Care sunt punctele slabe şi punctele forte ale zodiilor. Ce slăbiciuni au nativii

.

Semnele zodiacale au puncte forte și puncte slabe, care pot reprezenta o sursă utilă pentru a-şi putea da seama unde strălucesc în mod natural și unde anume trebuie să lucreze. Până la urmă, trăsăturile zodiacale pot oglindi caracterul nativului, oferind o tonă de informații despre personalitatea acestuia, despre ce îl motivează şi ce îl enervează. Puţină auto-reflecţie nu a făcut rău nimănui, aşa că să aruncăm o privire mai atentă asupra punctelor forte și slabe ale zodiilor, așa cum sunt determinate de cosmos.

[tag]

Berbec: Competitiv şi nesigur

Nu există nimic ce nu ar putea realiza un Berbec odată ce își propune — nu există munte prea înalt. Totuși, pe nativul din Berbec suferă şi de sindromul „impostorului ascuns”, care îi poate destabiliza total încrederea, mai ales dacă îi este lăsată libertate deplină.

Berbec - 

Taur: Loial şi încăpățânat

Loial până în pânzele albe, nativul din Taur este cea mai de încredere persoană pe care o poți avea alături atunci când lucrurile merg prost. Cu toate acestea, au și un strop de încăpățânare și pot purta o ură ca nimeni altcineva, așa că asigură-te că nu îi superi.

Gemeni: Versatil şi nervos

Aruncă un Gemeni printre lupi și se va întoarce conducând haita — elementul aerian în această zodie îi ajută să se adapteze uşor la orice situaţie. Dar fitilul le este scurt și odată ce rămân fără răbdare cu cineva, nu mai este loc pentru încă o șansă.

Rac: Pasional şi tăcut

În spatele fortăreței sumbre pe care un Rac și-a construit-o pentru a se proteja, sunt rezerve abundente de dragoste și loialitate profundă și neîntreruptă. Păcat că puțini vor ajunge să o experimenteze pentru că nu sunt cei mai buni în a comunica ceea ce simt.

Leu: Încrezător şi dominator

Născut să fie sub lumina reflectoarelor, nu există nimic ce-i place mai mult acestui nativ în Leu decât să fie centrul atenției. Cu toate acestea, această convingere înnăscută că au mereu dreptate, înseamnă că adesea pot calca în picioare sentimentele și opiniile altora.

Fecioară: Perfecționistă şi auto-critică

Meticuloși, organizați și dornici să muncească, dacă lumea ar lua sfârșit mâine, ai vrea ca o Fecioară să conducă marșul spre nouă societate. Cu toate acestea, acea îndoială constantă din mintea lor înseamnă că adesea sunt mai duri cu ei înșiși decât ar putea fi oricine altcineva.

Fecioara - 

Balanță: Empatică şi indecisă

Dacă eşti in căutarea unei persoane pe umărul căreia să te sprijini atunci când timpurile sunt grele şi să se pună, cu adevărat, in locul tău, nativul din Balanţă este cel mai potrivit om. Acest aspect empatic al lor uneori poate fi distras de incapacitatea lor de a-și face o opinie, amplificată de frica de confruntări, ceea ce înseamnă că nu știi niciodată cu adevărat de partea cui stau.

Citeşte şi: Cele mai impulsive zodii. Clasificarea nativilor cei mai înflăcăraţi

Citeşte şi: Top 6 zodii care atrag ghinionul ca un magnet. Acești nativi dau numai de necazuri!

Scorpion: Intens şi secretos

Personalitatea fierbinte și intensă a unui Scorpion poate face orice timp petrecut împreună, o călătorie sălbatică și amețitoare. Dar în timp ce vor face tot posibilul să aibă grijă de nevoile tale emoționale, vor rămâne notoriu de secretoși în privința lor — aşa că: succes la deschiderea acestei cărți închise cu lacătul.

Săgetător: Spontan şi ușor schimbător

Nu există povestitor ca un Săgetător — pot face ca întreaga încăpere să atârne de fiecare cuvânt al lor. Dar în timp ce pot arăta vise mărețe, uneori poate fi greu să-i faci să-și țină promisiunile.

Sagetator - 

Capricorn: Orientat către obiective, dar neiertător

Nu toată lumea poate cuceri lumea, dar dacă un Capricorn ar porni să o facă, nimic nu i-ar împiedica până când nu și-ar fi atins scopul. Cu o personalitate bine ancorată în practic, adesea pot eșua să aprecieze nuanța și sunt cunoscuți pentru faptul că nu iartă greșelile altora.

Citeşte şi: Zodiacul de pahar. Care este băutura preferată a femeilor, în funcție de zodie

Vărsător: Filozofic şi distanțat

Un gânditor profund cu o tendință umanitară, un Vărsător are planuri mari de a schimba lumea. Dar pentru că mereu „părăsesc petrecerea prea devreme”, din cauza naturii lor retrase, le este greu să stabilească legături cu cei din jurul lor.

Pești: Capricios şi suprasensibil

Dacă vrei să scapi de rutina zilnică, mintea imaginativă a unui Pești te poate duce într-o lume a fanteziei. Personalitatea lor amabilă și îngrijitoare poate fi totuși o sabie cu două tăișuri, pentru că inima lor excesiv de sensibilă este ușor de rănit, totodată existând în personalitatea lor și de o tendință măricică de a se victimiza.

Pesti - 

Sursa foto: profimediaimages

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton