Care sunt cele mai dorite femei din zodiac. Mihai Voropchievici: „Alături de ea nu te plictisești niciodată”

.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele mai dorite femei din zodiac, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”. Fiecare zodie are farmecul ei, însă cinci femei din zodiac au personalități ceva mai magnetice decât celelalte șapte.

Naturalețea și generozitatea, încrederea în sine și independența, calmul și sinceritatea sunt doar câteva dintre calitățile pe care majoritatea dintre noi le căutăm în partenerii noștri. O combinație câștigătoare a acestor calități se regăsesc în special în personalitățile a cinci femei din zodiac:

Scorpion

Femeia Scorpion este una dintre cele mai dorite femei din zodiac. Nativele din această zodie sunt misterioase și pasionale, calități care atrag, desigur, atenția. Totodată, personalitatea ei puternică și aura enigmatică au un farmec irezistibil. Femeia Scorpion este atrăgătoare în special pentru cei care sunt atrași de emoții profunde și intense, deci doar de partenerii care sunt în căutarea unei relații pline de extaz, pasiune și profunzime.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu. Două zodii se confruntă cu probleme financiare în ultimele săptămâni din iulie / Video

Leu

Femeia din zodia Leu strălucește oriunde și oricând. Carisma și încrederea în sine o fac extrem de dorită. Este un lider înnăscut și atrage prin personalitatea puternică și plină de viață atât femei, cât și bărbați. Știe cum să atragă atenția și să se facă remarcată fără prea mare efort. Are ceva natural și tot ce e natural rezistă.

Citește și: Horoscopul săptămânii 17 – 23 iulie 2023. Luna Nouă în zodia Rac aduce noi oportunități. Nativii care vor trăi o săptămână de vis

Taur

Femeile din zodia Taur dau dovadă de multă senzualitate și, totodată, de stabilitate. Femeia Taur are o senzualitate aparte și o stabilitate liniștitoare. Partenerii sunt atrași de calmul și încrederea ei, pentru că oferă siguranță și confort într-o relație. Este apreciată în primul rând pentru rafinamentul și plăcerile simple ale vieții pe care le poate oferi. Este o parteneră de încredere pe termen lung.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu: Șase nativi își schimbă viața până la final de an. Cine sunt norocoșii zodiacului / Video

Balanță

Femeia Balanță emană echilibru și grație în tot ceea ce face, de la cum se prezintă în societate, până la cum se prezintă în familie. Are un farmec plin de eleganță și este căutată de bărbați pentru că apreciază armonia, dar și frumusețea. Femeia Balanță este diplomată și știe să creeze relații echilibrate și armonioase. Personalitate ei calmă și plăcută o face extrem de dorită.

Citește și: Camelia Pătrășcanu, horoscopul ultimelor luni de vară. Stări schimbătoare și tensionate pentru zodii

Gemeni

Femeia Gemeni iese în evidență prin inteligența, dar și prin spontaneitatea sa. Este foarte comunicativă, este mereu în mișcare și plină de curiozitate, o curiozitate care, de multe ori, o determină să încerce lucruri noi. Astfel, devine foarte atrăgătoare pentru partenerii care apreciază atât conversațiile captivante, cât și o minte ascuțită. Femeia Gemeni este spontană și plină de viață, energia ei fiind contagioasă. Este o parteneră aventuroasă, alături de ea nu te plictisești niciodată.

Citește și: 5 nativi din zodiac care au noroc pe plan financiar. Ei întorc banii cu lopata în iulie

Foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton