Cât timp îți poartă pică zodiile

.
Astrele ne conduc viețile și adesea ne fac să fim mai răi sau mai răzbunători, fără ca noi să ne putem împotrivi. Vezi cât timp îți poartă pică zodiile.

4 zodii care nu uită și nu iartă niciodată

Taur

Spre deosebire de berbeci, taurii sunt foarte ciudoși și te țin minte toată viața dacă ai călcat strâmb. Cel mai rău este dacă îi înșeli și dacă îi dezamăgești, dar oricum, nu iartă și nu uită niciodată ce le-ai făcut.

Leu

Leii sunt firi mândre și orgoliul lor este ușor de rănit. Dacă le-ai greșit cu ceva, dacă i-ai mințit, sau mai ales dacă le-ai făcut rău când ei au fost pentru o secundă vulnerabili, vor ține minte toată viața ofensa adusă. Adică nativii acestei zodii poartă pică zeci de ani.

Scorpion

Dacă ar putea să se răzbune și în următoarele trei vieți pentru o greșeală de-a ta, oricât de minoră, scorpionii s-ar reîncarna numai pentru acest scop. Dacă le-ai călcat pe coadă, trebuie să te aștepți să-ți poarte pică o eternitate.

Capricorn

Dacă i-ai greșit unui capricorn, nici să nu te chinui să-i mai ceri iertare, mai bine fugi departe, te muți în altă țară și îți schimbi numele. Lăsând gluma la o parte, capricornii nu te vor ierta niciodată, așa că mai bine îți iei gândul de la izbăvire.

Cât timp îți poartă pică celelalte zodii

Berbec

Berbecii se aprind repede, dar uită și mai repede. Astfel, dacă i-ai greșit cu ceva berbecului, poți să stai liniștit. Dacă nu există circumstanțe agravante, berbecul uită de supărare în maxim 24 de ore.

Gemeni

Gemenii sunt chiar ei niște oameni… fluizi și nu se dau în lături de la tot felul de lucruri care supără persoanele dragi. Cu alte cuvinte, greșesc atât de des încât nu are rost să se supere pe tine. Îți poartă pică cel mult 30 de secunde, după care caută metode să se răzbune.

Rac

Racii nu sunt răzbunători, dar nu uită toată viața dacă le-ai frânt inima. Cu restul greșelilor sunt mai blânzi, dar suferă ani de zile și îți scot ochii ori de câte ori se iscă un nou scandal, ceartă, sau dacă ceva sau cineva le amintește evenimentul.

Fecioară

Fecioarele nu sunt foarte răzbunătoare, dar nici nu iartă fără să ceară nimic în schimb. Așa critici cum sunt, fecioarele sunt experte în scosul ochilor și reproșuri sub formă de glume acide. Cât despre purtat pică, poate dura luni de zile în cazul lor.

Balanţă

Balanțele sunt foarte sensibile pe dinăuntru, dar marele lor noroc este că sunt atât de temătoare, încât foarte puține persoane chiar ajung atât de aproape. În general, balanțele nu poartă pică mai mult de o secundă, dar trebuie să ai grijă să nu sari calul.

Săgetător

Norocul cel mai mare cu săgetătorii este că au mereu atâtea de făcut și atâtea planuri care implică multe persoane, încât nu este rentabil pentru ei să poarte pică cuiva prea mult timp. Dacă ai greșit rău cu ceva sau i-ai dezamăgit tare, săgetătorii poartă pică maxim două-trei zile, apoi își văd de treabă.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt răzbunători, dar suferă mult când cineva le face rău. Nici măcar nu contează dacă i-ai greșit intenționat, sau dacă i-ai făcut rău fără să vrei, vărsătorul îți va purta pică cel puțin un an pentru așa ispravă.

Peşti

Deși sensibili, peștii sunt obișnuiți să fie dezamăgiți și răniți, astfel că nu țin pică mai mult de o lună. Oricât de tare le-ai greși, nativii acestei zodii vor ierta relativ repede greșelile și te vor iubi din nou, fără condiții și pretenții.

Sursa foto – Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton