Ce cred zodiile despre fostele relații

.

Unele foste relații sunt mai ușor de uitat, altele mai greu sau de-a dreptul imposibil. Și zodiile au un model după care se mulează când vine vorba de fostele relații, relațiile care nu au mers din diverse motive. Citește mai departe cum reacționează și cum gândesc zodiile după o relație nereușită.

Citește și Horoscopul zilnic

Berbecul nu se gândește la trecut pentru că viața lui este pe repede înainte. Contează acum și mâine. Un Berbec va putea uita repede o fostă iubire dacă va găsi pe cineva care să-i împărtășească nebunia de a trăi viața la viteză mare.

Taurul va accepta cu greu sfârșitul unei relații și va uita cu greu fostele iubiri. Dacă iubești un Taur care încă se mai gândește la fosta/fostul ai răbdare, va uita.

Gemenii au un trecut foarte învolburat, așa că nu vei știi la ce să te aștepți. Va putea uita trecutul dacă va putea să-ți împărtășească angoasele și frustrările cu care a rămas după o relație eșuată. Se va aștepta să faci și tu la fel.

Racul este zodia care trăiește în trecut așa că va veni un pachet mare de relații nereușite. Vor avea mereu momente în care își vor aduce aminte de un moment plăcut, de o melodie și vor ofta adânc. Pur și simplu nu vor trece niciodată peste despărțiri.

Leul nu se desparte așa ușor de oameni. Dacă s-a despărțit de cineva, îl va păstra ca prieten la curtea regală. Dacă te deranjează faptul că ține legătura cu fostele relații nu va conta pentru el.

Fecioara crede că fostele relații sunt bune pentru a analiza psihologia umană. Nu-ți fă griji, nu mai e loc de afecțiune, când închide un capitol acesta rămâne închis.

Balanța păstrează în gând fostele relații ca pe bijuterii rare sau manuscrise vechi. Va păstra legătura doar cu cei/ cele care merită. Nu mai e vorba de iubire sau potențial de reaprindere a flacării, ci doar un obicei de colecționare.

Scorpionul are un punct slab: fostele tale relații. Va încerca să-ți umilească fostele tale alegeri. Singura dragoste pe care o meriți este cea a Scorpionului. Dacă ești geloasă pe trecutul lui, nu ai de ce. Este la fel de critic cu fostele lui relații.

Săgetătorul nu are prea multe relații de lungă durată, așa că nu va ajunge să țină pică nimănui. Nu sunt ființe prea sigure emoțional, așa că singura modalitate de a-i ține aproape este să-i lași liberi.

Capricornul nu va dezvălui nimic din fostele sale relații. Nici torturat nu va da nimic din casă. E doar trecut pentru ei și nu vor deschide acel capitol. Atât timp cât este lângă tine, va rămâne lângă tine.

Vărsătorul va ține mereu fostele iubiri aproape de el. El este salvatorul zodiacului. Dacă o fostă dragoste bate la ușă și cere ajutor, va lăsa totul și va ajuta.

Peștele va da vina pe ceilalți când vine vorba de fostele sale relații. Dacă a ales să fie cu tine înseamnă ca inima lui s-a vindecat și va da totul pentru noua relație.

Sursa foto: 123rf

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton