Cele mai ghinioniste luni din 2024 pentru zodii. Toți nativii vor avea probleme!

.

Toată lumea este entuziasmată și nerăbdătoare să vadă ce aduce Anul Nou. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care 2023 nu a fost un an așa cum și-au dorit și se întreabă acum dacă astrele le rezervă ceva mai bun și mai frumos în 2024.

Iar astăzi vorbim despre surprizele neplăcute pe care le vom avea în anul care urmează. Haideți să descoperim care este cea mai ghinionistă lună din an, în funcție de zodie.

Berbec

Iulie

Cea mai mare problemă a ta va fi Mercur Retrograd la începutul acestei luni de vară. Va aduce o mulțime de tensiuni și conflicte în viața ta și nu vei putea scăpa de aceste necazuri atât de ușor.

De obicei, vara aduce fericire și relaxare, dar vei experimenta o parte întunecată a acestei luni, pe care nu ai mai văzut-o până acum.

Taur

Decembrie

Este luna sărbătorilor, dar anul acesta nu prea trebuie să te aștepți la surprize plăcute.

Va fi o perioadă plină de provocări emoționale pentru aproape toată lumea, iar tu vei resimți acest lucru mai rău ca toți ceilalți.

Relațiile tale cu alte persoane, atât cele romantice, cât și cele prietenoase, vor cauza multe probleme. Și nu vei avea puterea de a le gestiona. Grijă mare și la sănătate în decembrie.

Gemeni

Februarie

Anxietatea și tendința de a exagera în toate vor atinge nivelul maxim în această lună. Luarea deciziilor în februarie 2024 nu va fi o sarcină ușoară pentru tine.

De obicei, ești foarte predispus la manipulare și este foarte ușor să-ți schimbi planurile rapid, fără să te gândești la consecințe. Din păcate, Universul va fi împotriva ta în februarie.

Rac

Martie

Problemele tale cele mai mari vor fi cauzate de Mercur retrograd în Pești, care  va transforma luna martie într-o lună infernală.

Dacă ai avut noroc în dragoste până acum, în martie situația se va schimba radical. Și nu în bine.

 Mai bine eviți întâlnirile de orice fel și încercările de a-ți face o relație nouă.

Leu 

Iulie

Tocmai acum s-a nimerit să vină veștile proaste, în luna în care îți sărbătorești ziua de naștere.

Nu este chiar plăcut să afli că vor fi probleme chiar în luna în care te-ai născut, dar măcar e mai bine să știi de asta ca să te poți pregăti pentru ce va fi mai rău.

Mercur Retrograd va crea un adevărat haos în viața ta și este important să nu își pierzi cumpătul. Situațiile neplăcute vor fi, în special, la locul de muncă.

Fecioară

Martie

Mercur retrograd va da peste cap planurile tuturor. Unii vor fi loviți mai greu, iar alții mai ușor.

Tu nu ești chiar atât de norocos să treci prin această lună. Cu siguranță o să îți faci mai multe griji din cauza unor situații neprevăzute, pe care nu le vei putea controla. Va trebui să muncești de două ori mai mult ca ceilalți pentru ceva ce vrei să obții. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de relații. Nu-ți lăsa frustrările să te controleze!

Balanță

Februarie

Prezența lui Pluto va avea un efect negativ asupra ta la începutul anului. De aceea, februarie este luna crizei pentru tine. Problemele tale nu vor fi legate de dragoste și nici de alte tipuri de relație.

Luptele mari se vor da în interiorul tău. Iar schimbările de dispoziție te vor scoate din sărite.

Deși vei căuta cu disperare răspunsuri, nu le vei găsi. Mai bine aștepți cu calm să treacă această perioadă neagră.

Scorpion

Iulie

La fel ca și alte semne ale zodiacului, și Scorpionul întâmpină dificultăți în luna iulie.

Nu-ți pierde clamul, pentru că aceasta este singura perioadă proastă pe care o vei avea până la următorul An Nou.

Întregul 2024 va fi grozav, cu excepția lui iulie. Încearcă să supraviețuiești și nu lăsa pe nimeni să te provoace fără vreun motiv. Trebuie să eviți certurile și conflictele, pe cât posibil.

Săgetător

Aprilie

Viața ta privată va avea de suferit și vor apărea situații neprevăzute în cuplu, din care nu vei putea ieși cu bine.

Problemele vor apărea și în sfera financiară a vieții tale. Așa că trebuie să ai grijă în ce investești banii luna aceasta, cât și cum îi cheltuiești.

Capricorn

Martie

Deși acesta va fi anul tău, luna martie cu siguranță nu va fi una bună pentru tine.

Mercur Retrograd este principalul responsabil pentru necazurile tale. Și cele mai mari probleme vor apărea în abilitatea ta de comunicare.

Cumva, nu vei putea explica oamenilor ce gândești și ce vrei, tocmai tu, care erai un comunicator excelent! Situația îți va aduce frustrări și mâhnire.

Vărsător

Iulie

Iulie este cea mai tristă lună din acest an pentru multe semne zodiacale, iar tu ești una dintre ele.

Spre deosebire de alte zodii, problemele tale vor fi strict legate de dragoste. Relația ta – dacă ești într-una – se va confrunta cu unele probleme serioase.

Încearcă să eviți acest lucru și întreabă-te dacă nu cumva tu ești rădăcina problemelor din relație.

Pești

Martie

Pentru tine, prezența lui Jupiter va avea consecințe negative asupra vieții personale, așa cum va avea și pentru alte semne zodiacale.

Dar problemele tale nu vor fi legate atât de relație, cât de bani.

Nu te grăbi să iei decizii pe plan financiar. Trebuie să ai răbdare și să aștepți perioada mai bună a anului, care este toamna.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton