Minerva spune cum ne influențează fazele Lunii: „Trebuie să fim atenți ca să existe un echilibru!”

.

Astrologul Minerva a făcut o trecere în revistă a celor opt faze ale Lunii din august și influența acestora asupra tuturor nativilor din zodiac.

Minerva spune că sunt opt evenimente astrologice importante care au un impact direct asupra vieților noastre și de aceea trebuie să fim atenți la deciziile pe care le luăm și la momentul în care facem o alegere sau alta. Haideți să descoperim cu ne influențează cele opt faze ale Lunii.

Luna vidă

“Punctul zero este luna vidă sau luna fără direcție. În faza de lună vidă nu se fac investiții, nu se cumpără lucruri de valoare, nu vă apucați să faceți proiecte noi. În această etapă pot fi înțelese anumite dorințe, anumite înclinații, aspirații și vise.

Visul este una dintre cele mai frecvente forme de exprimare ale subconștientului, iar Luna Vidă permite și favorizează acest tip de comunicare. Visele din această perioadă cuprind simboluri esențiale: investițiile majore, inițierea relațiilor, relațiile profesionale sau afective” – a precizat Minerva, pentru wowbiz.ro.

Luarea deciziilor care au un impact puternic în viața noastră capătă conotații negative atunci când sunt realizate în timpul fazei de Lună Vidă. Așadar, recomandat este să amânăm luarea unei hotărâri în această perioadă.

Luna nouă

Urmează faza de lună nouă. Este o fază activă și spontană, cu o vizibilitate foarte mică. Este vorba despre autodescoperire, începuturi și invenții, spune astrologul.

“Această etapă vizează corpul emoțional, pasiunea și entuziasmul îi sunt caracteristice.

În acest stadiu nu există conștientizare. Inocența momentului ne aduce în poziție de pionierat. Energia fazei se referă la observația interior – exterior, deoarece imaginea de ansamblu încă nu poate fi văzută, poate fi doar intuită. De aceea este un moment de vulnerabilitate și îndoială. Este timpul să avem încredere în noi înșine.” – a adăugat Minerva.

Faza primului pătrar

Vorbim apoi despre faza primului pătrar, o fază activă. Această etapă, caracterizată prin individualism, presupune ca organismul să simtă nevoia de mișcare: “Trupul, în mișcare, generează energie care poate fi canalizată într-o exprimare creativă. Acum putem prelua sentimentul că suntem înțeleși greșit. Activitatea din timpul acestei faze trebuie să îndepărteze obstacolele ivite, astfel încât energia să aibă spațiu să se dezvolte și să sporească. Acum puteți semna contracte, dacă aveți.”

Citeşte și: Zodii care pierd totul până la sfârșitul lui august. Ghinionul se ține scai de patru nativi

Citeşte şi: Cele mai norocoase zodii din septembrie. Cine va da lovitura la început de toamnă

Citeşte şi: Cum îl transformi în partenerul ideal, în funcţie de zodie

Citeşte şi: Cuplurile din zodiac care vor rezista probei timpului

Faza de stabilizare

Urmează faza de stabilizare a Lunii. Aici vin în discuție receptivitatea și discernământul. Dar și dezvoltarea unor tehnici de lucru care servesc idei originale, spune Minerva. Este o etapă de analiză a informațiilor. Energia momentului din această fază se referă la vederea lucrurilor dinspre interior spre exterior. Este o luptă pentru a învăța să avem încredere în propria persoană.

Luna plină

Vine, apoi, faza de Lună plină.

“Conștientizarea ajunge să lumineze locurile cele mai întunecate care altfel rămân în umbră. Energia acestei faze este stimulată din interior spre exterior în continuare. Așa că trebuie să fim atenți ca să existe un echilibru în toți și toate.

Funcția acestei faze începe procesul de remodelare al obiectivelor, în conformitate cu gradul de conștientizare a adevăratului sens a viziunii pe care o avem asupra acestora. Trebuie să îi implicăm și pe ceilalți în activitățile noastre, deoarece relațiile presupun o sumă de oportunități, deci sunt cheia potrivită pentru dezvoltarea conștiinței” – a mai precizat Minerva, adăugând că este timpul să ascultăm de cei din jur.

Faza de diseminare

Faza de diseminare a Lunii este despre comunicare, despre administrarea resurselor și deschiderea spre transformare. În această etapă, stările emoționale și sentimentale trebuie să fie împărtășite cu ceilalți. Energia fazei se referă la mișcare.

Ultimul pătrar

În faza ultimului pătrar, astrologul recomandă o reorientare, prin tranziție, pentru finalizare. Energia este benefică pentru stimularea simțurilor. Acțiunea cere trecerea de la tiparul conservator la cel creativ.

Luna balsamică

Ultima fază este cea a Lunii balsamice. Este o fază de receptivitate ce aduce eliberare. “Este vorba despre a lăsa trecutul în urmă și de a ne reorienta atenția spre viitor. Ca și în cazul ultimului pătrar, vorbim despre detașarea care servește unei viziuni obiective asupra viitorului. Energia este stimulată de concepția dintre interior și exterior, prin vocea interioară.

Se recomandă retragerea din lumea exterioară, un moment pentru visare și contemplare tăcută, de interogații de tipul: de ce avem nevoie pentru a ne elibera.

Este timpul să fim noi înșine și să ne vindecăm sufletul prin relaxare, ascultând o muzică de meditație de exemplu” – a încheiat astrologul Minerva.

Foto – captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton