10 lucruri care ne plac la nativii zodiei Fecioară

.

Zodie de pământ, fecioara este caracterizată în primul rând de inteligenţă şi încredere în propriile forţe. Iată ce alte calităţi mai au nativii acestui semn zodiacal:
1. Sunt foarte muncitori. Fecioarele nu se simt bine dacă nu au ceva de făcut, în permanenţă.

2. Sunt persoane meticuloase şi perfecţioniste – acordă atenţie chiar şi celor mai mici detalii atunci când fac un lucru.

3. Sunt persoane calme şi calde. Nu te vei certa niciodată zgomotos cu un nativ fecioară, pentru că ei evită conflictele şi nu se implică niciodată în scandaluri.

4. Sunt generoşi. Nativii acestui semn zodiacal se mobilizează imediat dacă cineva are nevoie de ajutor şi sunt dispuşi să ofere chiar şi propriile lor lucruri, în cazul în care situaţia o cere.

5. Sunt oameni realişti. Cu toate că au şi ei momente în care visează cu ochii deschişi, de cele mai multe ori acţiunile lor au la bază o analiză temeinică a posibilelor consecinţe. Sunt oameni cu capul pe umeri, care nu se lasă conduşi de emoţii.

CONȚINUT VIDEO UNICA

6. Nu le place să rişte. Fecioarele analizează toate variantele de trei ori şi abia apoi acţionează.

7. Sunt foarte afectuoşi. Chiar dacă nu întotdeauna lasă să se vadă acest lucru, nativii acestui semn zodiacal sunt foarte afectuoşi cu persoanele dragi lor.

8. Sunt încăpăţânaţi, dar într-un mod pozitiv. Adică nu se lasă până nu reuşesc ceea ce şi-au propus. Şi în majoritatea cazurilor îi uimesc pe cei din jur cu intuiţia lor.

9. Sunt foarte direcţi. Nu vei auzi o fecioară bârfind pe la colţuri, sau cel puţin nu din propria-i iniţiativă. Dacă au ceva de spus, nativii fecioară ţi-o vor spune direct în faţă.

10. Ştiu să se distreze. Pentru că sunt persoane organizate şi inteligente, fecioarele pot plănui unele dintre cele mai memorabile petreceri. Ei sunt adepţii expresiei americane „Work and play!” (n.r. Muncă şi distracţie).

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton