riscul de a pierde bani.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton