Care sunt zilele cu ghinion ale zodiilor. Nimic nu le merge bine!

.

Oricine are uneori zile în care nimic nu iese cum trebuie. Îți verși cafeaua de dimineață, pierzi autobuzul în drum spre birou și computerul se blochează exact cu o secundă înainte să salvezi acel document important.

Parcă un nor de ghinion stă deasupra ta toată ziua și nu poți scăpa nicicând de el. Îți vine să crezi sau nu, ar putea exista o legătură între semnul tău zodiacal și zilele nefericite din săptămână. Haideți să descoperim care este ziua ta mai puțin norocoasă din săptămână, în funcție de zodie.

Berbec

Pentru nativii Berbec, zilele de marți sunt îngrozitoare, pline de obstacole pe care nu le pot depăși și ghinioniste. Cu toate că Berbecul are o fire bătăioasă și îndrăzneață, zilele de marți le dau mereu mari bătăi de cap. Fie că apare în peisaj un obstacol neașteptat la locul de muncă sau este vorba despre o neînțelegere cu un prieten, astrele nu sunt de partea Berbecului marțea.

Taur

Prin natura lor, nativii Taur sunt, de obicei, de neclintit. Dar ai mare grijă la zilele de joi. Sunt zile în care îți sunt puse la încercare răbdarea și stabilitatea. Rutina zilnică ar putea să vă fie perturbată, așa că puțină flexibilitate nu ar strica, pentru evitarea oricărui stres inutil.

Gemeni

Firea lor adaptabilă oricăror situații le permite să treci cu brio peste probleme mai mereu. Cu toate acestea, în zilele de miercuri s-ar putea să ai parte de un val de confuzie și de o mulțime de neplăceri. Apar problemele de comunicare și neînțelegerile în relațiile de tot felul și toate ies pe dos.

Rac

Nativilor Rac le pune Universul bețe în roate în zilele de luni.  Sunt mult mai sensibili la tot ce se petrece în jurul lor și nu își pot canaliza energia pentru a-și duce la bun sfârșit îndatoririle la locul de muncă și acasă. Este esențial ca ei să ia lucrurile ca atare, să nu uite că sunt trecătoare și să nu se lase copleșiți de ce li se întâmplă.

Leu

Leii sunt carismatici, sunt energici, sunt perseverenți când au un interes, dar când vine weekendul, totul se schimbă la 360 de grade. Sâmbăta este o zi presărată cu multe întâmplări cu final nefericit, încurcături și necazuri. Doar cu multă răbdare vor putea depăși cu bine toate încercările.

Fecioară

Zilele de vineri le dau mari bătăi de cap Fecioarelor, care pică în plasele oportuniștilor.  

Apar fluctuații în planurile tale sau schimbări neașteptate ce te pot tulbura și da peste cap. Pe plan amoros este posibil ca relația de cuplu să se încheie într-o zi de vineri.
Citeşte și: Zodiile care te vorbesc pe la spate. Ele sunt cele mai bârfitoare!

Citeşte şi: Horoscop Cristina Demetrescu pentru prima jumătate a lunii octombrie: „Se întorc roți karmice față de oamenii cărora le-am greșit”

Citeşte și: Cât de pervers e în pat în funcţie de zodia lui. Nativii care se lasă pradă dorințelor

Citeşte şi: Cu ce nativi nu te potriveşti la pat. Două zodii care te vor dezamăgi crunt

Balanță

Zilele de duminică îi fac pe cei din Balanță să se împiedice pe traseu lor bine plănuit. În aceste zile au loc, de obicei, și cele mai mari certuri în familie. Nativii din Balanță trebuie să-și facă timp pentru introspecție și să-și restabilească echilibrul emoțional.

Scorpion

Scorpionul trebuie să aibă grijă la schimburile bruște care apar cel mai des în zilele de luni. Nu iți plac schimbările și te adaptezi cu greu la ele, așadar aceste zile sunt de-a dreptul îngrozitoare pentru tine. Important este să îți păstrezi calmul, controlul și să aștepți ca lucrurile să se liniștească.

Săgetător

Ești nerăbdător să explorezi cât mai multe într-un timp cât mai scurt, iar dacă este miercuri îți vor ieși în cale mai multe obstacole ca de obicei. Păstrează-ți acel optimism care îți e caracteristic intact și vei depăși cu bine totul.

Capricorn

Capricornilor le place stabilitatea, iar zilele de marți ar putea reprezenta o problemă pentru ei, deoarece îi vor scoate din zona de confort. Pot apărea provocări în viața profesională, dar și în cea personală. Abordează-le cu determinarea ta caracteristică și vei putea trece și peste acest hop.

Vărsător

Pentru Vărsător, zilele de duminică sunt cele problematice și pline de neliniști. Firea ta independentă și neconvențională ar putea intra în conflict cu provocările tradiționale ale acestei zile. Poate ar trebui să-și creezi o rutină de duminică care să rezoneze cu tine.

Pești

Pentru Pești, lucrurile se complică, mai adesea în zilele de vineri.  Ghinionul se ține scai de tine vinerea și crește riscul unor pierderi de bani sau bunuri personale de valoare. Grijă mare în tot ceea ce alegeți să faceți vinerea!

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton