Trucuri care te fac să pari mai slabă

.

Poţi să „slăbeşti” pe loc câteva kilograme dacă ştii cum să te îmbraci aşa încât să-ţi ascunzi defectele. Iată câteva trucuri de modă şi frumuseţe care te fac să pari mai slabă!

Pantofii cu toc îţi faci picioarele mai subţiri

Pentru ca picioarele tale să pară mai subţiri şi mai lungi, poartă o pereche de pantofi cu toc stiletto de cel puţin cinci centimetri, decupaţi adânc şi cu vârf uşor ascuţit. Nu ezita să îi porţi cu pantaloni scurţi, aşa cum fac vedetele.
Evită pantofii cu toc pătrat gros şi botul rotund sau pătrat.

Decolteul adânc în „V” alungeşte silueta

Unul din cele mai bune trucuri care te fac să pară mai slabă: poartă un top cu decolteu adânc în formă de „V”. Triunghiul cu vârful în jos pe care îl formează acesta dă impresia unui bust mai subţire. Decolteu larg ţi se potriveşte mai ales dacă ai şoldurile şi coapsele late.
Evită bluzele pe gât, mulate.
decolteu v

Hainele cu peplum ascund şoldurile late

Un top cu peplum este ideal dacă vrei să porţi o fustă creion. Peplumul ascunde foarte bine şoldurile, dar pune în evidenţă talia şi fundul. În general, se potrivesc pe siluetele plinuţe piesele care subliniază talia şi fundul, ascund şoldurile şi ridică sânii.
Evită să-ţi ascunzi defectele sub bluze largi – te fac să pari şi mai plinuţă.
rochie cu peplum

Ţinutele monocrome te fac să pari mai slabă

Ţinutele monocrome, cu pantaloni şi top în aceeaşi culoare, fără imprimeu, te fac să pari mai slabă pentru că alungesc silueta, creând impresia de linie dreaptă şi îngustă. Poţi să porţi un deux pieces cu pantaloni lungi şi sacou, dar şi salopete. Important este ca piesele să nu fie prea largi – ar da impresia de „sac” – dar nici prea strâmte.
Evită imprimeurile mari şi dungile orizontale.
tinute monocrome

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton