Adriana Armanu, despre cum te influențează numărul casei în care locuiești. De ce cifră trebuie să te ferești dacă locuiești cu partenerul

.

Adriana Armanu a dezvăluit cum numărul casei sau apartamentului în care locuiești te poate influența. Potrivit numerologului, acest număr indică o vibrație care transmite locatarilor o anumită stare de spirit.  

Adriana Armanu, despre cum te influențează numărul casei

Adriana Armanu a fost invitată în studioul Pro Fm, unde a explicat cum numărul casei în care locuiești în poate influența viața și starea de spirit.

„Fiecare spațiu de locuit, fie că vorbim de o casă sau de un apartament, are acel spirit al casei care dă o energie care și pe noi ne influențează. Astfel, când știm acest lucru, nu mai dăm vina pe X sau pe Y, ne mai uităm și la energia casei”, a spus Adriana Armanu la postul de radio.

Aceasta a explicat că numărul casei se calculează foarte simplu, adunând toate cifrele până când se ajunge la una singură.

„Funcțiile de vibrație a posibil să ne amplifice anumite gânduri, anumite sentimente. Pentru cineva care stă la ap 23 e foarte simplu: le adunăm până ajungem la o singură cifră: 2+3=5. Un pic mai complicat, dacă cineva stă la o casă cu nr 23A, conform alfabetului pitagoreic, fiecărei litere îi revine o cifră. A este 1, B este 2, C este 3”, a explicat numerologul.

Citește și: Zodii care pot avea o relație pe termen lung. Caută stabilitate și sunt parteneri loiali

Citește și: Top cinci cariere pentru Fecioare. Care este jobul ideal pentru nativii acestei zodii

Vibrația casei cu numărul 1

Dacă vorbim despre un spațiu cu vibrația 1, acea energie împuternicește oamenii care stau acolo, le dau așa cumva o aură, parcă le aduc o formă de valoare personală. În momentul în care cineva se mută într-o casă 1, are chiar posibilitatea aceasta de a crește, de a deveni cineva, de a fi mai popular, mai faimos. Pentru că e o energie care aduce foarte multă inspirație, foarte multă viziune, foarte multă acțiune. Dar unul e unul singur. Prin urmare, cumva conduce către singurătate.

Vibrația casei cu numărul 2

Dacă trecem la casa cu vibrație 2, aici vorbim de o energie foarte feminină, foarte conținătoare, e perfectă pentru un cuplu. Oamenii chiar se simt, au așa senzația că își aparțin unii altora. Într-o astfel de casă trag exact acei oameni care au probleme emoționale sau au nevoie să vină să-și verse amar undeva sau să-și mai ventileze din tensiunile mentale.

Te duci acolo într-o casă că e primitoare, e ca la psiholog. În schimb, pentru că doi-ul întotdeauna aduce dualitate, este extrem de important ca oamenii aceștia, ca să funcționeze bine, în primul rând trebuie să aleagă mai degrabă lumina decât întunericul, adică din cele două să-și crească mai degrabă vibrația, să acționeze cu mai multă blândețe, cu mai multă diplomație, să facă proiecte împreună, să ia deciziile în casă împreună. Nu trebuie să fie unul mai cumoț și trebuie să fie corect și cumva pe picior de egalitate.

Vibrația casei cu numărul 3

Aici vorbim despre o casă care vine cu o oarecare prospețime, cu multă distrație, cu multă energie. În schimb, este și această energie a haosului, a dezordinii. E o casă ideală pentru copii pentru că impulsionează la dezvoltarea intelectului. E cumva ca un laborator de talente, de aptitudini, de creștere, de învățare, de educare. Adică e foarte bine.

Trebuie aerisit în continuu și trebuie să aveți grijă să nu aveți foarte multe lucruri. Jucăriile să fie strânse. Cât mai minimalist, pentru că oricum într-o astfel de casă energia e haotică. Dacă se mai și blochează, trebuie aerisit în permanență, să fie miros frumos în permanență.

Citește și: Horoscop chinezesc. Cât de norocos eşti în iunie 2024, luna Calului de Metal?

Citește și: Numerologie: Numere cu noroc, numere cu ghinion

Vibrația casei cu numărul 4

Dacă vorbim de casa cu vibratia 4, aici e o energie… Sunt oamenii care pot face casa bună împreună, dar nu… niciodată parcă n-au liniște, parcă nu se pot relaxa. Într-o astfel de casă-ți vine să muți în continuu, să schimbi, să mai cumperi ceva, mai construiești ceva, le dai pe alea vechi, le aduci pe alea noi. O casă cu foarte multe reguli. Cu ordine și disciplină, asta clar. Intri într-o casă 4, acolo toate sunt la locul lor, nu există acel haosul de la trei.

Pe de altă parte, și când apare conflictul într-o casă de-asta, pentru că vorbim de o vibrație de pământ, exact se cutremură pământul. Adică partenerii trebuie să fie așezați, să fie împăciuitori, pentru că altfel se lasă cu cutremure în casa asta. Se dărâmă lucrurile.

Vibrația casei cu numărul 5

La 5 vorbim despre o vibrație a libertății, o energie de-asta de libertate, un apartament pe care l-au în vizor toți vecinii, o casă într-un care poate străluci prin ceva. Întotdeauna aici există cel puțin un element de unicitate, o piesă de mobilier care arată altfel, niște profile care sunt mai rar întâlnite în niște case. Adică e această energia frumosului.

E un loc ideal pentru brainstorming, pentru că energia acestei case atrage la socializare, E o energie a creației, prin urmare, fiind atât de multă creativitate acolo, ne putem întâlni mai mulți și la socializare și scoatem și ceva idei bune sau creăm ceva împreună.

Vibrația casei cu numărul 6

La șase vorbim de o energie a familiei. În această casă, cu cât familia e mai mare, cu atât viața devine mai frumoasă. E o energie care atrage copii, animale, miros de mâncare. În casa asta nu neapărat totul e foarte frumos, dar e foarte confortabil. Cumperi o canapea, poate nu e cea mai scumpă, dar e foarte confortabilă. E energia casei.

În schimb, trebuie pe undeva păstrat echilibrul și n-au voie partenerii cumva să-și cedeze puterea prea mult unul altuia pentru că pot ajunge la conflicte. Pentru că într-o astfel de casă e acea energie a armoniei. Nici nu știu cum să explic mecanismul ăsta, cât să se înțeleagă cel mai bine. Dacă fiecare cedează sau se pune în slujba celuilalt, nu mai e cineva care să ia și decizii sau să treacă la nivelul următor. Adică riscă să rămână în același loc.

Vibrația casei cu numărul 7

Când vorbim de o casă cu vibrația 7, aici treaba e mai specială, pentru că știm cu toții simbolistica acestei cifre. În momentul în care partenerii, pentru că energia cere creștere, evoluție, dezvoltare spirituală, în momentul în care ea nu există, oamenii din nou se duc către o zonă de întuneric și ajung să stea în ceartă, în critică, își fac foarte multe reproșuri.

Energia unei case șapte înstrăinează partenerii. Și asta evident nu e un lucru deloc de dorit. Ca să meargă treaba bine, ei trebuie să se înțelepțească cumva, să se audă, să se vadă și să crească ei, să iasă din acele paradigme sau să nu rămână închistați în ce nu le place la celălalt, ci să mai ia și partea bună din lucruri.

Pentru că vorbim tot de o energie a aerului și aici aerul e foarte important, mobilă cât mai puțină, să rămână doar cu lucrurile neapărat necesare și la restul să le dea, să le doneze, să fie o casă cât mai minimalistă și întotdeauna cu geamurile deschise.

Vibrația casei cu numărul 8

La apartamentul cu vibrație 8 sau casă cu această vibrație, e o energie a prosperității. Spre exemplu, într-un vlog, cei care stau la apartamentul 8, parcă se remarcă prin ceva. Se spune că spiritul acestei case aduce o notorietate oamenilor. dezvoltă, îi duce la nivelul următor sau le aduce o capacitate de mai multă faimă, mai mulți bani.

Ei se remarcă prin ceva. Iar își este un loc în care trebuie menținut echilibrul, mai ales pe zona de putere, pentru că 8 este cifra puterii. Și a banilor. Deci atenție la echilibru între material și spiritual și pe partea cealaltă la a-ți ceda puterea sau a-ți folosi într-un mod abuziv puterea. O recomandare pentru această casă, cât mai multe ghivece cu flori. Trebuie să aibă pământ în casă.

Vibrația casei cu numărul 9

Iar 9 este mai degrabă ca un sanctuar, un loc în care, pe lângă faptul că e foarte frumos sau are această energie a frumosului, este și un loc care cumva te împinge să ieși din rutină, să treci la nivelul următor, să crești. E ca un proces de transformare acolo.

E o casă cu o vibrație foarte frumoasă, unde oamenii se și iubesc, au și compasiune unul față de celălalt și foarte multă înțelegere. Ar putea fi un sediu extraordinar pentru tot felul de, nu știu, terapii alternative, să le zicem.

Cum poți schimba vibrația casei

Adriana Armanu a explicat că putem schimba vibrația casei prin schimbarea numărului.

„Ca energia casei să nu trimită pe unul la plimbare și să rămână unul singur, ca să nu-i despartă, există un mic artificiu. Întotdeauna dacă acolo unde apare o cifră e o vibrație anume, mai aducem o cifră. Ca să nu rămânem în vibrația 1 mai putem aduce un 1 sau mai putem aduce un A și îl punem pe ușă”, a explicat ea.

„Ca să nu bulversăm curierii, putem să punem cifra pe interiorul ușii și nu în afară. Și funcționează. Practic schimbăm energia spațiului un pic. Și din 1 facem oi ca să se potrivească unui cuplu”, a mai spus numerologul.

Sursă foto: Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton