Cele mai periculoase semne zodiacale. Te lovesc când te aștepți mai puțin și dau unde doare mai tare

.

Fiecare nativ din zodiac are capacitatea de a fi amenințător și de a deveni agresiv dacă îl provoci. Dar sunt unele semne zodiacale mai periculoase ca altele, care recurg la strategii de atac și răzbunare foarte violente. Iată care sunt nativii periculoși ai zodiacului, care te pot ataca atunci când te aștepți mai puțin dacă le-ai greșit.

Berbec

Dacă l-ai călcat pe bătături, Berbecul își va pierde firea pe loc și va răbufni de furie. Fiind condus de Marte, Berbecul se manifestă agresiv dacă este amenințat. Este un căutător de senzații tari și când atacă, o face folosindu-se de toate mijlocele pentru a avea certitudinea că nu pierde lupta. Când Berbecul este într-o dispoziție proastă, nu te poți înțelege cu ei și orice discuție se transformă, inevitabil, într-un scandal monstru.

Izbucnirile Berbecului sunt înspăimântătoare. Când sunt supărați, ridică tonul și spun lucruri dureroase pe care mai apoi le regretă.

Gemeni

Pare mereu dificil să ai încredere în Gemeni. Sunt comunicatori excelenți și prieteni grozavi. Dar personalitatea lor dinamică, în continuă schimbare, și tendința de a bârfi scot la iveală latura lor întunecată. Cel mai bine este să eviți să-i spui secrete Gemenilor, pentru că sunt șanse mici ca dezvăluirile tale personale să rămână doar pentru ei. În plus, dacă se simt amenințați sau neîndreptățiți, nu vor ezita să te saboteze ceea ce știu despre tine.

Rac

Acest nativ se folosește de emoții pentru a manipula. Prin definiție, Racul este amabil, sensibil și are instincte extraordinare atunci când vine vorba de a avea grijă de nevoile oamenilor. Cu toate acestea, dacă se simte ignorat, poate transforma aceste trăsături în arme periculoase și poate deveni sufocant și deranjant.

Cel mai comun instrument de manipulare al Racului este victimizarea. Adesea își vor folosi dragostea ca monedă de schimb în comentarii de genul „Dacă m-ai iubi cu adevărat, ai face asta…” sau „Bănuiesc că pur și simplu nu mă iubești., de nu vrei să…”

Citeşte şi: De ce să te fereşti de un Scorpion. 4 motive pentru care nu ai vrea să superi acești nativi

Citeşte şi: Neti Sandu, previziuni pentru începutul primăverii. Soarele din Pești poate crea probleme cu inima și cu circulația

Citeşte şi: Horoscop martie 2024 cu Camelia Pătrășcanu. Capricornilor le zboară banii din buzunare, Săgetătorii trebuie să-și măsoare cuvintele / Video

Citeşte și: Zodii care primesc vești extraordinare în martie 2024. Ele încep primăvara cu dreptul!

Scorpion

Scorpionul se numără printre nativii periculoși ai zodiacului. Fiind un semn de apă fix, Scorpionul simte lucrurile  în profunzimea lor și nu există pentru el jumătăți de măsură.  Pentru ei, este totul sau nimic – iubire sau ură. Scorpionul este o fire calculată și capabilă să se răzbune când ți-e lumea mai dragă, dacă îi greșești. „Înțepăturile” Scorpionului sunt adesea lente și dureroase. Când un Scorpion lovește, se folosește de strategii care rănesc în timp, nu pe moment, cum ar fi răspândirea unor zvonuri ce îți poate afecta statutul social.

Vărsător

Este maestrul jocurilor minții. Semn de aer fix, Vărsătorul iubește activitățile intelectuale. Sunt jucăuși și au simțul umorului grozav. Cu toate acestea, uneori, curiozitatea lor morbidă îi face să-și folosi punctele forte pentru a-i provoca mental pe ceilalți, doar așa, de amuzament.

Comunicarea directă este cea mai bună modalitate de a liniști un Vărsător pus pe răutăți. Cum nu le place confruntare directă, probabil că vor face un pas înapoi.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton