Camelia Pătrășcanu, horoscop februarie 2024. „Este o lună dinamizată astral! Pluto și Soarele au o intrare furtunoasă în Vărsător”

.

Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile astrologie pentru a februarie 2024. Celebrul astrolog vorbește despre o lună plină de surprize și decizii neașteptate pe care le vor lua unii nativi din zodiac.

Un aspect astrologic important care ne va influența pe toți este intrarea lui Pluto în Vărsător, unde va sta două decenii.

“Energia Vărsătorului este foarte puternică, de la început de lună, prin prezența planetelor care se tot aglomerează acolo. Pluto și Soarele au o intrare furtunoasă în Vărsător. Pluto va rămâne aici 20 de ani, intră odată cu Soarele, activează energia Vărsătorului.

Se află aici și Mercur, din 5 februarie. Urmează să intre și Marte, din 12 februarie și Venus, din 16 februarie. Deci energia Vărsătorului este foarte puternică din februarie. Este o lună foarte dinamizată astral în intervalul 7 – 15 februarie, pentru că Luna face conjuncție cu toate aceste planete care ocupă Vărsătorul” – a explicat Camelia Pătrășcanu pe Youtube.

Apoi, astrologul a vorbit detaliat despre ce se va întâmpla cu fiecare nativ din zodiac în a doua lună a anului.

Berbec

O lună cu o viziune nouă, cu un curaj nou de a sparge tiparele, de a face lucrurile în stilul propriu. Prietenii sunt foarte valoroși. Comunitatea din care fac parte e  foarte importantă, accentual cade foarte mult pe această secvență. Februarie nu le aduce bani, dar vine cu soluții prin care să nu mai piardă sau să câștige/recupereze bani. Este o perioadă în care îi avantajează tot ce este nou, ce nu s-a mai făcut. Unii nativi se pot trezi că sunt curtați de angajatori sau de anumite persoane. Rămâne de văzut ce răspuns dau.

Taur

Este o lună care încarcă zona carierei, a reușitei și realizărilor. Este vorba despre felul în care își concept parcurgerea vieții personale și profesionale. Planetele din Vărsător îi dau un foarte puternic gust de libertate. De aceea, vor identifica toate constrângerile care apar din cauza funcției, a ierarhiei, a instituției, a regulamentelor, a legilor sau a subordonărilor care nu sunt mereu justificate și nu sunt întotdeauna onorante. Au un simț puternic al demnității și pot reacționa tranșant și rapid dacă superiorii le propun lucruri cu care nu sunt de acord profesional sau moral. Sunt foarte sensibili dacă există un decalaj de inteligență, experiență. Dacă sunt mai pricepuți decât șefii lor, vor riposta, chiar dacă nu au puterea lor.

Gemeni

Își fac multe planuri în februarie. Unele pot fi legate și de călătorii, dar în cele mai multe este vorba despre proiecte de viitor. Sau se gândesc la acțiuni care să poată fi derulate în viitor. Poate fi vorba chiar de o schimbare majoră de profesie. Își doresc putere și să fie la comandă, mai ales din 19 februarie, când Soarele intră în Pești. Este posibil ca unii Gemeni să se gândească să înceapă ceva pe cont propriu.

Rac

Februarie aduce un interes pentru avere, bunuri, câștiguri. Nu este vorba despre banii pe care îi câștigă lunar, ci de felul în care își organizează material viața. Sunt interesați să investească astfel încât câștigurile să nu vină imediat, ci după o anumită perioadă. Pentru cei care sunt deja într-un parteneriat, planetele din Vărsător pot schimba strategiile de câștig. Din 19 februarie, apar foarte multe hârtii, acte, pentru o activitate în urma căreia așteaptă un câștig financiar. Este o lună bună pentru sănătate.

Citeşte şi: Zodia de care ar fi bine să te ferești. Nativii sunt răutăcioși și obișnuiesc să îi umilească pe ceilalți

Citeşte şi: Zodii cărora li se va schimba destinul până la primăvară. Surprizele se țin lanț pentru ei!

Citeşte şi: Horoscop cu Mihai Voropchievici. Top 3 zodii protejate de divinitate în 2024 / Video

Citeşte şi: Top 5 zodii care sunt vampiri emoționali. Se hrănesc din energia celorlalți

Leu

Îi așteaptă multe întâlniri, multe discuții. Unii simt nevoie să-și deschidă sufletul, să-și verse oful, iar alții vor doar să atragă de partea lor, să colaboreze, să obțină informații. În întâlnirile lor se poate discuta de bani sau de o colaborare mai concretă. Sunt discuții și la nivel înalt, cu oficiali, cu oameni influenți. Este o lună a contactelor. Iar tot ceea ce urmează depinde de calitatea contactelor și de ceea ce primesc prin intermediul oamenilor cu care vorbesc.

Fecioară

Februarie aduce muncă, dar va fi ceva ce implică multă creativitate și aport personal. Unii nativi pot fi surprinși de schimbările de la locul de muncă, așa că este nevoie de ingeniozitate pentru a se adapta. Cei care se vor adapta și mobiliza rapid, vor avea numai de câștigat. Atenție la Marte în Vărsător, poate aduce unele certuri. Spre finalul lunii, vor avea parte de multă înțelepciune. Primesc sfaturi bune de la persoanele în vârstă și cu experiență.

Balanță

În prima jumătate a lunii vor avea parte de o atmosferă frumoasă, extraordinar de dinamică. Vor avea curajul să inițieze niște acțiuni/proiecte foarte îndrăznețe. Au foarte multă energie de viață. Unele Balanțe se pot îndrăgosti. În a doua jumătate a lunii februarie, planetele din Pești ocupă zona muncii. Și Balanțele sunt extraordinar de mobilizate să facă lucruri uimitoare, pe care până acum nu le-au făcut.

Scorpion

Casa și căminul reprezintă o preocupare. Pot face schimbări în domiciliu, unele țin de spațiu, altele sunt legate de stilul de viață. Oricât le-ar fi de greu, se gândesc la schimbarea stilului de viață. Dacă se mobilizează și își propun ceva, pot realiza acel lucru între 7 și 9 februarie, când Luna Nouă este în scădere. Dacă reușesc ce își propun și să depășească unele vechi blocaje, spre final de lună vor simți o bucurie mare.

Săgetător

O lună foarte dinamică, cu multe informări. Cei care lucrează, pot avea discuții legate de normele de lucru, care, pentru mulți, se pot schimba. La locul de muncă pot fi unele modificări de sistem, la care ei trebuie să se adapteze.  Se mișcă lucrurile în domeniul lor profesional și se pune problema dacă nu cumva trebuie să învețe lucruri noi. După 20 februarie, au nevoie să știe pe ce se pot baza, care sunt pilonii lor.

Capricorn

Este o lună de bani, sunt foarte interesați să investească de dragul cuiva, dar trebuie să se gândească să atragă și un beneficiu personal în investițiile lor. În săptămâna 7-15 februarie au multe de rezolvat.

Vărsător

Este vedeta acestei luni și va simți nevoia să se apuce de multe lucruri. Are un tonus energic și dacă vor să înceapă ceva nou în viața lor, acum este momentul. Sunt interesați să se implice mai mult, să fie mai prezenți, să aibă un cuvânt de spus. Și au suficient curaj pentru orice. După 20 februarie, banii sunt în vizorul lor, dar și rezultatele acțiunilor lor.

Pești

Vine o perioadă în care se gândesc mai mult la alții. Sunt preocupați de viitor, fără să își facă griji. Au o extraordinară inspirație cu privire la viața lor și la ce au de făcut.  Intuiția îi avertizează, înainte cu multă vreme, cu privire la lucrurile pe care le au de făcut, dacă e bine să aștepte sau dacă trebuie să acționeze. Somnul este un element important pentru ei. A doua jumătate a lunii aduce planete în semnul lor, ceea ce le dă o minte de care pot profita din plin.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton