Care este luna ta norocoasă în 2024, în funcție de zodie

.

2024 este un an al schimbărilor, al realizărilor și întâmplărilor de tot felul. Indiferent de zodia în care te afli, 2024 are surprizele lui pentru fiecate nativ.

În clipele următoare vei putea descoperi care este luna din an în care vei avea noroc și bunăstare pe toate planurile, în funcție de zodie.

Berbec

Iunie

2024 pare un an plin de momente norocoase pentru tine. Dar iunie este cea mai bună lună a ta. S-ar putea să găsești o persoană nouă care flirtează cu tine în cel mai adorabil mod (poate chiar pe cineva compatibil cu zodia ta). Este o perioadă în care te-ai putea simți puțin epuizat, dar norocul tău este că nu vei mai fi atât de solicitat la locul de muncă.

Taur

Mai

Se știe deja că Taurii adoră stabilitatea mai mult ca orice și se vor simți ușurați să afle că îi așteaptă o perioadă liniștită, fără surprize neplăcute. Ei sunt vedetele lunii mai, așadar vor avea parte de surprize și cadouri din toate părțile, chiar și la locul de muncă. Pentru că te afli într-o perioadă norocoasă, vei putea obține o poziție mai înaltă și o mărire de salariu.

Gemeni

Martie

Primăvara vine cu noroc și pentru Gemeni. Jupiter este planeta norocului și a expansiunii, iar în martie le va aduce exact ceea ce își doresc. Se vor simți îmbunătățiri în domeniul carierei și pe plan financiar. Vei reuși să găsești soluții rapide și eficiente pentru unele probleme care îți dau bătăi de cap de ani buni.

Rac

Mai

Te poți aștepta ca toate problemele tale să ia sfârșit în mai. Va fi o perioadă de prospeirtate și succes. Nu ai nevoie de surprize. Datorită mutarii lui Pluto în casa ta a parteneriatului, vei fi fericit să afli că ești înconjurat doar de cei în care poți avea încredere. Relațiile care contează devin mai închegate și prosperă.

Leu

Februarie

Februarie vine cu noroc pe toate planurile pentru Leu. Este important să nu uite că trebuie să îi lase și pe alții să aibă mai multă grijă de ei. Planurile comunicării și parteneriatelor sunt vizate în această perioadă, ceea ce înseamnă că pot începe noi proiecte care le vor aduce venituri substanțiale. Apar vești noi, bune legate de sănătate. Poate fi vorba despre unele rezultate medicale, care până acum nu au ieșit bine.

Fecioară

Martie

Norocul apare pentru tine în exact atunci când te aștepți mai puțin. Vestea cea mare este că Pluto, planeta auto-transformării, se mută în casa ta de carieră, ajutându-te să găsești o modalitate mai productivă de a lucra. Vei avea parte și de o veste mare venită din partea partenerului de viață.

Citeşte şi: Top 5 zodii care sunt vampiri emoționali. Se hrănesc din energia celorlalți

Citeşte şi: Camelia Pătrășcanu, horoscop februarie 2024. „Este o lună dinamizată astral! Pluto și Soarele au o intrare furtunoasă în Vărsător”

Citeşte şi: Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii ianuarie 2024. Zodiile vor trece prin schimbări importante

Citeşte şi: Anul Nou Chinezesc 2024. Ce aduce Dragonul de lemn pentru fiecare zodie!

Balanță

Octombrie

Se anunță surprize plăcute pe plan financiar și în viața amoroasă. Soarele din zodia ta te pune în situația de a obține o mărire de salariu. Sau ai putea avea șansa de a-ți extinde afacerea în moduri noi. Este un moment prielnic pentru luarea deciziilor de tot felul. Acum, raționamentul și optimismul te vor ajuta să faci cele mai bune alegeri, indiferent de domeniu.

Scorpion

August

Schimbări mari în ceea ce privește căminul, spațiul de locuit. Dacă dorești să te muți, vei avea norocul să găsești casa la care visai. Iar dacă ai în plan să reamenajezi locuința, rezultatele vor fi peste așteptări. Noroc va fi și pe planul muncii, pe măsură ce Jupiter tranzitează sectorul tău de muncă. Schimbările care vor veni, te vor avantaja.

Săgetător

Noiembrie

Sfârșitul toamnei va fi exploziv pentru tine, cu noroc și reușite pe toate planurile. Pluto îți stimulează viața socială și aduce conexiuni grozave la locul de muncă. Sunt vești bune și legate de dezvoltarea personală, vei avea șansa să călătorști într-un loc în care vei avea o revelație.

Capricorn

Ianuarie

Progrese în sectorul monetar, atâta timp cât clarifici o situație amânată de prea mult timp. Vor avea schimbări pe termen lung la locul de muncă, iar situația este favorabilă pentru Capricorni. Se dezvoltă noi prietenii din care pot ieși colabărări interesante.

Vărsător

Aprilie

Ești cel mai norocos nativ din grup în acest an, pentru că Pluto va intra într-un tranzit de 20 de ani în zodia ta, începând cu 20 ianuarie. Ai noroc pe toate planurile și te vei folosi de atuurile tale pentru a da naștere unor proiecte cu totul deosebite. Primești abia acum unele sume importante de bani pe care le-ai împrumutat în trecut unor cunoștințe mai vechi.

Pești

Noiembrie

Norocul vine în a doua jumătate a anului. La începutul anului în ianuarie, Pluto, planeta auto-transformării, se mută în casa sfârșiturilor și a noilor începuturi. Va fi, așadar, nevoie să închei relațiile toxice, astfel încât să poți face loc unor noi legături mai frumoase și mai sănătoase.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton