Zodiacul amerindian – ce animal ești și ce spune acest lucru despre tine

.

Zodiacul amerindian sau zodiacul nativ american, este o tradiție ancestrală a popoarelor amerindiene care a fost transmisă de-a lungul generațiilor. Acest zodiac se bazează pe credința că fiecare individ este asociat cu un animal specific în funcție de data sa de naștere și că acest animal îi influențează personalitatea și destinul. În acest text, vom explora semnificația acestor animale în horoscopul amerindian și ce spune acest lucru despre cei care le reprezintă.

Semnele zodiacale din horoscopul occidental au corespondente, fiecare în parte, în astrogramele altor culturi, cum ar fi cea amerindiană.

Iată ce reprezintă simbolul tău și ce semnificație are în zodiacul amerindian!

Zodiacul amerindian – Berbec – Acvila

Ca semn zodiacal, acvila este extrem de agilă și născută să conducă. La fel cum ne face să o privim cu zboară pe cer, în plan astrolologic reprezentanții celorlalte zodii privesc cu admirație spre acvilă și le apreciază calitatea de lider. Sunt firi care nu oferă foarte mult din punct de vedere afectiv, iar uneori pot fi intolerante și nerăbdătoare.

Persoanele născute sub semnul Acvilei sunt intuitive și profunde. Sunt adesea în căutarea înțelegerii profunde a vieții și a semnificației acesteia. Acvila simbolizează eliberarea de constrângeri și viziunea asupra lucrurilor în ansamblul lor. Cei cu acest semn au tendința de a fi foarte protectori față de cei dragi și sunt capabili să vadă dincolo de aparențe.

Taur – Castor

Castorul este strategul horoscopului amerindian. Fac planuri, pun la cale strategii, sunt înțelepți, muncitori, minți sclipitoare, dar pot fi și posesivi și irascibili.

Cei născuți sub semnul Castorului sunt cunoscuți pentru inteligența lor și abilitățile lor practice. Sunt muncitori și foarte pricepuți în a face lucruri practice. Castorul simbolizează construcția și adaptarea la mediu. Acești oameni sunt adesea inventivi și au capacitatea de a construi o bază solidă pentru ei înșiși și pentru cei dragi.

Citește și Horoscopul ţigănesc: Cu cine te potriveşti în pat, în funcţie de zodie

Gemeni – Căprioara

Nu o întrece nimeni în rapiditate și este o sursă de inspirație. Căprioara are un simț al umorului pe gustul tuturor, motiv pentru care leagă numeroase prietenii. Sunt conștiente de realitatea înconjurătoare, însă pot fi capricioase și prea preocupate de sine.

Rac – Ciocănitoarea

Ciocănitoarea este cel mai grijuliu reprezentant al zodiacului amerindian. Sunt empatice, știu să asculte și deseori renunță la propriile idei, deși sunt mai bune, și le aplică pe ale altora, doar pentru a împăca pe toată lumea. Sunt părinți și parteneri ideali și sunt plini de resurse. Uneori, ciocănitoarea poate fi încăpățânată, se poate enerva ușor, poate deveni geloasă și posesivă.

Citește și Horoscop: Ce flori să dăruieşti în funcţie de zodie

Leu – Somon

Somonul este inteligent, creativ și are o personalitate electrizantă. Sunt prin natura lor optimiști și se entuziasmează din orice, iar pofta lor de viață este contagioasă. Au nevoie să-și traseze obiective mărețe, altfel tind să devină egocentrici și depresivi.

Fecioara – Urs

Taciturn și pragmatic, ursul devine o forță pe care nu o poți ignora atunci când este provocat. Sunt parteneri de afaceri excelenți și de cele mai multe ori sunt vocea rațiunii în familie sau în grupul de prieteni. Ursul este tolerant și răbdător, însă are și el limitele lui.

Citește și Cum să te îmbraci în funcţie de zodie. Vezi ce recomandă horoscopul

Cei născuți sub semnul Ursului sunt cunoscuți pentru forța și stabilitatea lor. Sunt persoane puternice, pline de determinare și încrezătoare în propriile capacități. Ursul simbolizează înțelepciunea și capacitatea de a lua decizii bine gândite. Persoanele cu acest semn au tendința de a fi practice și de a oferi sprijin și protecție celor din jur.

Balanță – Corb

Cu un șarm înnăscut, corbul este iubit de toată lumea. Este o persoană care știe să facă afaceri, extrem de agilă. Corbul știe calea spre a obține ceea ce-și dorește și este extrem de sociabil. Sunt persoane care se adaptează repede și tind să imite comportamente sau activități care li se par lor inteligente.

Scorpion – Șarpe

Șarpele este cel mai spiritual reprezentant al zodiacului amerindian. Dotat cu înțelepciune, șarpele este conectat la tot ceea ce se întâmplă atât în lumea noastră, materială, cât și în cea de dincolo. Sunt respectați pentru calitățile de care dau dovadă în lumea medical, dar și în cea a șamanilor, conform zodiacului amerindian.

Citește și Horoscopul extraterestru: Află-ţi numele secret, în funcţie de zodie

Persoanele născute sub semnul Șarpelui sunt analitice și strategice. Sunt foarte atente la detalii și au o capacitate deosebită de a rezolva problemele. Șarpele simbolizează transformarea și regenerarea, iar cei cu acest semn au tendința de a se reinventa în viață și de a căuta mereu îmbunătățirea.

Săgetător – Bufnița

Bufnita este greu de doborât, este o fire caldă și tolerantă. Se înverșunează dacă este provocată și pregătită să riposteze cu toate forțele într-o astfel de situație. Pot fi în aceeași măsură inteligente, dar și nesăbuite.

Cei născuți sub semnul Bufniței sunt cunoscuți pentru intuiția lor și capacitatea de a vedea lucrurile din multiple perspective. Sunt foarte echilibrați și au abilități puternice în relaționare. Bufnița simbolizează înțelepciunea și învățarea prin experiență. Acești oameni sunt adesea armonioși și pot fi mediatori talentați în conflicte.

Capricorn – Gâsca

Gâsca este simbolul păcii. Au o pronire nativă de a reuși în tot ceea ce-și propun, iar dacă dau greș nu pot trece deloc bine peste un astfel de eșec. Sunt multitalentate, creative și extrem de motivate.

Citește și Vezi ce zodie eşti în horoscopul arboricol!

Vărsător – Vidra

Vidra este ciudată, excentrică, alunecoasă și capricioasă. De cele mai multe ori pot fi greu de înțeles, au un mod unic de a privi lucrurile, motiv pentru care pot găsi soluții ingenioase, pe care alții nu le pot oferi. Vidra este curajoasă, onestă și empatică.

Cei născuți sub semnul Vidrei în horoscopul amerindian sunt jucăuși și plini de umor. Sunt adesea creativi și au abilități de comunicare excelente. Vidra simbolizează jucăria și învățarea prin joc. Acești oameni au tendința de a aborda viața cu optimism și de a aduce bucurie celor din jur.

Pești – Lupul

Zodiacul amerindian spune că Lupul este misterios, pasional și de cele mai multe ori instabil emoțional. Înțeleg lumea așa cum alții nu o fac, sunt buni ascultători și observatori, însă pentru mulți sunt greu de descifrat și rămân o enigmă.

Citește și Ce vin să bei în funcție de zodie

Sunt pasionali, independenți și plini de energie. Lupii sunt cunoscuți pentru curajul lor și pentru capacitatea de a-și urma propria cale, fără să fie influențați de alții. Sunt, de asemenea, foarte loiali și protejează cu fermitate pe cei dragi. Personalitatea lor puternică și energică îi face adesea să iasă în evidență în multe aspecte ale vieții.

Este important să rețineți că horoscopul amerindian este o tradiție culturală și spirituală și nu trebuie luat ca o previziune strictă sau ca o bază pentru luarea deciziilor importante în viață. Cu toate acestea, poate oferi o perspectivă interesantă asupra trăsăturilor de personalitate și a potențialului fiecărei persoane. În cele din urmă, suntem cu toții unici și influența noastră asupra vieții noastre este rezultatul unui amestec complex de factori, inclusiv educația, experiențele de viață și alegerile personale.

Foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton