Cea mai mare durere a zodiei Gemeni. Blestemul care îi urmărește toată viața pe nativi

.

Persoanele născute sub semnul Gemeni trebuie să știe că această zodie este un semn masculin, de aer, intelectual, cu mari abilități de comunicare, gregar, sociabil. Blestemul acestei zodii, prin prisma acestor mari calități pe care le poartă cu sine, este singurătatea.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Semnul Gemenilor este un semn puternic, mental, comunicativ, rațional. Alături de Balanță, zodia Gemeni se pricepe cel mai bine la a transmite mesajul, indiferent de pregătirea, contextul social al destinatarului.

Cea mai mare durere a zodiei Gemeni

Planeta care guvernează semnul Gemeni este planeta Mercur, planeta care încurajează spritiul oratoric, diplomația, creativitatea, dar și superficialitatea și tendința de a păcăli.

Pe cât de bine și repede comunică nativul în Gemeni pe atât de greu se atașează de cineva. Tot timpul în mișcare, fire dinamică, nu-și găsește niciodată locul, este în permanentă căutare, nu reușește să se stabilească pentru o perioadă prea lungă de timp undeva. Este omul începutului, înnebunit după prima parte a unei relații, a unei povești, de care ajunge să se plictisească foarte repede.

Citește și: Cea mai mare durere a zodiei Fecioară

Trece mai departe fără să sufere prea tare, lasă în urmă persoana iubită, prieteni pentru care jurai că ar băga mâna în foc, chiar familie. ”Viciul” lui este nestatornicia, iar asta îl face, la un moment, să-și regrete alegerile, să-și blameze dinamismul, să-și dorească să se întoarcă în timp, să schimbe totul.

Citește și: Opt motive pentru care ar trebui să te cuplezi cu un nativ din zodia Fecioară

De aceea, marea durere din sufletul nativului în Gemeni este singurătatea, cruce pe care o poartă toată viața, cruce pe care la început o vede ca pe un privilegiu, ca pe un beneficiu, ca pe un bun de care alții nu au parte. Se bucură și face paradă de singurătatea lui, pentru că așa înțelege nativul în Gemeni că este independent.

Însă, când regretele se adună, vin și norii de furtună în suflet. Pentru că simte nevoia să aibă lângă el pe cineva, pentru că la un moment dat simte nevoia să spargă barierele comunicării superficiale de care s-a înconjurat o viață și să poarte o conversație profundă cu cineva care să-i înțeleagă apăsările. Pentru că vrea și tăcere, într-un anumit punct al vieții sale, iar atunci când nu spune nimic, vrea să fie crezut, dorit, compătimit, iubit. Așa, fără cuvinte. Este paradoxul sub care va trăi toată viața nativul acestui semn zodiacal.

Care sunt caracteristicile nativilor acestei zodii

Deși sunt persoane singuratice, nativii născuți sub zodia Gemeni au o mulțime de caracteristici.

Sunt comunicativi: Gemenii sunt cunoscuți pentru abilitățile lor excelente de comunicare. Sunt deschiși la dialog, pot fi conversaționali și au un farmec natural care îi ajută să se conecteze cu oamenii.

Citește și: Zodii care au mereu noroc. Universul este întotdeauna de partea lor

Citește și: Zodiile şi celebritatea. Cât de cunoscut poți ajunge, în funcție de zodie

Curioși: Au o dorință puternică de a învăța și de a descoperi lucruri noi. Sunt întotdeauna în căutarea de cunoștințe și experiențe noi, ceea ce îi face adesea persoane interesante.

Versatili: Cei din zodia Gemeni au capacitatea de a se adapta ușor la diferite situații și interese. Sunt flexibili și deschiși la noi idei și provocări.

Adesea indeciși: Datorită curiozității și dorinței de a explora opțiuni multiple, nativii Gemeni pot avea tendința de a fi indeciși. Pot să ezite în luarea deciziilor și să analizeze adesea toate opțiunile disponibile.

Umor: Pot fi foarte amuzanți și pot aprecia umorul. Au un spirit jovial și pot aduce bucurie în viața celor din jur.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton