Când opusele se atrag. Cupluri de zodii cu personalități diferite care au o chimie incredibilă

.

Se spune că „opusele se atrag”, iar acesta este un lucru valabil și când vine vorba de astrologie. Există multe cupluri care posedă personalități total diferite, dar au o chimie grozavă. Iar semnele zodiacale pot spune multe despre personalitățile oamenilor. În timp ce unii ar putea argumenta că un Rac și un Capricorn nu pot coexista niciodată, alții pot crede că micile dezacorduri și diferențele dintre ei pot face ca relația să fie plină de viață și vibrantă. Așadar, iată câteva dintre semnele zodiacale care posedă trăsături de personalitate total diferite, dar au o chimie grozavă.

Berbec și Balanță

CONȚINUT VIDEO UNICA

La două polarități extreme ale zodiacului, Berbecul și Balanța pot da impresia unei relații complexe și complicate. Cu toate acestea, fiecare dintre acești nativi posedă calitățile care lipsesc celuilalt, lucru care îi transformă într-o pereche completă. Deoarece Balanța este semnul parteneriatului și Berbecul este al sinelui, Balanța va menține întotdeauna un echilibru armonic între cele două. Balanța, pe de altă parte, este foarte indecisă, iar Berbecul, cu natura sa decisivă, o poate ajuta să învețe să aibă încredere în interesul său.

Taur și Scorpion

Alte două semne zodiacale care descriu o opoziție absolută sunt Taurul și Scorpionul, fiecare dintre acești nativi completând calitățile lipsite ale celuilalt. Oricât de complexe ar părea, puterea fiecărui partener acoperă slăbiciunea celuilalt, transformând Taurul și Scorpionul într-o pereche solidă. Taurul reprezintă pasiunea, iar Scorpionul este simbolul puterii, ceea ce amplifică atracția sexuală, dar și senzualitatea în relația lor.

Gemeni și Săgetător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Oricât de opuse ar părea cele două zodii, atunci când se unesc într-o relație romantică, poate fi cu adevărat spectaculos. Cu personalități total diferite, ambii au capacitatea de a se înțelege. Gemenii, reprezentând semnul de aer și Săgetătorul, care denotă focul, pot avea o relație destul de înflăcărată și activă. Deși pot exista argumente mărunte, ambele semne au capacitatea de a merge mai departe în moduri diferite și de a trece rapid peste neînțelegeri.

Rac și Capricorn

Ambele descriu personalități de succes și motivate. Dăruirea și perseverența sunt calitățile care se reunesc atunci când un Rac și un Capricorn devin un cuplu. În timp ce Racul, fiind un extrovertit, este mereu ocupat cu viața sa socială, Capricornul găsește o cale de a se simți bine cu sine. Ambii par să împărtășească aceeași dragoste pentru lucrurile frumoase și posedă dorința de a fi stabili și sănătoși din punct de vedere economic, ceea ce îi face un cuplu longeviv.

Leul și Vărsător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Leului îi place să fie în lumina reflectoarelor și să controleze totul. Este un semn solar foarte puternic și reprezintă dominație și autoritate. Cu toate acestea, Vărsătorul este exact opusul. Reprezintă o personalitate rece și calmă care echilibrează perfect atitudinea de foc a Leului. Leul este mai mult în acțiune și crede în ideea de a face mai degrabă lucrurile, nu doar a le gândi. Leul îl ține constant pe Vărsător și îi ajută să-și concretizeze ideile.

Fecioară și Pești

Această combinație de cuplu este exemplul perfect al modului în care contrariile se atrag. În timp ce Fecioara este foarte rezervată în viață, Peștii sunt exact opusul, dar Feciuoara are calități care le lipsesc Peștilor, și invers. Fecioara îi ajută pe Pești să-și atingă visele și ambițiile și le oferă instrumentele pentru a-și duce mai departe ideile. În mod similar, Peștii oferă Fecioarei dragostea și sprijinul emoțional pe care și le dorește. Împreună, formează cea mai bună pereche cu personalități conflictuale.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton