Zodii care te mint frumos

.
Minciuna are picioare scurte și stârnește întotdeauna furia celui care este păcălit. Există însă o situație excepțională în care se întâmplă acest lucru, fără ca tu să ai o reacție atât de dură: atunci când ești mințită frumos.

Împachetată în tot felul de povești, minciuna aproape că se transformă în poezie în gura mincinosului, la care ajungi să apreciezi imaginația și intuiția cu care te-a învârtit pe degete. Ca în final să nu te mai simți atât de jignită de gestul necinstit.

Cei care cred că astrologia nu este o păcăleală pot afla și care sunt zodiile care se pricep cel mai bine la ”arta” mințitului.

Iată ce zodii mint frumos

Gemenii

Sunt considerați cei mai mincinoși din zodiac, iar de cele mai multe ori, când o fac, le place să înflorească foarte mult. Sunt excelenți la capitolul comunicare, tocmai de aceea știu cum să și capteze atenția. Așa că jumătate din misiune este îndeplinită. Cealaltă jumătate este însă partea savuroasă a ”pasiunii” lor de a minți. Extrem de inteligenți și elevați, Gemenii se folosesc de cunoștințele lor pentru a te plasa în țări pe care nu le-au văzut niciodată, dar care apar atât de bine descrise în tabloul Gemenilor. O femeie se va lăsa cucerită imediat de locvacitatea Gemenilor, care mint pe cât de nebunesc, pe atât de șarmant.

Citește și: 10 lucruri care nu ne plac la nativii zodiei Gemeni

Leu

Pentru că vrea să fie mereu în centrul atenției, Leul recurge și la minciună, deși nu îi place deloc acest lucru. Iar asta se întâmplă mai ales când simt că în viața lor nu se întâmplă mare lucru. La birou sau la o șuetă între prietene, vei auzi de la persoana născută în Leu cele mai interesante istorisiri legate de cuceririle lor, de experiențele cu bărbați și de întâlniri perfecte, la rândul lor aflate de la cunoștințe. Dar Leul nu poate recunoaște în veci acest lucru. Pentru a părea mult mai interesant și le însușește ca fiind propriile-i trăiri. Frumusețea acestui mod de a minți este că îți este zugrăvită o serie de povești pe care le-ai putea trăi și tu. Ai doar de ales la care dintre ele visezi! Ai de unde, la cât de mult minte Leul…

Scorpion

Scorpionii sunt manipulatori și răzbunători și recurg la minciună pentru a atinge acest scop. Iar răzbunarea lor cea mai dulce este când ”te duc cu preșul”. Nimic nu le face o plăcere mai mare decât să te păcălească atât de rău încât să nu îți dai seama decât la ani lumină de ceea ce ți s-a întâmplat. Iar atunci doar datorită generozității Scorpionului, care îți trimite un semn prin care tu să ai revelația faptului că ai fost păcălită.

Citește și: Cum cucerești femeia-Scorpion

Vărsător

Boemi și creativi, Vărsătorii au în tolbă cele mai frumoase minciuni legate în special de perioade din trecut în care au avut probleme. Amintirile urâte din copilărie, adolescență sau facultate sunt împachetate de Vărsător în povești care mereu au un tâlc al lor. În acest fel Vărsătorul se ”răzbună” pe anii care nu au fost trăiți după bunul plac, minciuna alimentându-i optimismul reținut și făcându-l, într-un fel, să meargă mai departe.

Foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton