Cinci zodii în lacrimi la finalul lunii martie 2024. Urmează o perioadă dificilă pentru acești nativi

.

Astrele au surprize neplăcute pentru câteva semne zodiacale luna aceasta. Se rup relații, cineva este obligat să-și schimbe locul de muncă, depresia și anxietatea sunt la ordinea zilei, iar zilele negre par să nu se mai termine. Haideți să vedem pentru ce zodii urmează o perioadă dificilă.

Berbec

Primăvara a început cu multe supărări pentru nativul Berbec, care mai are puțin și clachează din cauza tensiunilor și a încărcăturii emoționale negative pe care le experimentează. Orice ar face, nu reuseșc ducă la bun sfârșit planurile și nimic nu li se concretizează. Și pentru că un necaz nu vine niciodată singur, vor avea și cheltuieli mari, neprevăzute din cauza unor probleme de sănătate ale unui membru al familiei.

Taur

Taurul va fi puternic afectat de mutările astrale în martie. Apar complicații în diverse situații prin care trec, ce vor veni cu consecințe grave în viața lor. Cuprinși de panică și simțindu-se incapabili să mai facă față provocărilor, vor claca. Nu este momentul să devină impulsivi din cauza stresului, dar nici nu trebuie să cadă în extrema renunțării la a mai încerca să-și revină. Cu răbdare și tact, vor trece, în cele din urmă, peste toate.

Leu

Leul va trece printr-o grea încercare în martie. Simt că nu își mai găsesc sesnul în viață, după ce vor primim unele vești foarte dureroase legate de cineva drag din viața lor. Pentru că nu pot face nimic pentru a schimba cursul situației delicate prin care trec, Leul va cădea într-o depresie profundă, din care nu va putea ieși fără ajutorul apropiaților.

Citeşte şi: Zodii care vor primi o palmă grea de la viață în martie

Citeşte şi: Zodiile norocoase în dragoste în martie 2024, în horoscopul chinezesc. Acești nativi își vor întâlni sufletul pereche

Citeşte şi: Top 6 zodii de încredere pe care te poți baza oricând

Citeşte şi: Top 7 zodii de bărbați posesivi. Nu pot fi parteneri de cursă lungă într-o relație

Fecioară

Fecioara se va lovi de mari probleme pe plan profesional în perioada următoare. Din cauza unor schimbări ce vor fi anunțate de superiori, vor fi foarte nemulțumite și lipsite de motivație pentru a mai continua să profeseze în acel loc. Poate este timpul să înceapă să își găsească o altă profesie, într-un domeniu nou. Deși nu suportă schimbărea, Universul îi așteatpă cu o surpriză plăcută dacă au curaj să o facă.

Capricorn

Capricornul va experimenta o perioadă dificilă în matie pe plan personal. Suprizele neplăcute apar în relația de cuplu, când vor descoperi că persoana împreună cu care și-a împărțit ultimii ani de viață îi înșală. Durerea și dezamăgirea sunt atât de mari, încât vor simți că lume li s-a sfârșit și că tot ce a construit cu și pentru partener/parteneră a fost în zadar.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton