Care este ziua ta norocoasă din septembrie, în funcție de zodie

.

Luna septembrie 2024 vine cu zile norocoase pentru toți nativii din zodiac. Sunt zile în care concentrarea asupra propriei energii te poate ajuta să realizezi cât de multă putere ai asupra a ceea ce atragi în viața ta. Această mentalitate atrage succesul, bogăția și realizările pe toate planurile.

Septembrie începe cu Uranus care staționează retrograd în Taur, în timp ce Pluto retrograd reintră în Capricorn duminică, 1 septembrie. Va fi o energie puternică care va face să pară că totul s-a schimbat peste noapte. Uranus retrograd îți permite să procesezi evenimente recente și chiar oportunități din viața ta, în timp ce Pluto retrograd în Capricorn te cheamă să te eliberezi cu adevărat și să închei un capitol important din trecutul tău. Există sentimentul că vei experimenta o mai mare libertate împreună cu reamintirea a ceea ce contează cel mai mult în viața ta pe măsură ce Marte se mută în Rac miercuri, 4 septembrie.

Iată care este ziua ta norocoasă din septembrie, în funcție de zodie.

Berbec

Duminică, 1 septembrie

S-ar putea să ai nevoie de timp pentru a înțelege logica unei anumite idei noi, dar odată ce o faci, cerul este limita. Vin vești bune pe plan financiar pentru tine în septembrie, pe măsură ce vei începe să ai mai mult timp să procesezi schimbările, precum și ideile recente pe care le-ai avut pentru a genera mai multe venituri.

Nu uita să profiți de magnifică energie pe care Uranus retrograd o aduce în Taur duminică, pe 1 septembrie. Ascultă-ți intuiția și ieși din zona ta de confort pentru a-ți putea vedea visul cu ochii.

Taur

CONȚINUT VIDEO UNICA

Duminică, 1 septembrie

Chiar ți se oferă o a doua șansă la libertate! O oportunitate pierdută în trecut va reveni în viața ta pe măsură ce Pluto retrograd reintră în Capricorn duminică, 1 septembrie. Septembrie va fi despre recunoașterea și acceptarea acestei a doua șanse, nu doar pentru libertate, ci și pentru noroc și abundență.

Deși Pluto nu tranzitează semnul tău până pe 11 octombrie, ar trebui să te simți liber să iei deciziile necesare și importante pentru a-ți atinge scopul. Pluto retrograd în Capricorn aduce în viața ta acum excat acel lucru pe care l-ai refuzat în trecut, iar mai apoi ai regretat. Este o oportunitate unică, pe care s-ar putea să nu o mai primești în această viață.

Gemeni

Marți, 17 septembrie

Ai lucrat din greu pentru ceea ce îți dorești, iar acum ești pe cale să culegi roadele muncii tale. După ce Saturn a trecut prin casa carierei, te-ai scufundat în muncă pentru a-ți asigura succesul. Iar pe măsură ce Luna Plină a Peștilor și Eclipsa de Lună parțială vor avea loc marți, 17 septembrie, vei avea șansa de a vedea dacă ai luat deciziile corecte cu privire la viitorul tău.

Profită de această ocazie pentru a te concentra asupra scopului tău pentru că indiferent de calea pe care o alegi, succesul va fi garantat. Este important să nu renunți la visul tău și să nu încetezi să crezi în continuare că toate eforturile tale merită.

Citeşte şi: Cât de compatibili sunt jurații X Factor din punct de vedere zodiacal. Pot apărea tensiuni între Delia şi Puya

Citeşte şi: Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru luna septembrie 2024. Gemenii vor avea tensiuni în viața de cuplu, iar capricornii vor fi suprasolicitaţi la muncă

Citeşte şi: Lună nouă în Fecioară pe 2 septembrie 2024. Ce zodii vor fi avantajate la început de toamnă

Citeşte şi: Zodia care va fi promovată la muncă în luna septembrie. La ce capcane trebuie să fie atentă

Rac

Miercuri, 4 septembrie

Ești făcut pentru lucruri remarcabile, trebuie doar să începi să-ți urmezi visele. Este un moment în care îți dai prioritate în fața oricărei situații sau persoane. Acest lucru nu se datorează doar faptului că tu consideri că numai succesul tău contează, ci și pentru că trebuie să știi că trăiești viața pe care o meriți și câtă vreme îi vei pune pe ceilalți pe primul loc, vei avea numai de pierdut.

Marte se va muta în Rac miercuri, 4 septembrie, și îți va aduce mai multă îndrăzneală, hotărâre și dorință de a te reorienta spre îndeplinirea dorințelor tale. Marte este incredibil de motivant, așa că este important pentru tine să accepți această energie. Indiferent de ce se mai întâmplă, trebuie să te pui tu pe primul loc și să nu renunți.

Leu

CONȚINUT VIDEO UNICA

Luni, 2 septembrie

Este timpul să accepți un nou început.

Luna Nouă a Fecioarei de luni, 2 septembrie aduce un nou început pe plan financiar, te ajută să câștigi mai mult și să atragi și mai mult din ceea ce visezi.

Trebuie să îți conștientizezi valoarea, să îți asumi toate riscurile și să ai mai multă încredere în tine pentru a primi de la Univers tot succesul care îți este destinat ție. Atâta timp cât ai un plan bine stabilit pentru a-ți atinge țelul și nu te mulțumești niciodată cu mai puțin decât meriți, cu siguranță că vei avea parte doar de lucruri frumoase până la sfârșitul lunii septembrie.

Fecioară

Joi, 26 septembrie

Universul a încercat să te facă să te deschizi către noi posibilități și, în sfârșit, acum o faci. Îți va ieși în cale o oportunitate prin care vei putea aduce mai mulți bani în viața ta. Fie că este vorba de locul de muncă actual sau de o ofertă de investiție neașteptată, este important să te implici total și să nu te dai bătut în fața obstacolelor. Trebuie să înveți să primești ajutor din partea celorlalți pentru a-ți atinge scopul.

Balanță

Miercuri, 4 septembrie

Jupiter în Gemeni te îndeamnă să ieși din zona ta de confort. Poate fi înfricoșător să îmbrățișezi schimbarea, pentru că astfel vei avea numai de câștigat.

Pe măsură ce Marte se întoarce în Rac miercuri, 4 septembrie, vei începe să simți nevoia de a investi mai multă energie și timp în cariera ta. Această energie este foarte legată de transformarea abundentă pe care Jupiter în Gemeni o aduce în viața ta, dar nu trebuie să eziți să faci alegerile corecte pentru tine. Trebuie să te zbați, să faci lucrurile să se întâmple, pentru că viitorul tău se bazează pe deciziile tale de acum.

Scorpion

Duminică, 8 septembrie

Fiind cineva care nu se ferește de munca grea, poate ar trebui să începi să te gândești la cum să-ți eficientizezi sarcinile. O parte din tine a obosit să mai lupte pentru ceea ce îți dorești sau pentru ceea ce simți că meriți. Dar pentru a-ți ușura viața trebuie să începi să te gândești la o altă abordare față de carieră, finanțe și la propria persoană.

Săgetător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Luni, 9 septembrie

Ești obișnuit să primești a doua șansă și, de fapt, îți trăiești viața presupunând că aceasta va veni mereu. Deși acest lucru a funcționat deseori bine pentru tine în trecut, vrei să ai garanția că, indiferent de ceea ce ai alege să faci, soarta nu îți va sta în cale. Universul este mereu bun cu tine, dar nu te poate ajuta dacă tu nu își dorești ajutorul, așa că este momentul să iei atitudine.

Pe măsură ce Mercur se întoarce în Fecioară luni, 9 septembrie, trebuie să acorzi mai multă atenție sectorului profesional. Nu uita că nu toate șansele revin. Trebuie să decizi ce vrei pentru viața ta și să nu rămâi blocat în prezent.

Capricorn

Duminică, 22 septembrie

O nouă eră începe duminică, 22 septembrie, pe plan profesional și este esențial să te apuci de treabă. Soarele îți va influența alegerile și acțiunile cotidiene.

Indiferent dacă începi un nou job, proiect sau rol în cadrul companiei existente, concentrarea ta trebuie să fie la cote maxime.

S-ar putea să ți se pară mai dificil acum să găsești echilibrul între viața profesională și cea personală. Oricât de important este să te concentrezi pe echilibru, trebuie să te asiguri că dai tot ce e mai bun din tine în tot ceea ce faci.

Vărsător

Joi, 26 septembrie

Apar procese de transformare și este momentul să iei deciziile perfecte cu privire la viitorul tău. Odată ce Mercur se mută în Balanță joi, 26 septembrie, cel mai bine ar fi să nu ratezi oportunitățile care îți vor ieși în cale.

Rămâi deschis, deschis, angrenează-te în activități noi, implică-te în conversații despre viitor și concentrează-te asupra ideilor intuitive pe care le ai.

Pești

Duminică, 8 septembrie

O zi în care știi exact ce trebuie să faci pentru a ajunge unde ți-ai dorit mereu. Tu poți să depășești orice provocări cu modul tău unic de a vedea viața. Nu uita de încrederea în propria persoană și de intuție când iei decizii și depășește-ți limitele pentru că Universul este de partea ta. Poți rămâne deschis sfaturilor venite din partea celorlalți, dar cum tu știi cel mai bine ce este mai bine pentru tine, recomandat este să zici ca ei să faci ca tine.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton