”Careul de ași” al zodiacului: dacă își unesc forțele aceste zodii fac lucruri mărețe

.
Mințile strălucite gândesc la fel și... tind să se asocieze. Însă pe de altă parte, dacă își dau mâna, riscă să nu aibă rezultate spectaculoase, din cauza orgoliilor puternice. Totuși, există o formulă perfectă, din care fac parte patru membri ai zodiacului, fiecare cu abilitățile sale și care, dacă se unesc formează ”careul de ași”.

Cele patru zodii care fac parte din ”careul de ași” sunt Berbec, Leu, Balanță, Pești.

Este o formulă interesantă care combină patru dintre cele mai inteligente zodii, însă și unele dintre cele mai orgolioase și echilibrate. Sunt două zodii de Foc, una de Apă și cealaltă de Aer.

Berbecul are o minte matematică. Este strălucit în găsirea unor soluții ce țin de logică, matematică, lucruri care solicită o gândire tehnică. Își folosesc inteligența pentru a descoperi nu doar cele mai logice soluții pentru problema dată, dar și cele mai pragmatice. Fac conexiuni logice cu o repeziune pe care ceilalți reprezentanți ai zodiacului nu o dețin. Problemele cele mai încurcate care pot apărea într-o companie sau chiar în situații-limită sunt rezolvate cu o precizie de geniu de către Berbeci. Sunt printre cei mai descurcăreți din zodiac, și de aceea careul de ași are nevoie de Berbeci.

Leul se descurcă genial la capitolul relații interpersonale. Aceștia au o capaictate fantastică de a-i citi pe cei din jur, de a le ghici gândurile, dorințele, aspirațiile. În funcție de acestea, el îi poate manipula pe cei cu care intră în contact. În Careul de ași este nevoie de un om care nu doar să înțeleagă cum gândesc masele, dar care să știe cum să le facă să își și urmeze. Cu toate că orgoliul său nu poate accepta un Berbec în formulă, aici intervine Balanța, care, datorită capacității sale extraordinare de a gestiona conflictele, reușește să facă nu doar să nu iasă scântei, dar și să-i facă și pe Leu și Berbec să-și dea mâna și să fie într-o armonie perfectă.

Citește și: Femeia din zodiac pe care toți bărbații o respectă

Fire empatică, Balanța socializează cu ușurință și are capacitatea de a împăca pe toată lumea. Dacă un impediment care apare pe parcurs pune în dificultate proiectul echipei de ași, Balanța știe să negocieze, astfel încât ”careul de ași” să iasă întotdeauna în avantaj. De asemenea, este cea mai asertivă și mai echilibrată persoană din această formulă și dă cele mai bune sfaturi.

Peștii au acea inteligență spirituală, care îi ajută să îți dea seama cum trebuie să arate produsul finit, astfel încât să atingă cel mai important segment al masei: sufletul. Dețin o doză de manipulare, însă este acel tip de manipulare care nu deranjează, pentru că nu doar conduce masele într-o direcție pe care, fără să știe, o dorea, dar le atinge la nivel spiritual într-o foarte mare măsură. Este o forță hipnotică pe care au Peștii și care completează perfect ”careul de ași”.

Citește și: Dacă îi dovedești prietenia ta, ai câștigat-o pe vecie. Care este cea mai loială femeie din zodiac

Așadar, dacă este nevoie de o echipă de șoc, care să facă față oricărei provocări, cele patru zodii sunt perfecte pentru această misiune. Dacă își dau mâna, trec peste orice obstacole cu brio,  găsesc soluția perfectă și pot conduce lumea. Este formula de care are nevoie o țară, o comisie, agenție sau angajator. Pot reuși orice în viață împreună, iar de lucrurile mărețe pe care le pot realiza se poate bucura o lume întreagă. Pentru că nu este vorba doar de împlinirea materială substanțială pe care o poate atinge careul de ași, ci de faptul că poate schimba lumea.

Foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton