Cariera ideală, în funcție de zodie. Ce job i se potrivește fiecărui nativ

.

Erudera.com, o platformă globală de învățământ superior, a făcut echipă cu Terrie Regent, expert în astrologie, pentru a ghida fiecare semn zodiacal în alegerea carierei ideale. Care este cariera ideală în funcție de zodie?

„Zodiile oferă o perspectivă asupra personalității, punctelor forte și slăbiciunilor noastre, permițându-ne să alegem o carieră care să ne împlinească. Alegerea unei cariere într-un domeniu care se aliniază cu zodia noastră ne poate ajuta să excelăm și să ne atingem obiectivele”, a declarat Terrie Regent, potrivit Express.co.uk.

Ce carieră ți se potrivește, în funcție de zodie

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

„Ca lideri înnăscuți, Berbecii sunt grozavi când vine vorba de a prelua conducerea și de a lua decizii. Pasiunea și determinarea lor îi fac potriviți pentru cariere în management, antreprenoriat sau orice altceva care necesită asumarea de riscuri”, a declarat astrologul Terrie Regent. Urmarea unei cariere în afaceri, management sau antreprenoriat ar fi o alegere ideală pentru un Berbec, spune acesta.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

„Taurii sunt recunoscuți pentru caracterul practic, răbdarea și fiabilitatea lor”, a notat astrologul. Excelează în cariere care necesită atenție la detalii și o abordare metodică, cum ar fi contabilitate, finanțe, inginerie sau chiar arhitectură.

Citește și: Nativii din zodiac care primesc binecuvântarea Universului în august. Lor le va merge totul ca pe roate. Ce noroc!

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

„Gemenii sunt versatili și adaptabili, ceea ce îi face potriviți pentru cariere care necesită abilități de gândire și comunicare rapidă, sub presiune, cum ar fi jurnalismul, marketingul sau politica”, mai spune astrologul Terrie Regent. Urmarea unei cariere în comunicare, jurnalism sau chiar științe politice ar fi o alegere ideală pentru un Gemeni, potrivit astrologului.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

„Racii sunt cei mai potriviți pentru cariere care implică grija pentru ceilalți. Sunt empatici și intuitivi, făcându-i candidați grozavi pentru cariere în domeniul sănătății, consiliere sau educație. Profesiile de medic, psiholog sau psihoterapeut, educator, învățător sau profesor ar putea fi alegeri ideale pentru un Rac”, a mai declarat Terrie Regent.

Citește și: Cinci nativi născuți să fie bogați. Care sunt cele mai norocoase zodii pe plan financiar

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt interpreți naturali, cu un fler pentru dramatic. Prosperă în cariere care le permit să fie în centrul atenției, cum ar fi actoria, divertismentul sau chiar politica. Pot urma o carieră în muzică, teatru și film, politică sau Drept, mai notează astrologul.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt recunoscute pentru atenția lor la detalii și abilitățile analitice. De aceea excelează în cariere care necesită precizie, organizare și o abordare logică. Fecioarele ar trebui să ia în considerare carierele în Drept, știință sau chiar inginerie, conform lui Terrie Regent.

Citește și: Zodiile feminine care au noroc în august 2023. Este un moment propice pentru călătorii, studiu sau activități spirituale

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Ca pacificatori înnăscuți, nativii din Balanță au o înclinație către diplomație și comunicare. Excelează în cariere care necesită abilități de mediere sau negociere, cum ar fi Drept, politică, joburi în vânzări sau servicii pentru clienți. Pot urma o carieră în avocatură, comunicare sau chiar ospitalitate.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii Scorpion sunt dedicați și talentați în cercetare și investigare. Excelează în cariere care necesită o înțelegere profundă a comportamentului uman, cum ar fi psihologia, ordinea și siguranța publică sau chiar jurnalismul.

Citește și: Care sunt cele mai dorite femei din zodiac. Mihai Voropchievici: „Alături de ea nu te plictisești niciodată”

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt aventuroși și curioși, cu o sete pentru cunoaștere și experiențe noi. Excelează în cariere care le permit să călătorească, să exploreze sau să-și împărtășească bagajul de cunoștințe. Astfel, absolvirea unei facultăți în educație, jurnalism sau chiar turism poate fi o alegere ideală pentru un Săgetător.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt disciplinați și muncitori, cu fler pentru leadership și organizare. Nativii Capricorn excelează în cariere care necesită structură și strategie, cum ar fi afaceri, finanțe sau chiar politică.

Citește și: Care sunt cele mai infidele zodii. Astrologul Valeriu Panoiu: „Au o nevoie mai mare de experimentare” / Video

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt inovatori și neconvenționali, creativi și capabili să gestioneze provocări. Excelează în domenii care le permit să gândească în afara tiparelor, cum ar fi tehnologia, arta sau chiar asistența socială.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt intuitivi, empatici și creativi. De aceea, nativii Pești excelează în cariere care le permit să se exprime, cum ar fi arta, muzica sau scrisul.

Foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton