Camelia Pătrășcanu, horoscopul iubirii pentru luna martie 2024. Conjuncția Venus-Marte în Vărsător aduce schimbări importante pentru trei zodii

.

Horoscopul iubirii pentru luna martie 2024 cu Camelia Pătrășcanu. Luna Martie începe cu dreptul pentru majoritatea zodiilor, care se concentrează asupra iubirii. Potrivit astrologului, nativii se axează pe iubirea de viață, de sine, dar și de pasiuni de mult uitate.

„Mărțișorul începe cu o conjuncție Venus-Marte în Vărsător absolut superbă, tonică și plină de vioiciune, presărată cu umor sau capacitatea de a vedea partea frumoasă a inimii. O dispoziție frumoasă, cu care începem această primăvară. Iubim cam fără să ne gândim la avantaje, la ce câștigăm. Iubire în general de viață, de oameni, de bucurie de a trăi, pentru anumite pasiuni pe care le avem”, a precizat Camelia Pătrășcanu la Canal 33.

Horoscopul iubirii în luna Martie pentru Berbec

Este un început de Martie în care vor constata cine iubește și cine nu, în relațiile de grup, de care sunt foarte interesați. Pot constata că unii îi agrează pentru anumite trăsături pe care le au, însă alții nu. Trebuie să verifice în ce grup se simt bine, dacă valorile grupului sunt potrivite pentru ei. Dacă îi pun în valoare, dacă le sunt apreciate calitățile și dacă se supun sau nu grupului. După 12 Martie, Venus în Pești îi poate face să se izoleze puțin, să ia distanță de anumite conglomerate sociale și în același timp să vadă și dacă pot fără anumite persoane sau relații. Tind să se izoleze după 12 Martie și au nevoie de un proces de a sta cu ei și a trage anumite concluzii, de a analiza care sunt nevoile lor sociale și relaționale și de abia după 5 aprilie acceptă tot ceea ce sunt ei.

Horoscopul iubirii în luna Martie pentru Taur

Prima parte a lunii Martie aduce multe responsabilități în iubire. Unele pot fi retroactive, sunt legate de gesturi, vorba și decizii pe care le-au luat în iubire. Le analizează cât au fost de corecte. După 12 Martie, Venus în Pești aduce mai multă consolare și chiar dacă lucrurile nu duc în punctul pe care și-l doresc, pot înțelege că pot participa la modelarea viitorului. Mulți Tauri care au probleme în relație ăși pot pune tema: ce zice lumea?! Ce zice lumea despre ce decizie am luat, ce zice lumea despre cum am acționat în relație. Trebuie să lase lumea să vorbească fără să își genereze sentimente negative.

Horoscopul iubirii în luna Martie pentru Gemeni

Începutul de Martie poate aduce o mare nevoie de libertatea, inclusiv de mișcare, nu doar de gândire. Poate că mulți Gemeni pun problema unei relații, fie că sunt sau nu într-o relație. După 12 Martie, Venus în Pești vorbește de tendița Gemenilor de a renunța la niște lucruri pe care și le-au asumat, anumite responsabilități sau acțiuni. Parcă nu mai vor. Vor iubire, dar nu vor o iubire care să-i limiteze, să-i constrângă, care să pună sacrificiul înainte și după aia beneficiile. Ar vrea cumva să meargă cu ele împreună. Trebuie să fie bine de la început, să fie relații armonioase și afective de la început. Li se pare că trebuie să plătească înainte ca să fie bine în relație.

Citește și: Ce relaţie are cu banii în funcţie de zodia lui. Care este cel mai cheltuitor nativ din zodiac

Citește și: Cei mai ghinioniști nativi din horoscopul chinezesc în martie 2024. Au parte de pierderi financiare, relații tensionate și o sănătate șubredă

Horoscopul iubirii în luna Martie pentru Rac

Pentru Raci este un început de Martie care aducea puterea de a accepta anumite sacrificii. Își dau seama că ceea ce doreau nu funcționează în relație. Trebuie să vadă cum se descurcă cu treaba asta. Sunt lângă o persoană pe care o plac, dar nu au obiective comune și nici maniere de a atinge obiectivele comune. După 12 Martie, Venus în Pești le aduce foarte multă înțelepciune pentru a vedea dacă iau distanță, lasă în urmă, sau merg mai departe și acceptă cum să adopte anumite lucruri fără să le dăuneze, fără să le facă inimă rea.

Horoscopul iubirii în luna Martie pentru Leu

Până pe 12 Martie, Venus și Marte în Vărsător îi face dornici pe Lei și atrag atenția asupra lor, să iasă în evidență. E o perioadă bună și social, pentru întâlniri, pentru discuții, pentru a înflori și a ieși în evidență. Magnetismul lor este subliniat și simt că sunt într-un moment bun în care au chef să facă și o schimbare de imagine. Vor să cucerească și pot face asta foarte ușor. După 12 Martie, Venus în Pești le atrage atenția Leilor că e nevoie și de sacrificii în iubire, să mai lase de la ei, să nu mai vădă lucrurile neplăcute în vreo lentilă gri pentru a tolera mai ușor, pentru a vedea părțile bune.

Horoscopul iubirii în luna Martie pentru Fecioară

Venus și Marte, la început de lună sunt în zona muncii. Cumva, iubirea este văzută foarte pragmatic: fac sau nu treabă cu omul ăsta? Mă ajută sau nu mă ajută sau mai mult mă încurcă? Aceste elemente pragmatice sunt foarte importante. Fecioarele vor să fie în largul lor și să lucreze în largul lor, în ritmul lor. Le-ar plăcea o persoană care să le țină ritmul. După 12 Martie ar putea avea mici dezamăgiri și au nevoie de toată înțelepciunea pentru a analiza o relație. Sunt mai atente la ele, să se pună în lumină, să își corecteze defectele, chiar și pe cele fizice.

Citește și: Cele mai periculoase semne zodiacale. Te lovesc când te aștepți mai puțin și dau unde doare mai tare

Citește și: 5 zodii care au noroc în luna martie 2024. Nativii care primesc bani și întâlnesc iubirea

Horoscopul iubirii în luna Martie pentru Balanță

Începutul de lună vine cu o dispoziție romantică. Au nevoie și sunt deschise către asta: să se simtă bine, să se bucure de viață, să fie dezinvolte și în largul lor. Își doresc mai multe momente de bucurie și pasiune în viața lor. Poate vor să se întoarcă la o activitate din tinerețe, să reia un sport. Au nevoie de momente de recreere și de divertisment. Sunt foarte atente dacă în viața lor există doar corvoadă și obligații, fără timp liber. Multe Balanțe pot începe o activitate pe cont propriu, un hobby, pentru a se reconecta cu ceva ce le face bucurie. După 12 Martie sunt mai atente la sănătatea sufletească și la elementele care le afectează sănătatea sufletească.

Horoscopul iubirii în luna Martie pentru Scorpion

La început de lună sunt mai atenție la confortul și armonia casei sau conjugală. Vor să fie lăsați în pace sau să conlucreze armonios cu partenerul. Unii Scorpioni au nevoie să își încarce bateriile, să aibă prorpiile rutine și așa își traduc ei iubirea, dacă sunt tolerați în ritmul lor. Alții pun mai mult preț pe armonie conjugală și sesisează mult mai repede care sunt elementele care îi torurează sau le invadează spațiul. După 12 Martie, cu Venus în Pești, se detașează de această suferință și au puterea să replice, să spună și își caută sursele de bucurie și plăcere. Venus în Pești poate aduce foarte multă tandrețe.

Horoscopul iubirii în luna Martie pentru Săgetător

Prima jumătate a lunii martie aduce predispoziție spre comunicare, sunt foarte receptivi la oameni ciu care au ce să discute, care sunt mai neconvenționali în gândire, cu care pot împărtăși valori comune, pasiuni comune. Pot face excursii mai deosebite unde întâlnesc oameni cu preocupări asemănătoare. Accentul se pune mai puțin pe casă și mai mult pe comunitate, pe anturaj. După 12 Martie, Venus în Pești îi face un pic mai atenție la toxicitățile din mediul familial. Unii se pot simți singuri sau își creează bula lor când n-au nimic în comun cu cei ai casei.

Horoscopul iubirii în luna Martie pentru Capricorn

Începutul de martie e foarte pragmatic în iubire pentru Capricorni. Vor să iubească, să facă gesturi frumoase, dar sunt foarte atenți și la rezultate. Sunt îndrăzneți în a-și mărturisi sentimentele. E o perioadă bună pentru a îmbrățișa un hobby, de a începe o activitate care le face plăcere. Mulți se pot întoarce la o pasiune pentru care nu au mai avut timp și acum sunt interesați și sunt pregătiți să investească în asta. Dacă e vorba de o persoană, accentul cade pe o mare deschidere și dispoziție de a veni în întâmpinare, dar vor să vadă și rezultate. După 12 martie e important să își țină gura și să facă gesturi mai blânde, să folosească gesturile pentru a-și transmite afecțiunea și nu vorbele pentru că s-ar putea să fie greșit interpretate.

Horoscopul iubirii în luna Martie pentru Vărsător

Începutul de lună Martie aduce Marte și Venus în semnul lor zodiacal. Sunt foarte preocupați să arate bine, să fie frumușei, dar și să aibă un comportament cât mai afabil. Au o dispoziție mai pronunțată de a scoate la lumină trăsăturile lor cele mai frumoase. Dar și în relația cu viața și iubirea față de viață, Vărsătorii sunt interesați și își dau seama că e important să fie pozitivi, să aibă o atitudine optimistă, pe plus. După 12 Martie își dau seama că trebuie să ia niște măsuri concrete pentru a păstra această iubire de sine și grijă de sine. Sunt mai atenți la grijile corporale, la alimentație, la somn, la tot ceea ce compune grija pentru propria lor persoană. Dacă sunt într-o dispoziție bună, aduc soarele și pe strada partenerului.

Horoscopul iubirii în luna Martie pentru Pești

Începutul lunii martie vine cu vindecare. Vindecare care trece prin capacitatea lor de a ierta, de a lăsa în urmă, de a se despinde de elementele mai puțin neplăcute, dar și de a rezista la dezamăgirea că o promisiune nu e ținută, că viitorul nu e cum vor ei alături de persoana dragă. Trebuie să se întărească în fața acestei situații. După 12 martie sunt îndemnați să se iubească pe ei înșiși și să fie atenți la nevoile lor.

Sursă foto: Shutterstock, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton