Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna ianuarie 2024: „Bivolii sunt vedetele”

.

Ultima lună din an îi favorizează pe mulți dintre nativii zodilor, iar începutul de an le aduce numeroase surprize în plan sentimental sau profesional. Unii își găsesc dragostea, alții pot cere o mărire de salariu, pentru că totul este posibil. Dacă Bivolii sunt vedetele horoscopului chinezesc în 2024, la acest capitol, nici Tigrul nu stă rău. Cel mai mult au de suferit Iepurii, care pot întâmpina probleme de sănătate.

„Pe 13 decembrie am intrat în Șobolan sub elemetul lemn –Yang, care înseamnă o mare schimbare. Este o lună dinamică, foarte activă, care îi favorizează pe oamenii activi, care vor să facă lucruri, vor să demareze sau să încheie proiecte, să le dea un final fericit, odată cu finalul de an. E adevărat, luna ține până pe 15 ianuarie, noi includem și Revelionul în această lună. Este o lună destul de agitată, trebuie să spunem și acest lucru. Să nu uităm că aici avem un regim al apei perturbat, în sensul că lemnul, în ciclul elementelor, consumă apa, se hrănește cu ea. Apa e a Șobolanului, lemnul este elementul lunii. Și este vorba de energii Yang, puternice.

Această agitație nu aduce neapărat zăpezi foarte mari, tocmai pentru că este acest lemn care consumă apa. Mai degrabă ne așteptăm în Ianuarie, luna de Bivol, la ploi frig și zăpezi. Anul acesta, 2023, an de Iepure până pe 10 februarie, avem un echilibru al alementelor, față de anul viitor. Lipsește apa cu desăvârșire și va fi o problemă pe glob, și nu cu lipsa ei, cu exces în anumite zone și lipsă totală în altele”, spune Anca Dimancea, pentru WowNews.

Conform astrologului, luna aceasta trebuie să fiți foarte atenți cum acționați, ca să intrați cu dreptul în anul următor. „Șobolanul vă favorizează pe toți din anumite puncte de vedere. Nu este o lună de stat, nu este o lună să ne lăsăm păgubași sau să dormim liniștiți”, precizează Anca Dimancea.

Horoscop chinezesc pentru luna ianuarie: Șobolan

Pentru Șobolani este o lună dinamică, este luna lor, din fericire nu se creează penalizări. Ei au scăpat de o lună destul de dificilă, pe plan mental și psihologic, luna de mistreț, care le-a dat ceva bătăi de cap și chiar insomnii. Acum Șobolanul se mișcă în voie, este în elementul lui, poate să dărâme munții. Cei care lucrează în vânzări pot avea vânzări crescute. Cei care au de cumpărat ceva important, cei care au de vândut ceva, acum este luna, chiar dacă este luna cadourilor.

Acum să facă niște planuri, pe care să le demareze imediat după Revelion. Singurul impediment este steaua 3, a certurilor. Deci, sunt atât de dinamici că se mai și ceartă. Sunt perfecționiști, cer foarte mult de la ceilalți, au pretenții, așteptări. Important e să fie ei model, să dea ei tonul. Se simt puțin cam neînțeleși, pentru că vor lucrurile repede. Nu au răbdare, trebuie să exerseze răbdarea. Nu vă certați cu partenerul de viață, ar fi păcat să întrați în noul an supărați sau certați.

Horoscop chinezesc pentru luna ianuarie: Bivol

Pentru Bivol este o luă destul de tumultoasă, dintr-un singur punct de vedere. Să nu uităm că au steaua unu a sucesului și victorie. Ei vor să facă și ce nu pot, să treacă pese munți. O să fie puțin mai greu din anumite puncte de vedere. Blocaje nu sunt, este lapte și miere, numai că ei s-ar putea să aibă o singură problemă. Vrând să facă atât de multe, clachează. Sfatul este să nu faceți mai multe decât puteți duce.

Gândiți-vă de dimineață ce aveți de făcut, urmați acel plan. Veți avea multe întâlniri, care se pot fructifica. În primul rând este o energie care îi favorizează pe Bivolii tineri, până în 50 de ani, care vor să facă lucruri, fie să se angajeze, fie să aibă opinii mai neobișnuite la locul de muncă. Merită să fie ascultați. Este luna lor, ei sunt vedetele.

Horoscop chinezesc pentru luna ianuarie: Tigru

Tigrul este destul de favorizat. Să nu uităm că împarte această energie cu Bivolii. Șobolanul îl ajută pe Tigru să facă bani. Șobolanii vin cu acțiunea, cu clarificarea. S-ar putea să simtă că nu are timpul necesar, că nu se întâmplă lucrurile când dorește. Problema e să faceți să curgă lucrurile, să nu vă blocați singuri.

Horoscop chinezesc pentru luna ianuarie: Iepure

Este una dintre lunile cele mai slabe pentru ei. Luna aceasta este o penalizare, pentru ei, dar și pentru an. Este o lună cam proastă să călătoriți, unii pleacă în vacanță acum. Multă grijă, pot apărea probleme de sănătate, la ficat, vezică biliară, o stare de oboseală și tot ce ține de sistemul digestiv, dar toate astea depind de elementul personal, de vârstă. Nu aveți așteptărri prea mari, nu este momentul să vă mutați cu jobul, cu casa, să vă cumpărați ceva important. Nu vă enervați! Există risc de accidente la picioare pentru nativul Iepure.

Horoscop chinezesc pentru luna ianuarie: Dragon

În sfârșit, e luna lor. Și pentru ei este o lună extraordinar de bună, să profite. Este luna cu steaua șase, a mentorilor și norocului divin. Acum e momentul să facă planuri, să inițieze ceva. Ar trebui să își asculte intuiția, pentru că îi va ajuta pentru anul următor, care nu va fi ușor pentru dragoni. Este una dintre cele mai afectate zodii. Trebuie să aibă grijă la sănătatea lor și a membrilor mai vârstnici. Au mai multe pe cap la anul. Poti fi și niște îmbolnăviri de relații la anul pentru dragoni. Până pe 11 ianuarie, Dragonii au o lună genială.

Horoscop chinezesc pentru luna ianuarie: Șarpe

Este o lună destul de bună pentru Șarpe, cu intuiție și inspirație. Mai multă grijă la sănătate. În rest nu sunt probleme. În plan profesional ar trebui să fiți pe cai. Tot ce ține de carieră este îmbunătățit, favorizat. Acum puteți cere o mărire de salariu.

Horoscop chinezesc pentru luna ianuarie: Cal

O lună de ciocnire. Șobolanul este dușmanul Calului. Multă grijă la sănătate, vine o stea 2 de îmbolvăviri posibile. Atenție la aparatul respirator, la răceli. Cei tineri să aibă mai multă grijă, să se protejeze de frig, de oamenii răciți, mai ales dacă sunt native însărcinate. Organe vizate: inima. Nu vă enervați inutil!

Citeşte și: Horoscop 21 decembrie 2023. Scorpionii, printre nativii cu cel mai mare noroc la bani. Pot obține câștiguri neașteptate

Citeşte și: Mihai Voropchievici, previziuni pentru 18-23 decembrie. De ce surprize au parte zodiile înainte de Crăciun

Horoscop chinezesc pentru luna ianuarie: Oaie

Luna este foarte bună și pot face bani. Au o stea a dragoste și învățării bine aspectată. S-ar putea să întâlnească pe cineva foarte important în viața lor, pentru cei singuri este foarte frumos. Ieșiți din casă, mergeți la petreceri. Acționați! În plan profesional nu sunt probleme. Va exista o stare de oboseală. Și mai multă grijă la cheltuieli.

Horoscop chinezesc pentru luna ianuarie: Maimuță

O altă zodie favorizată în zodia Șobolanului. Au o stea benefică, steaua patru a dragostei și a învățăturii. Pot să învețe ceva nou, să plătească niște cursuri. Vine un an foarte bun pentru ei. Cu un partener Șobolan pot dărma munții. Cei singuri își pot găsi parteneri pe viață în această lună. Nu vă căsătoriți cu munca, că atunci nu o să găsiți.

Horoscop chinezesc pentru luna ianuarie: Cocoș

Nu sunt într-o lună rea deloc. Au o stea benefică, vine cu multe noutăți, cu promisiuni, proiecte, care le evidențiază munca, îi pune într-o lumină favorabilă. Ei sunt oameni muncitori, nu au pierderi financiare. Sunt într-o relație specială cu Șobolanul, care îl îndrăgește pe Cocoș fără să vrea. Cumva îl ajută să obțină în această lună ceea ce își dorește el. Deși este an de ciocnire penru Cocoși, ei sunt provocați acum în sens pozitiv. Culeg roadele acum sau în prima parte din ianuarie. Pot să recupereze bani, să înceapă o afacere, să facă planul mare de acțiune.

Citeşte și: Mihai Voropchievici, despre zodiile care vor conduce lumea din 2024. „Mie mi-e groază!”

Citeşte și: Zodii care nu pot înșela. Sunt partenerii ideali care nu vor călca strâmb niciodată

Horoscop chinezesc pentru luna ianuarie: Câine

Unde stau Câinii nu stau Șobolani, este o relație de neînțelegere. Au steaua opt, a prosperității, o stea extrem de benefică. Cu toate astea, pot apărea probleme la nivelul sistemului digestiv și la aparatul reproducător. Cei care au probleme cu tiroida și cei diagnosticați cu diabet, mai multă grijă în această lună. În carieră nu au probleme. Pot să își cumpere casă, mașină etc.

Horoscop chinezesc pentru luna ianuarie: Mistreț

Și pentru ei este mai bine. Se îmbunătățește sănătatea, dar și planul profesional. Steaua opt le aduce beneficii, oameni mai calzi în preajmă. Trebuie să aibă grijă cu rinichii, sistemul digestiv. Pot apărea dureri de cap mai puternice sau probleme cu dantura.

Foto: arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton